kukkia, tupsuja ja hiljainen viikko

26.3.2018

Huhhuh! Tuollaisen nauruviikonlopun jälkeen kai mikä tahansa viikko tuntuisi hiljaiselta, mutta tällä kertaa se on sitä ihan oikeasti. Kohti pääsiäistä mennään, ja kesäajassakin vielä.

Viikonloppu oli enemmän kuin onnistunut, ja elämä piteni taas vuosikymmeniä, mikäli nauramisen väitettyihin vaikutuksiin on uskominen. Väsynyt, mutta onnellinen oli eilisillan mielentila, kun tulin kotiin. Vaikka pitkien yöunien nimeen vannonkin, on virkistäytymistä kuitenkin muunkinlaista ja nyt tuli aimo annos juurikin sitä toista laatua!
Nappasin energiareissulta itselleni tuliaisiksi kukkamekon ja tupsutyynyn. Ajattelin, että ei tarvitse kuin sujauttaa mekko päälleen tai painaa pää tyynyyn, ja heti pääsee mielessään takaisin tähän nauruntäyteiseen viikonloppuun. Tosin vielä hetken aikaa taidan lejua niihin tunnelmiin ihan ilman apuvälineitäkin!

Täällä oli kuulemma myös eilen ollut tosi keväinen päivä, vaikka illalla tupruttikin lunta taas oikein kunnolla. Muta uskon sanontaan “uusi lumi on vanhan surma”, ja sitä myötä myös kevään koittoon. Tällä viikolla koristellaan koti vastaanottamaan pääsiäistä. Tosin meillä ei ole edes pajunkissoja, kun tuntuu, että kaikki ojat putsattiin viime vuonna niin tarkkaan, että pajunkissa-apajani ovat vähän huonossa jamassa. Pitänee vissiin jalkautua etsintämatkalle jonnekin vähän kauemmaksi. 🙂

 


4 Responses to “kukkia, tupsuja ja hiljainen viikko”

 1. Annuli says:

  Oi mistä on ihana uusi keväinen mekkosi? Onko ihan sukkisten/paljaiden säärten kanssa pidettävä vai tarviiko housut (onko kuinka lyhyt?!). Kaunis on ja tyyny myös!

  • Se oli tuollainen vähän enemmän nuoriso liike kai, mutta nimeltään siis Sinsay.
   Itse ostin tuon juurikin farkkujen kanssa käytettäväksi kun mielestäni oli aika mini. Ainakin tällä iällä. 🙂

 2. Kaisa says:

  Ihana viikonloppu sinulla takana. Ja, oi miten kaunis mekko.
  Toivotaan etä uusi lumi vie vanhan mennessään ja kevät tulee pian oikein kunnolla!

  • On kyllä todellakin ihan mahtava viikonloppu taas talletettu sydämeen!

   Lunta on sen verran paljon vuodenaikaan verrattuna, että voipi olla uudellakin lumella vielä paljon tehtävää. Mutta kevät tulee aina, siitä ei päästä mihinkään! 🙂

Kommentoi