salaisuuksia, skumppaa, pitsiä ja huulipunaa

24.3.2018

Välillä viikonlopun aloitus vaatii vähän pitsiä ja huulipunaa. Eikö!?
Eilen juonittiin lasten kanssa miehelle uimavarusteet valmiiksi, koska olin sopinut, että hänen ystävänsä tulevat noutamaan synttärisankaria avantouinnille. Tykkäsin ideasta niin paljon, että miltei lipsautin salaisuuden jo puolessa välissä viikkoa. Vähän kuin pikkulapsi joka ei saa pidettyä salaisuuksia sisällään. Mutta sinne me kuitenkin saatiin lähettää päivänsankari avantoreissulleen yllätettynä ja asiasta täysin etukäteen tietämättömänä. Toinen yllärisalaisuus pääsi päivänvaloon myöhemmin illalla, kun tömistimme naisjoukolla skumppapullojen kera ystävän kotiin, viestinämme, että lauantaiaamuna lähdetään varhain kohti Tallinnaa. Nyt olenkin siis matkalla eteläiseen naapuriimme iloisen naiskokoonpanon voimin. Ehdottomasti laatuviikonloppu tämäkin!

Niin paljon kuin rakastankin kaikkia yllätyksiä, salaisuuksien pitäminen tuottaa niiden kohdalla välillä ihan tuskaa. Tällä viikolla salaisuudet on olleet ihan siinä kielen päällä, melkein jo pääsemässä karkuun. Nyt voi onneksi henkäistä ja todeta, että pärjäsin! 😀

Olen tainnut tulla tuosta punaisesta huulipunasta liki riippuvaiseksi, ja poskipunan ohella tässä onkin toinen meikkituote, jota olen oppinut käyttämään vasta nyt “aikuisemmalla iällä.” Punaiset huulet nimittäin piristävät kummasti väsähtänytkkäkin olemusta! Suosittelen, jos ei ole aiemmin kuulunut tapoihisi!

 

 

Ihanaa viikonloppua myös teille!


14 Responses to “salaisuuksia, skumppaa, pitsiä ja huulipunaa”

 1. Virpi says:

  Näytät upealta! Kaunis pitsipaita sopii sinulle hienosti!
  Niin samaa mieltä poski-ja huulipunan kanssa!

 2. Maisa says:

  Näytät todella kauniilta! Ihanaa viikonloppua! 🙂

 3. Nina says:

  Tyylikäs, kaunis nainen!

 4. Marja says:

  Tätäkin kautta totean että näytät niin hyvältä <3 Mitäs noista huulipunista sulla näissä kuvissa on - vaiko kaikkia sopivassa suhteessa? nimim. sitä omaa täydellistä punaista huulipunaa metsästämässä...

 5. Minttu MAMI GO GO says:

  WOWWAWIUWA!! <3

 6. Kaura says:

  Wau, mikä look! 🙂 Ihana asu, tuo pitsipaita sopii tosi hyvin sulle.

 7. noora says:

  Hei! Ihana asu <3 Utelisin mistä nuo housut ja pitsipaita ovat? 🙂

Kommentoi