33

08.3.2017

Mahtavaa naistenpäivää!

Ja hei, kiitos eiliseen postaukseen jättämistänne kommenteista! Aivan varmasti siis kotijuttuja tulossa jatkossakin blogiin. Kenties vielä entistäkin enemmän. Sitä kun vain jotenkin alkaa itse ajatella, että eiköhän nämä nurkat ole jo niin moneen kertaan nähtyjä. Kiva siis kuulla niitä ajatuksia sieltä ruudun toiseltakin puolelta. 🙂

Sain syntymäpäivälahjaksi valkoisen maan. Täytyy sanoa, etten nyt välttämättä olisi niin pitänyt tuosta rännästä väljä. Pysyvään lumeen en oikein enää maaliskuussa jaksa uskoa, ja jokainen, päivän parin pituinen, talven tapainen päättyy aina armottomaan kurakeliin. Mutta ei ole vissiin lahjahevosta suuhun katsominen tässäkään tapauksessa.

Eilen 32, tänään 33. Mikään muu ei muuttunut, paisti ikä paperilla. Tänään tuntuu ihan samanlaiselta kuin eilenkin, eikä peilikuvakaan yönaikana juuri muutosta kokenut. 33 vuotta tuntuu tämäkin ihan mukavalta iältä, ainakin näin ensituntumalla.

Sen suurempia juhlallisuuksia päivä ei tuonut tullessaan, mutta saatiin me Klaaran kanssa kauniit naistenpäiväkimput. Eilen illalla rykäisin oikein kunnon tehosiivouksenkin, joten kukat ikään kuin kruunaavat uurastuksen. Näiden voimalla jaksaa loppuviikon oikein hienosti! 🙂

Leppoisaa keskiviikkoiltaa kaikille!


16 Responses to “33”

 1. MamaEle says:

  Ooh ihanaa Naistenpäivää ja Syntymäpäivää. Double celebration
  Kauniit oli kukat. Hyvä ikä,nuori olet. Huii itsellä ei ymmärtys riitä ajan kuluun..tuntuu et synttärikello pysähty sinne 3kympin toiseen päähän..hui pari vuotta ja ikä alkaa nelosella. Noh numeroitahan ne vaan voi tota lunta,ois jääny tulematta.noh ehkä neiti Kevät kohta saapuu ja syrjäyttää Pakkasherran..
  Suloista iltaa

 2. Hurmioitunut says:

  Ihanaa naistenpäivää ja hyvää syntymäpäivää! On ollut niin kiirettä, ettei ole ehtinyt blogimaailmassakaan surffailla. Tänään sain VIHDOIN ja viimein käytyä valokuvaamossa ja lähetettyä passihakemuksen. Edellinen meni vanhaksi ja kuukauden päässä odottaa Rooman matka. 30-v. syntymäpäivälahja itselle. Lähdetään reissuun ystäväpariskunnan kanssa. 🙂

 3. Limonaria says:

  Ihana keittiö <3 Metrotiili on niiiiin kiva 🙂

 4. Onnea! Täällä sama ikä tiedossa kesällä ja ei se ainakaan vielä kauhistuta, vaikka toki välillä pysähtyykin miettimään miten nämä vuodet vierii! Ja edelliseen; tykkään myös kotijutuista tosi paljon ja oli mukava nähdä ihan uusia nurkkia teidän kodista 🙂 Makuuhuoneestakin olisi kiva nähdä taas kuvia 🙂

  • Mitäpä sitä ikää pelkäämään, onhan se tosiaan vain numeroita. 🙂 Mutta siinä olet oikeassa, aika jotenkin kuluu niin nopeaan, että välillä oikein harmittaa. Ei se oma vanheneminen vaan se joku hassu tunne, että ei ehdi nauttia hetkistä. Ehkä sitä taitoa olisi ainakin itselläni syytä parantaa. 🙂

   Ihanaa viikonloppua sinne. Ja koitanpa laittaa makuuhuonekuviakin jossain kohtaa. 🙂

 5. Helle says:

  Onnea Emilia!

 6. Heini says:

  Paljon onnea! Kauniit kimput

 7. LPP says:

  Oikein paljon onnea 🙂

 8. Mari Vee says:

  Onnea myöhästyneesti (nyt siis 9.3). Itsellä myös synttärit eilen eli naistenpäivän sankareita molemmat. Meikä täytti tosin 39 vee ja hyvä ikä sekin. Vähän harakanvarpaita enemmän kuin kymmenen vuotta sittn, mutta mitäs siitä.

Kommentoi