Terveisiä Tukholman räntäsateesta!

29.3.2017

Hei ihanat! Lähdin eilen katsomaan Tukholman kevättä, mutta täytyy sanoa, että kelit ottivat vähän takapakkia täällä lahden toisellakin puolella. Tänään on nimittäin satanut ihan kunnon rehellistä räntää. Mutta ei hätää, Kungsträdgårdenissa kuitenkin on näkyvissä jo varsin heleänvihreitä silmuja, joten kyllä ne kirsikat kohta kukkivat, ja se kevätkin sieltä tulee. 🙂

Itse en kuitenkaan voi (valitettavasti) jäädä odottelemaan Tukholman kevättä, vaan koti kutsuu. Mutta saapuu se kevät onneksi sinne kotiinkin, ja jos hyvin käy, pääsen jopa palaamaan aurinkoisempaan ja lämpimämpään säähän. 🙂

Päivän look oli laatua röllipeikko (uskokaa pois, mulla oli tosi hieno kiharakampaus vielä aamulla!), onneksi kahvi ja kunnon bakelsit piristivät, jos ei ulkoista olemusta, niin ainakin mieltä.

Ihanaa keskiviikkoiltaa! ♡

Tallenna


6 Responses to “Terveisiä Tukholman räntäsateesta!”

 1. Seija says:

  Ihana kuva sinusta.
  Ja kauniita kukkakuvia. Talvi on täällä ja kylmä tuuli riepotellut savossa montapäivää.
  Kyllä kevät tulee, nautitaan, oikeastaan suunnittelu ja odottaminen on parasta.
  Sinun blogisi vaan paranee, onnea!

  • Voi kiitos, Seija! Et uskokaan, miten onnelliseksi tulin tästä viestistäsi. Oli todella huonot fiilikset kun luin sen, mutta sitten hymy palasi huulille. Monesti nimittäin ajattelen, että olikohan se bloggaaminenkin jo tässä; Kaikki sanottu ja kuvattu. Tuntuu ihanalle, että joku näkee asian toisin. Siispä suuri kiitos ja halaus! ♡♡♡

   Ja mitä tulee kevään tuloon, niin olet ihan oikeassa. Odotus on parhainta ja se juuri tekee keväästä lempivuodenaikani. Jokainen päivä on kuitenkin muutos luonnossa, ja asiat etenevät omalla painollaan. Kesä tulee aina vehreänä, kevät herättää luonnon omaa tahtiaan. 🙂

 2. Jonna says:

  Hei, miten liikuitte terminaalista keskustaan? Mitä maksaa taksi kyyti?
  Ihana Tukholma, toivottavasti pian taas pääsisi sinne. Viimeiksi kuljin tilausbussin kyydissä. Ensi kerralla ominpäin perheen kesken..

  • Jos olet menossa laivalla Tukholmaan, niin riippuu aika paljon menetkö Viikkarilla vai Sijalla. Ensin mainitun terminaali on huomattavasti paremmallaa paikalla ja hyvällä säällä keskustaan on kiva kävellä. Terminaalin edestä lähtee myös bussi, johon voit ostaa lipun laivasta.
   Siljalta helpoiten keskustaan matkaa metrolla. Nämäkin liput voit ostaa laivasta ennakkoon.
   Taksimatkan hinta riippunee siis täysin kummasta laivayhtiöstä on kyse. Nyrkkisääntönä alle 200kr viikkarilta, vähän enemmän siljalta. Muista kuitenkin sopia taksimatkan hinta ennen kuin hyppäät autoon, ettei tule ikävää yllätystä. 🙂

 3. Jonna says:

  Kiitos Emilia näistä neuvoista!

  T. Jonna

Kommentoi