Tervetuloa viikonloppu!

06.10.2017

Ah, perjantai! Sinua on totta totisesti odotettu!

Tiedättekö, kun joskus näkee sellaisia painajaisia, että koko seuraava päivä menee ihmetellessä, mikä on totta ja mikä ei? No minä käytin kuulkaas koko viime yön täiden torjuntaan, ja kun aamulla kello pirisi, olin aivan uuvuksissa siitä kaikesta pyykinpesusta ja saunottamisesta. Kahdeksantuntiseni meni aika tarkkaan koko lailla pyykkäämiseen ja saunottamiseen. Milloin oli vuorossa kodintekstiilit, milloin lapset. Mä olen ehkä vähän hysteerinen tämän täiasian kanssa, ja kannattaisi varmaan odottaa, että niitä ihan oikeasti tulisi ennen kuin menettää yöunensa, mutta minkäs teet! Ja hei, siinä unessa mä kehitin niin loistavan suunnitelman tuohon operaatioon, että sitten tosi paikan tullen olen varmasti hurjan tehokas. Tai lamaannun täysin. Sekin jää nähtäväksi – tai toivottavasti ei.
Se miten nuo täit ylipäätään eksyivät uuniini on toki varmaan ihan tulkintakysymys. Veikkaan kuitenkin, että tällä viime aikojen hiustenrassaamisella oli osansa asiassa. Tosin aamulla olin ihan tyytyväinen, kun päässäni ylipäätään oli hiukset. Muistan nimittäin ajelleeni viime yönä koko perheen kaljuksi. 😀

Mutta verenimijöistä iloisempiin aiheisiin, ja viikonloppuun. Ei niin mitään ihmeellisiä suunnitelmia, ja sekös juuri parasta onkin! Siivouksetkin suoriteltiin jo eilen alta pois, joten tänään päästään suoraan asiaan, eli nauttimiseen. Villasukat, leggingsit, suuri villapaita. Siinä viikonlopun luottoasu, jolla pärjää aivan varmasti. Ja jos nyt sattuisi, että sääennuste on ihan hakoteillä, ulkoilut voisi kuitata vähän pidemmällä “ruskaretkellä”.

Niin tai näin, viikonloppu mennään rennosti. Menkää tekin! ♡

 

P.S. ajattelin kuvata välillä jotain muutakin kuin niitä samoja nurkkia, mutta vaatii näköjään opettelua, että osaa katsoa kotiaan “uusin silmin”.

P.P.S. Muistakaa osallistua karttajulisteen arvontaan. Postaukseen pääsette tästä.

P.P.P.S. Alkoiko teidänkin päätä kutittamaan? 😀

 

 


10 Responses to “Tervetuloa viikonloppu!”

 1. Kiva on nähdä erilaisia kulmia ja aika ihania ovatkin! Toi peili on niin täydellisen kaunis ja samaa naulakkoa (seinässä) haaveilen meillekkin 🙂 Mukavaa viikonloppua sulle Emilia.

  • Kiitos, Sara!
   Peili on kyllä nätti, mutta kokonsa vuoksi vähän haastava. Toisaalta just tuohon passeli. 🙂 Ja hei naulakko! Haluisin makkariin myös rivin näitä. Jotenkin ihan mielettömän kaunis tuo vanhanaikainen muotokieli.

   Oikein ihanaa viikonloppua sinne myös! ♡

 2. Minna says:

  Hei,
  sain tänään painajaismaisia uutisia, jotka valitettavasti ovat ihan totta vaikka niin toivoisin sen olevan unta :`(
  Tulin kuitenkin ihastelemaan kuviasi ja toivon ja tiedän, niiden avulla saan pienen hymyn huulilleni. Kotisi ja kuvasi ovat niin kauniita <3
  Ihanaa syksyä teille ja toivottavasti unesi ei käy toteen..

  • Oi ei. Lähetän kaiken mahdollisen tsempin nyt sinne luoksesi. Välillä elämä tuntuu heittävän isojakin juttuja eteen, mutta toivottavasti jaksat läpi pahimman. Asenteesi ainakin on oikea! ♡♡♡

   Toivottavasti tänään olo on jo pikkuisen parempi. ♡ Joka tapauksessa toivotan mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua. Ja kaunista syksyä sinullekin! ♡♡♡

 3. Tiina says:

  Hei Emilia,

  Mistä olet ostanut kodissasi näkyvät beiget matot. Matto, joka tässäkin näkyy ensimmäisessä kuvassa? Ja onko niitä eri kokoisia?

  Tiina

  • Hei, Tiina!

   Juuttimatot on Ikeasta. Tämä työhuoneen matto on pikkuisen pienempi kuin keittiön matot. Ja itse asiassa, tuon kuvan maton olen myös ostanut eräältä blogin lukijalta, koska matot olivat joskus loppu Ikeasta. 🙂

 4. -A- says:

  Se täi-show on kyllä aika kammottavaa! Toivottavasti teille ei sitä tule! Muistan, kun lasten ollessa päikyssä kodissa sodittiin niitä inhottavuuksia vastaan. Miehelle ja pojalle tuli siilitukat ja me tytöt tutkimme pitkiä kutrejamme koko ajan. Pehmolelut ym. lensivät jätesäkkeihin varmaan viikoiksi . Kaikkea hyvää viikonloppuun!

  • Meillä ei ole vielä ollut, mutta ystävien puheiden perusteella, olen saanut kammon jo valmiiksi. Oikeastaan tämä suurin pelkoni alkoi, kun tyttö meni päiväkotiin. Hiuksia kun riittää…

   Mutta ei mietitä ennakkoon kaikkea mahdollista! Ihanaa viikonloppua sinne! ♡♡♡

 5. Elisa says:

  Kauniita kuvia! Kiva kattoa uusia nurkkia .

  Meillä on ollu kerran täitä, poikien lyhyissä hiuksissa ja omassa pitkässä tukassani. Olin silloin ihan paniikissa, mutta selvisimme hengissä!!! Sen jälkeen olen kyllä nähnyt pari kertaa juuri tuollaista unta kuin kuvailit. Aamulla ei oo ihan varma et onko niitä täitä vai ei..

  • Kiitos. ♡

   Joo, eihän tuo kiva juttu ole, mutta ehkä minäkin siitä selviän, jos tarve tulee. Unessani ongelma oli se, että koko hoito tehtiin monta kertaa, kun aina niitä tuli lisää. Valitettavasti tämäkin kuulemma usein ihan oikea ongelma. 🙁

   No onneksi viime yönä nukuin ilman minkäänlaisia painajaisia. Kenties viikonloppu vie täiasiatkin mielestä. 🙂

   Ihanaa viikonloppua sinne teille! ♡

Kommentoi