Iso kiitos ♡

16.3.2018

Kylläpä tulee taas viikonloppu hyvään saumaan. Itse asiassa jopa tarpeeseen, tämä kun on piiiitkästä aikaa sellainen perheen yhteinen viikonloppu. Tänään tehdään jotain hyvää iltapalaa ja huomenna nukutaan niin pitkään kuin huvittaa. Siivottu koti, vasta pestyt lakanat sekä sopiva määrä kukkia ja kynttilöitä. Ai autuasta perjantai-iltaa!

Mutta tällä kertaa mulla oli kyllä ihan asiaakin, nimittäin halusin kiittää teitä! Inspiration Blog Awards julkaisi eilen ehdokkaslistansa, ja kiitos teidän, blogini on päässyt ehdolle Vuoden visuaalisin  -kategoriassa. Tämä on minulle todella iso kunnia, sillä tuolla samaisessa kategoriassa on ehdolla niin mielettömän hienoja blogeja. Ihan pikkaisen jopa pelkään eksyneeni väärälle hiekkalaatikolle, sen verran tämä oman blogin kotikutoisuus pistää silmään tuollaisessa porukassa. Mutta jos te kerran koette blogini sisällön visuaalisesti miellyttäväksi, kannan ehdokkuuteni rinta rottingilla. Joka tapauksessa iso kiitos kuuluu teille! ♡

Nyt toivottelen teille suloista perjantaifiilistä ja leppoisaa viikonlopun aloitusta. Itse taidan heittäytyä hetkeksi kirjan pariin!

PS. Kaikki Inspiration Blog Awards -ehdokkaat ja äänestyksen löydät täältä.


7 Responses to “Iso kiitos ♡”

 1. Anna-Maria K says:

  Äläs nyt, onhan tämä blogi nyt ihan ääettömän kaunis <3 Pitäskin sua konsultoida että saisi omasta yhtä upean!

 2. Elisa says:

  Ääni sun blogille ehdottomasti. Se on niin kaunis ❤ Mutta mitä sun silmille on tapahtunut siinä kuvassa (jossa voi äänestää)? Vai onko sulla normisti sen väriset silmät?

  • Kiitos, Elisa.
   En itse huomannut silmissä mitään outoa, tai en ainakaan kiinnittänyt huomiota. Valitettavasti mulla on eriparisilmät, joten jos sitä tarkoitit, niin sille asialle ei voi tehdä oikeastaan mitään. 🙁

   • Elisa says:

    Silmäsi ovat kauniit!! Värit tuo ihanaa persoonallisuutta olemukseen! Käytätkö blogikuvissa aina värillisiä piilareita?

 3. Laura says:

  Hei mistä on tuo ihana korituolisi? Haaveilen samanlaisesta. 🙂 Ikeasta löytyisi mustana, mutta tuo vaaleampi on kauniimpi omaan silmääni.

  Ja täysin olet ehdokkuuden ansainnut. 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

  • No tämä on juurikin se Ikea! Aikanaan kun tätä myytiin myös vaaleana. Ja voi että kun harmittaakin, ettei näitä saa enää, tai että en silloin aikoinaan ostanut tuoleja enemmän.
   Toivotaan, että Ikea taas havahtuisi kysyntään, ottaisi tuotteen takaisin hyllyynsä. 🙂

   Ja kiitos! Mukava, jos ajattelette näin.♡ Ihanaa aurinkoista viikonloppua sinne! ♡

Kommentoi