ilta-auringossa

28.8.2017

Hei ihanat, ja uutta viikkoa!

Ihan mielettömän kaunis päivä! Näitä kun jaksaisi pidellä  koko tulevan syyskuun, niin johan tässä saisi nauttia. Mutta nautitaan ainakin silloin kun siihen on mahdollisuus!

Tehtiin Klaaran ja Alman kanssa vielä jumpan päälle pieni happihyppely. Harvemmin tulee kuljettu kamera kaulassa noitakaan reittejä, mutta tänään tuntui siltä, että illasta on pakko ikuistaa joku muisto tulevaisuuden varalle.
Siellä me siristeltiin silmiä ilta-auringossa, heiteltiin kiviä jokeen, bongattiin sieniä ja maahan pudonneita lehtiä ja ihasteltiin viljapeltojen hehkuvia sävyjä. Juteltiin asioita laidasta laitaan ja laulettiin hämä-hämähäkkiä. Mukava tapa päättää päivän kiireet ja rauhoittua iltatoimiin. Jää tästä maanantaista oikein hyvä fiilis!

Säätiedotus lupailee kauniita kelejä tuleville päiville, joten muistakaahan ulkoilla! Vielä ehtii valoisaan aikaan jopa iltalenkille!

Rauhallista maanantai-iltaa! ♡

 


6 Responses to “ilta-auringossa”

 1. Limonaria says:

  Ihana tunnelma 🙂 Rauhallista, rentouttavaa ja mukavaa. Hyvä maanantai <3

  • Aika pienillä jutuilla sitä saa lopulta jarrutettua sen päivän vauhdin ja käteen jää levollinen ja rauhallinen olo. Luonto on oiva apu tähänkin vaivaan. 🙂

   Kaunista viikkoa!

 2. Minttu says:

  Ihania kuvia! Mistä tuo neidin takki on? Kaunis!

 3. Kati says:

  Mä olen ottanut tavaksi ottaa kameran silloin tällöin lenkille mukaan. Lapsistakin tulee jotenkin ihanan luontevia kuvia talteen koiralenkille. Elokuussa parasta on pehmeä valo, kypsät viljapellot sekä aurinkoiset ja kirpeät illat 🙂

  • Nuo on tosiaan elokuun parasta antia!
   Jouduin ostamaan kesällä uuden puhelimen, ja sen kamera yllätti positiivisesti. Aika usein puhelin nykyään korvaakin kameran näillä ulkoiluretkillä. Pitäisi tosin ihan kameraakin ulkoiluttaa ahkerammin. 🙂

Kommentoi