Meidän hoodeilla

08.7.2017

Hejsan, ja aurinkoa lauantaihinne!

Kesä palasi eilen, ja me vietettiinkin lasten kanssa jotakuinkin koko päivän ulkona. Kitkettiin vähän siellä sun täällä, ja laitettiin muutenkin pihaa taas parempaan kuntoon. Tänään on vuorossa nurmikonleikkausta, joka tietenkin viimeistelee sitten koko lystin.
Mutta ihan koko päivää ei tietenkään tehty hommia, vaan iltapäivällä otimme fillarit allemme ja poljimme kesäkahvilaan.

Kesäkahvila Kaneli toimii tuossa ihan meidän nurkilla, mikä jo sinänsä on melkoinen juttu. Se että kahvila sattuu vielä olemaan erittäin tunnelmallinen ja pysäyttäväkin, on tietenkin silkkaa plussaa. Pappi Jaakobin talossa on katseltavaa ja kahvila ilahduttaa kotitekoisella pullalla, sekä esimerkiksi raparperipiirakallaan. Loisto paikka, suosittelen käymään!

Ihan kahvilan vieressä onkin sitten koulutilan lampaat, joita lapset tykkäävät käydä katsomassa pitkin kesää. En toki vastustele, sillä haaveilen edelleen omista lampaista. Mutta se asia on siellä ehkä sitten joskus -listalla. 🙂

Sellaista meidän hoodeilla. Ja tänään mitä todennäköisemmin sama kierros uudelleen! 🙂

Ihanaa viikonloppua!


4 Responses to “Meidän hoodeilla”

 1. T. says:

  Tuollaset kesäkahvilat on ihania! Ja upeeta kun niitä jaksetaan pitää.
  Itse haaveilen myös lampaista joskus, jotkut paikathan vuokraavat lampaita kesäksi. Se olisi itselleni (ja lampaille) ideaali ratkaisu 🙂

  • Joo, nämä popup kahvilat ovat hauskoja! 🙂

   Se olisikin ideaalitilanne, että lampaat saisi talveksi jonnekin. Samasta haaveilen itsekin. Mutta olen myös päättänyt, että nämä on niitä juttuja jotka saavat odottaa, että lapset ovat vähän vanhempia. Nyt tuntuu työtä riittävän ihan jo nykyisessä katraassa. 😀

 2. Sari says:

  Oih!!! Rakastan kahviloita, ja aivan erityisesti tuollaisia persoonallisia jotka huokuu mennyttä aikaa. Aivan täydelliseltä paikalta näyttää ja kuulostaa. Loistavasti olet saanut tunnelman välittymään ottamiisi kuviin!
  Kahvilan nimestä sen verran että Kuopiossa on tälle kaunokaiselle kaima. Käyn joka kerta Kahvila Kanelissa kun suuntaan Kuopioon. Sekin on hengästyttävän kaunis ja tunnelmallinen 🙂

  • Tämä Kaneli on tosiaan sellainen pop up -tyylinen eli pari viikkoa kesässä auki ja tänä vuonna nyt ekaa kertaa kolme viikkoa. Mutta se tuo mukavasti väriä näille kulmille, jossa palveluja ei juuri ole 60-luvun jälkeen ollut. 😀

Kommentoi