granny girl – olen vihdoin trendikäs!

15.3.2018

Heipsun!
Ja terveiset Tukholmasta, jossa kevät oli ihan yhtä pitkällä, kuin täällä meilläkin. Eli ainakin eilen vielä jossakin ihan liian kaukana. Tein pikapyrähdyksen naapuriin, Elloksen pressitilaisuuden merkeissä, ja hauska päivähän tuo oli, vaikkakin aika pitkä ja raskas. Tosin kotimatka oli kyllä aika uskomaton kaunis, kun automatkaa valaisivat loimuavat revontulet! Ei siis lainkaan harmittanut siirtyä kaupunkien valoista takaisin tänne omalle reviirille, valosaasteen ulottumattomiin. Siitäkin huolimatta, että Tukholman kukkatarjonta jäi jälleen kerran kaihertamaan mieltäni.
Tästä muuten päästäänkin jouhevasti otsikkoon, nimittäin kuulin termin “granny girl” vasta eilen, ja voi että, miten tuo osuikin nappiin! Kiitos iloiselle toimittajajoukolla, joka sai minut ymmärtämään, että olen itsekin varhain mummoutunutta sorttia, ja juurikin tästä syystä vielä erittäin trendikäs! Nyt on nimittäin erityisen in rakastaa villasukkia, omaa sänkyä, aikaista nukkumaanmenoa ja hiljaista hipsuttelua. Granny girlin lempipaikka on oma koti – ja varsinkin oma sänky! Käsilaukusta löytyy kaikki saveteista rakkolaastereihin ja särkylääkkeisiin, sillä mummotyttö varautuu ja ennakoi. En tiedä olenko koskaan ennen ollut yhtä muodikas! 🙂

Meitä bloggaajia matkassa oli neljä, Jonna (Oma koti onnenpesä), Kerttu (Modernisti kodikas) ja Suvi (Valkoinen Harmaja). Jonnaan tutustuin vasta nyt, Kertun olen nähnyt viimeksi yli kolme vuotta sitten ja Suvin tapasin hyvin tasan pari vuotta sitten Tukholmassa vähän samanlaisissa merkeissä. Olikin hauskaa, että me kaikki matkalla olleet bloggaajat olimme niitä pitkämatkalaisia, jotka harvemmin käyvät Helsinkiin keskittyneissä pressi- ja pr-tilaisuuksissa, ja tästä samaisesa syystä myös tapaamme toisiamme melko harvoin. Tuli juteltua niitä näitä aiheesta ja aiheen vierestä, ja sekös olikin mukavaa, kun bloggaaminen on noin fyysisesti kuitenkin aika yksinäistä hommaa.

Tänään me onkin sitten pidetty Klaaran kanssa ihan rehellistä vapaapäivää. Vime viikon loppupuolisko tuli vedettyä aika tiiviisti opintojen parissa, joten nyt nautitaan välillä vähän kiireettömyydestä ja siitä kuuluisasta läsnäolosta. Kotitöitä, palapelejä ja satuja. Niitä tänään, ja saadaampa ihan juuri myös koululainen seuraksemme!

Aurinkoa päiväänne! ♡


8 Responses to “granny girl – olen vihdoin trendikäs!”

 1. LPP says:

  Haha 😀 Eikä!
  Mäkin olen siis trendikäs!

 2. Kaura says:

  Ihanan raikkaat, ja keväiset kuvat. 🙂 Sun asu on jälleen tosi kiva.

 3. Teija says:

  Hei!

  Löysin eilen ihanan blogisi ja ilta vierähtikin sen parissa. Teillä on kaunis koti ja keittiö on upea. Ihailen teidän isoa ruokapöytää, himoitsen samantapaisia kotiini. Voisitko kertoa mistä sen olette hankkinut? Ihanaa kevättä, jään kyllä seuraamaan tätä blogia

  • Hei, Teija! Ja kiva kun löysit paikalle! ♡

   Tuo ruokapöytä tuli aikoinaan siskoltani, kun se oli heillä jäänyt tarpeettomaksi. Pöytä on Ikeasta, ja se oli alunperin sellainen mustanruskea. Samaa mallia, tai ylipäätään ihan näin suurta pöytää, ei käsittääkseni nykyisin ole myynnissä. Mutta aika samanlaisia kuitenkin! 🙂

   Ihanaa kevättä myös sinne! ♡♡♡

 4. Minna says:

  Heippa!
  En ole minäkään aikaisemmin kuullut termiä granny girl, mutta olen jo monta vuotta ollut sellainen. Ihan huvittaa, kun menen joskus nukkumaan aikaisemmin kuin ystävän ala-asteikäiset lapset. 🙂
  Mutta mikäs tässä ollessa trendin aallonharjalla.
  Oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista sunnuntaita!

Kommentoi