Super trouper…

27.4.2017

Joulukuussa talvitakissa, huhtikuussa kevättakissa! Siitäkin huolimatta, että lämpöasteita voi keväällä olla vähemmän kuin talvella. Jep, huomaan itsekin pukeutuvani jossain kohti enemmän kalenterin, kuin sään mukaan. Eilen oli jopa pakko laittaa kierto päälle (meillä puulämmitteinen vesikierto), kun kova tuuli viilensi kotia niin, että palelin aamutakista ja villasukista huolimatta. Sitten soimasin itseäni turhamaisuudestani, kunnes totesin, että lämmitinhän minä tammikuussakin, vaikka mittari näytti plussaa.

Ihan samaan tapaan kuin helmikuun kirkkaassa auringonpaisteessa totesin, että nyt kuuluisi olla metriset hanget ja paukkupakkaset, mietin tälläkin hetkellä, että auringon paistaessa mittarin pitäisi kohota ainakin sinne liki kymmeneen asteeseen – kun nyt sentään huhtikuun loppua eletään. Uskon että meillä, neljän vuodenajan ihmisillä, on jonkinlainen sisäänrakennettu vuodenkiertokello. Nyt se (ainakin itselläni) hakee ihmeissään viisarilleen oikeaa paikkaa muuttuvassa ilmastossa.

Mutta tänään!!! Ai että! Auton mittari näyttää yli kymmentä astetta, aurinko paistaa ja ilmassa on juurikin se tuoksu, mikä huhtikuun lopussa kuuluukin olla. Tästä syystä mulla onkin ihan otsikon mukainen olo! 🙂

Koska kesämekkokeleihin nyt vielä taitaa mennä jonkin aikaa, pitäydyn kuitenkin keväisemmän värityksen päätöksessäni, mitä tulee pukeutumiseen. Mustan ja harmaan rinnalla pitää olla näin keväällä joka päivä jotakin vaaleaa, ja kohdallani se melkeinpä taipuu poikkeuksetta sinne vaaleansinisen puolelle. Helppo ja heleä väri, joka pomppii luottovaatteideni skaalassa vuodesta toiseen. Valkoinen on kiva pari farkuille, mutta mustan kylkeen sopii mielestäni paremmin baby blue. Tällöin kokonaisuus ei muutu liian jämäkäksi tai graafisen kovaksi.

Ostin hauskan solmupaidan alkuvuodesta, mutta pitkän selkäni vuoksi paita jäi aika lyhyeksi tuosta edestä solmun kohdalta. Niinpä vaate jämähti henkariin roikkumaan, ja ehdin jo luulla, että koko ostos oli pelkkä hutikuti. Onneksi tämän kevään toinen hankintani, mustat shaping farkut, pelastivat tilanteen. Noissa pöksyissä on nimittäin juuri sopivan korkea vyötärö, ja efekti, joka imaisee vatsan sisään ja tekee koko kropasta napakan paketin. Voinee tietenkin olla pelkkää plaseboa, mutta onko sillä merkitystä, jos kuitenkin tuntuu hyvältä! 🙂

Tänään on taas sellainen vimpan päälle aikataulutettu päivä, mutta oi että, miten ihanaa onkin huristella tuolla auringonpaisteessa uudet aurinkolasit nenällään. Matka taittuu mukavasti Abban ja Queenin tahdissa – kovaa ja korkealta laulaen!

Torstaita murut!

farkut⎮h&m
paita⎮lindex
tossut⎮adidas
rillit⎮cucci
kello⎮triwa

Save

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


11 Responses to “Super trouper…”

 1. Virpi says:

  Näyttää kauniilta ja raikkaalta! Itsekin innostunut tänä keväänä vaaleansinisestä!

 2. Kaisa says:

  Kauniit ja raikkaat kuvat! Ihana aurinkoinen torstai!

 3. Nina says:

  Kaunis sinä! Täällä ( E-P)alkaa tulla jo uskonpuute koko kevään tulemisen kanssa. Lunta tullut 2 vrk, lisää tulee parasta aikaa. Toki osa on sulanut. Että silleen, vappua odotellessa!!

  • Argh! Kyllä se kevät nyt on piukassa! Meillekin on luvattu vappuaatoksi räntäsadetta, mutta elän nyt toivossa, että se jäisi ainakin heikoksi, eikä enää vaatisi aurauskalustoa. Lapset toki on innoissaan aina kun pääsee lumileikkeihin. Täällä kun on tullut huhtikuussa enemmän lunta kuin koko talvena. 😀

 4. Seija says:

  Hei, kyllä vaalean sininen sopii sulle kauniisti. Ihanaa, että teillä paistaa aurinko ja kevät vihdoin alkaa tulla. Nauti tunteesta. Sieltä etelästä sen lämmön pitääkin lähteä nousemaan tänne pohjoisempaan. Itse olen ollu vapaalla ja jotenkin pimeä päivä, räntää sataa ja aurinkoa ei näy. Hyppäsin iltapäivällä autoon ja kävin ostamassa itselle farkut ja miehelle paidan. Patö asia virkisti. Ihanaa kevään odotusta Emilia!
  seija

  • Kyllä se nyt saisi tulla, vaikka toki tännekin on taas vappuaatolle luvattu räntäsadetta. 🙁 Mutta kevät tulee aina, ja toisaalta, onhan tämä hidas matkanteko myös jollakin tavalla hienoa. Tulee seurattua luontoa eri tavalla, kun edistys tulee vähitellen.
   Ja kun se lämpö tulee, niin aivan varmasti se puhaltaa sinne teilleki! Avitan vaikka vähän! 🙂

   Pienet asiat virskistävät ja piristävät kummasti. Kaunista viikonloppua sinne! ♡

 5. Miia says:

  Moi! Tässä kun itse suunnittelen uuden kellon ostamista,niin toi sun kello pisti silmään. Mikähän Triwan malli on kyseessä?

Kommentoi