koiranilma ja kissanpäivät

31.8.2017

Torstai tervehdys täältä flegmaatikkojen vuosikokouksesta!
Yritä nyt tässä nyt pitää itsesi energisenä, kun seura nuokkuu ja käpertyy rullalle. Ulkona on koiranilma ja sisällä kissanpäivät. Tässä tapauksessa riippumatta siitä, mitä lajia kukakin edustaa. Jatkuvasti saan vahvemman fiiliksen siitä, että edellisessä elämässäni olen ollut ihan oikea kotikissa. Se käpertymisentarve vain on jäänyt vaeltamaan tähän nykyiseenkin olemukseeni.

Eilen jo listasin syksyn hankintoihin työhuoneen lisävalaisimen. Pimeys on näin äkkiä kesän jälkeen tuntunut hyökkäävän päälle aivan liian voimakkaasti. Aurinkoisen kuulaita päiviä odotellessa ei kuitenkaan voi kuin tehdä kuin parhaansa olosuhteet huomioiden, eli polttaa kynttilöitä ja hyggeillä koko rahalla!

Nappifarkut ja Marilyn -neule | Lifestyle La Luna |saatu

Tunnelmallista torstaita. Kynttilät palamaan, ja ilo irti harmaudesta! ♡

PS. Muistattehan, että Lifestyle La Luna -alennuskoodi on voimassa tänään torstaina viimeistä päivää! Koodilla elonkorjuu saatte Lifestyle La Lunan tuotteet (myös alennetut) -10% alennuksella.

Save

Save

Save

Save

Save

Save


6 Responses to “koiranilma ja kissanpäivät”

 1. Hyggeily näin alkusyksystä on ihan parasta! Ja voi kun tuo teidän kissa näyttää juuri niin tyytyväiseltä sylissä 🙂 Täytyy kyllä myöntää että mielestäni aktiivisen kesän jälkeen on ihan kivempi ottaa rauhallisesti näin alkusyksystä ja nauttia myös vain kotoilusta!

  • Kuule mietin juuri samaa tänään! Leivottiin lasten kanssa pikkuleipiä ja nautittiin siitä, ettei ole oikeastaan kiire yhtään mihinkään. Koko ilta laatuaikaa ja rentoa oleilua perheen kesken. Nautin todellakin! ♡

 2. Johanna says:

  Voih <3 Tuo kisuli on niin ihana ja kasvanut ihan valtavasti!
  Koira on myös ihana. Mikäpä heillä onkaan viettää kissan/koiran päiviä kauniissa kodissanne 🙂
  Onko teillä vielä se vanhempi kissakin? Kun ei näkynyt kuvissa...

  Rentouttavaa viikonloppua!

  Terveisin, Johanna

 3. Niin kauniita kuvia taas! Meilläkin poltellaan näinä pimenevinä iltoina kynttilöitä oikein urakalla, enemmän, kuin aikaisempina vuosina. SIihen on syynsä 🙂 Emme ole koskaan saaneet aikaseksi hankkia kotiimme kattovalaisimia muualle kuin keittiöön, eteiseen ja makuuhuoneeseen. Olemme tulleet tähän asti mainiosti toimeen pöytä- ja jalkalampuilla. No nyt, kun tuo pieni koiranpentumme saapui taloon, olemme joutuneet irrottamaan jokaikisen lattianrajassa olevan sähköjohdon. Kynttilät ovat siis lähes ainut välonlähteemme 🙂 🙂

  • Aika tunnelmallista, sanoisin! 🙂 Onneksi nyt on mitä paras aika polttaa kynttilöitä, sillä valon lisäksi niistä saa myös sitä tunnelmaa.
   Laitoin eilen kuistille kynttilöitä ja tuli tosi syksyinen, miltei sellainen “talvensyksyinen” olo. Onneksi sentään aamulla ikkunoista tervehti vielä vihreys ja vehreys! 🙂

Kommentoi