Tuulisena päivänä olohuoneessa

05.7.2017

Kaunista keskiviikkoa!

Tiedättekö, kun joskus tulee niitä tahmeita päiviä, kun pitäisi vain saada käpertyä kirjansa kanssa mukavaan paikkaan, ja mikään hyödyllinen tai tehokas tekeminen ei kiinnosta millään muotoa. No mulla on tänään juurikin sellainen päivä, ja se alkoi jo sillä että heräsin vasta puoli kymmeneltä. Pienenä puolustuksena sanottakoon, että vielä kaksitoista tuntia aikaisemmin naputtelin töitä sormet sauhuten, joten ehkä tämä päivä on jonkinlaista tasausta. Välillä kuuluukin olla tahmeampaa, jotta sitten jaksaa taas olla täydessä terässä. 🙂

Onni on pieniä asioita, kuten vaikkapa ennakointia ruokahuollossa. Lapsille löytyi tänään lasagnen loput jääkaapista ja itselleni nappasin pari kaalikäärylettä kaupan palvelutiskistä. Kokkaamiselta säästynyt aika pelattiin lasten kanssa Afrikan tähteä ja illaksi olen luvannut leffan ja poppareita. Tänään ollaan siis ihan totaalisesti lomalla! Rentoudutaan oikein kunnolla ja ollaan ihan reporankana!

Ikkunat ovat kuin taulut olohuoneessa ja tänään niiden takaa pilkistää kaunis kesäinen maisema. Kuitenkin, ainakin täällä meillä, lämpötilat ovat melko alhaiset ja kova tuuli saa sään tuntumaan vielä koleammalta. Tällä kertaa tartuinkin kameraan sisällä ja nappasin muutaman kuvan olohuoneesta. Maljakossa sohvapöydällä on ruohosipulinkukkia, joista tykkään ihan älyttömästi. Hauskoja pallukoita jotka sopivat yhtä hyvin salaatin koristeeksi kuin vaasiinkin.

Löhöpäivät ovat välillä enemmänkin kuin paikallaan, ja tänään nautitaan mukavasta oleilusta ihan koko rahalla. Loppu viikoksi on luvattu jo hiukan lämpimämpää säätäkin, joten tämän illan voi huoletta käyttää sitä odotellessa!

Mukavaa ja rentoa iltaa myös teille! ♡


2 Responses to “Tuulisena päivänä olohuoneessa”

  1. Sanna H. says:

    Onko kuvassa vilahtava valkoinen lipasto Ikean Hemnes-sarjasta? Jos on, onko lipasto tukevan tuntuinen? Ollaan mietitty meidän kotiin Hemnes-sarjan kalusteita, mutta arveluttaa onko ne kuinka kestäviä.

    • Juu on, juurikin se! Tuo on oikeastaan jo edelliseen kotiin hankittu ja oli alunperin sellainen mustanruskea, mutta sudin sen valkoiseksi. Eihän se nyt tuohon kaunein ole, mutta kun lipasto nielee niin paljon tavaraa ja on todellakin tukeva! Meillä on valkoinen samanlainen eteisessä ja siinä on lapsille molemmille omat laatikot ja yläosan pikkulaatikot on avaimille, lompakoille ja muulle pikkusälälle. Joutuu siis joka päivä kovalle käytölle, eikä ole moksiskaan. En voi kuin suositella, ihan loisto lipastot! Meidän oli tarkoitus hommata eteiseen se kolmi ovinen Hemnes-vaatekaappi, mutta sen valmistus lopettettin ja jäätiin ilman. 🙁

Kommentoi