Lampaantaljat keittiössä – varma syksyn merkki

08.9.2017

Jaahas, se olisi perjantai ja viikonlopun aloitus!
Eilisiltana alkanut sade sai jälleen fiilikset syksyisempään suuntaan, ja päätin aloittaa syyssisustamisen nakkaamalla lampaantaljat keittiön tuoleihin. Siinä ne taas ovatkin, aikanakin sinne jonnekin huhtikuun puolelle, jos eivät pidempäänkin. Heti tuli koko keittiöön pehmeämpi fiilis, ja jälleen kerran mietin, että miksi edes otan ne keväisin pois!?! No joo, keväällä olen sitten taas ehkä eri mieltä, mutta nyt näillä ajatuksilla. 🙂

Tämän viikonlopun bucket list pitää sisällään syksyistä slow foodia, mahdollisesti jonkinasteista leivontaa ja paljon kynttilöitä ja villasukkia. Se Blindspot -sarja on myös koukuttanut sen verran, että pitää päästä muutamalla jaksolla taas eteenpäin. Juoda kenties lasi punaviiniä ja syödä jotakin viikonloppuherkkua. Tietty niitä perusjuttujakin, kuten siivousta ja pyykinpesua, mutta niissä nyt ei ole mitään kovinkaan suurta hohtoa.

Nyt kun tässä on syyssisustaminen potkaistu käyntiin, pitää katsoa, mitä sillä saa muissa huoneissa aikaiseksi. Tosin meillähän on aina joulu, joten mitään suuria muutoksia tuskin pystyn keksimään. 😀

Hauskaa perjantaita ja rentouttavaa viikonlopun aloitusta! ♡

Save

Save

Save


4 Responses to “Lampaantaljat keittiössä – varma syksyn merkki”

 1. Outi says:

  Hei,
  Pitkään aikaan en ole kommentoinut postauksiasi, varmaan vuosiin. Silti jokaisen olen lukenut. Tälläkertaa on pakko jättää viestiä.. Teidän keittiö on kyllä huikean kaunis. Taitaa olla yksi lempipaikoistasi kodissasi kun usein kuvat sieltä ovat ja kyllä -on meilläkin jo taljat, kynttilät ja villasukat käytössä. Ihanaa viikonloppua! ❤

  • Kiitos, Outi, ja kiva kun jätit viestiä! ♡

   Täällä on ainakin ollut niin syksyinen tämä loppuviikko ja viikonloppu, mutta olen kyllä nauttinutkin siitä syystunnelmasta. Ihana poltella kynttilöitä ja upottaa sormet taikinaan, kun sade on hyvä syy pysytellä sisällä. 🙂

   Oikein mukavaa sunnuntaita sinne! ♡

 2. Jani-75 says:

  Lampaasta saa myös turkkeja:)

Kommentoi