Melkein kuin silloin kesällä…

03.9.2017

Voihan aurinko armas!

Sen verran näyttää kiireiseltä tuo ensiviikko, että päätin napsaista itselleni sunnuntaista työpäivän – ainakin puolikkaan sellaisen. Aurinkoinen sää onneksi muistutteli, että ihan koko päivää ei kannata tietokoneen ääressäkään uhrata. Koska punainen paholaiseni oli kammettu ulos autotallin kätköistä, päätin hurauttaa pienelle pääntyhjennysajelulle ja nauttia maisemista. Ja siellähän se silmä lepäsi. Samalla kun aurinko lämmitti poskia ja heinäsirkkojen sirinä raikui korvissa.

Vielä olisi nopea sunnuntairaivaus ja puhtaiden lakanoiden sijaus. Illalla ladataan akut uuteen viikkoon saunanlauteilla ja ajattelinpa polkupyörän lisäksi ulkoiluttaa myös koiran. Ehkä se on tuo valo, mikä saa olon niin hurjan energiseksi! Lähes kesäiseksi!  🙂

Voi kiltti syyskuu, ole armollinen ja jatka samaa rataa!

Suloista sunnuntaita!


4 Responses to “Melkein kuin silloin kesällä…”

 1. Hetukka says:

  Aivan ihania kuvia! Rupean itse kaupunkilaisena kaipaamaan mökkielämää ja luonnon rauhaa <3

  • Kyllä näissä maisemissa kelpaa. Ainakin tällä säällä! Ja siitä pitää nyt nauttia niin pitkään ,kuin vain on mahdollista.
   Juuri käytiin tyttären ja koiran kanssa iltakävelyllä ja syötiin vielä matkan varrelta vadelmia suoraan puskista. Ihania kesänrippeitä! ♡

 2. Katja says:

  On teillä ihanan idyllistä! Onneksi meilläkin kasvaa omassa pihassa vatut ja omenat, mutta naapuri on joka puolella metrin päässä samoin kuin asfaltti… 😛 Leppoisaa syyskuun jatkoa!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

 3. Hurmioitunut says:

  Luonto! On sen läheisyys vaan ihanaa ja mieltä rentouttavaa. Kun ei mieti sitä että kaikkialla ei ole syksyn pimeydessä esim. katuvaloja.;P teillä on siellä lähellä pörröisiä lampaita!

Kommentoi