meidän pääsiäinen

03.4.2018

Meidän pääsiäinen. Se oli ennen kaikkea rento ja rentouttava. Pitkiä yöunia ja auringonpaistetta. Paitsi eilen ei ollut auringonpaistetta. Tosin täällä satoi räntää juuri sen verran, että keli oli kurja. Mitään kinoksia ei kuitenkaan ehtinyt syntyä. Kevät etenee siis ihan hyvään tahtiin, ja lumet saavat kyytiä. (Jihaa!!!) Pääsiäisenä myös syötiin hyvin, herkuteltiin ja juotiin pari lasia punaviiniä ystävien kanssa. Aikaa jäi kuitenkin myös lukemiselle ja pullan leipomiselle. Eilen nimittäin tehtiin iso litran taikina heti aamulla turpoamaan. Neljä päivää yhteistä aikaa perheen kesken teki hyvää, ja oikeastaan tuntuu kuin pääsiäinen olisi ollut paljon pidempikin. Sen verran harvoin näitä yhteisiä vapaita on viime aikoina ollut. Ja paljon mahtui neljään päivään tekemistäkin, vaikka ei tosin mitään maata mullistavaa.
Pieni blogitaukokin tuli kuin itsestään, ja tarkoitukseni kyllä oli päivittää blogia myös pääsiäisenä. Ihan kiva välillä ottaa nenä irti näytöstä ja käyttää aikaa siihen “oikeaan elämään”.
Meidän pääsiäistunnelmaan ei kuulunut kovinkaan paljon koristeita, kukkia lähinnä ja ne saavat nyt ilostuttaa uutta viikkoa. Lyhyttä viikkoa!  Juhlan tuntua tuo myös täyspitkä Hempean pöytäliina (saatu). Olen jotenkin kyllästynyt valkoiseen pöydänpintaan, mutta liina lämmittää mukavasti keittiön tunnelmaa. Puukantinen pöytä onkin ollut haaveissa jo pitkään.

Pääsiäisen asut vaihtelivat kokomustasta värikkäämpiin variaatioihin. Punainen mekkokin pääsi käyttöön. Huomenna onneksi myös hiukset saavat vähän väriä. Ai että kun tunnen oloni harmaaksi!

Vähän kuin krapulana kivasta lomasta, tänään kylään tuli vanha ystäväni migreeni. Kunnon särky, huimaus, pahoinvointi ja sahalaidat. Tässä juuri arvonkin, uskaltaako sitä nauttimaan aurinkoisesta iltapäivästä vai ei. Yhden tanssitunnin aikana kuin ehtisi itsekin ihan kivasti virkistäytymään. No, voihan sitä ainakin yrittää!

 

Korvakorut Nikkotakko / saatu

 


12 Responses to “meidän pääsiäinen”

 1. Kauniita kuvia ja erityismaininta todella ihanalle mekolle 🙂

 2. wilma says:

  Tosi ihana mekko!

 3. Mä en kestä tuota teidän keittiötä, se on yksinkertaisesti täydellinen. Siinä on kaikki niin kohdallaan, etten vaihtaisi yhdenkään esineen tai huonekalun paikkaa, jos se yhtäkkiä saisin tänne kerrostalokotiimme siirrettyä. <3

  • Kiitos, Suvi! ♡
   Edelleen mä tykkään meidän keittiöstä, ja täällä me myös aina ollaan. Ei meillä vieraat olkkariin koskaan mene, vaan aina jäädään tähän. Ja vaikka toki jotkin tavarat vaihtavat paikkaakin, en itsekään menisi just nyt kauheasti muuttamaan. Paitsi ne bambutuolit ja se puinen kansi pöytään. 😀

 4. Kaura says:

  Toi mekko on kyl super kiva! Sopii hyvin yllesi. 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa.

 5. Kaisa says:

  kaunis kattaus ja erityisen kaunis mekko. Tyylikäs emäntä!

 6. Satu says:

  Moikka Emilia,
  Ihania kuvia ja mekkosi on tosi kaunis! Mukavaa viikon jatkoa sinulle 🙂

Kommentoi