neulemekko ja pari pääsiäispupua (+ niinmun alennuskoodi)

29.3.2018

Se olisi pääsiäinen alkamassa! Ja jestas, mullahan on pääsiäiskengät! Nimittäin nuo Parikan bunnyt, jotka ostin viime syksynä. Niiden käyttö jäi syksyllä vähälle, mutta onneksi kevät tuo tossukauden taas tullessaan. Joka tapauksessa puputtelu tuskin jää pääsiäisenpyhiin, vaikka nämä nyt viikonlopun teemaan erityisen hyvin sopivatkin.
Mutta se, mistä mun piti teille kirjoittaa on tämä Niinmun Design Näset neulemekko, jonka ihana Virpi minulle postitti. Kyseessä on todella ohuesta merinovillaneuloksesta valmistettu mekko, joka pelastaa kaikki ne päivät ja tilanteet, jolloin ei oikein tiedä, mitä päälleen pukisi. Näin kylmällä säällä paksut sukkikset on vielä hyvät, mutta toimiipa ohut neulemekko paljaiden säärienkin kanssa. Ja asua saa helposti muunneltua kenkien ja asusteiden avulla, tai fiilistä voi keventää farkkutakilla, värikkäällä huivilla tai oikeastaan ihan miten vain. Tykkään tämän kaltaisista vaatteista juurikin niiden muunneltavuuden vuoksi. Sama vaate voi olla sporttisen rento tai sitten vähän menevämpi. Riippuen ihan siitä kaikesta. Ja sitten on mukavuus! Kun asuu täällä mistä on pitkä matka ihan joka paikkaan, osaa arvostaa vaatteita, joissa jaksaa istua useammankin tunnin. Näsat mekon materiaali on muleshing free merinovillaa, ja kuten muutkin Niinmun vaatteet, nämäkin on valmistettu Suomessa. Tampereella, tarkemmin sanottuna.
Näset neulemekosta on saatavilla myös poolokauluksellinen malli, mutta itse tykkään juurikin tästä leveämmästä pääntiestä. Siitäkin huolimatta, että vielä syksyllä luulin, etten voisi koskaan enää käyttää kaulaa paljastavaa vaatetta. Mutta, kuten huomaatte, kaulan arpea tuskin näkee! Oikeastaan se on niin huomaamaton, että unohdan välillä itsekin sen olemassaolon. 🙂 Molemmissa mekoissa on kimonohihat, eli kainalon kohdalta mekko on mukavan väljä, ja hihat antavat mekolle myös omaa luonnetta.

Me tehtiin eilen pääsiäissiivous. Eikä tuntunut muuten lainkaan niin pahalta, kun toinen meni edellä imurin kanssa ja tulin itse perässä lattiapesuri apunani. Näytettiin varmaan tyhmiltä kun molemmat oltiin kuulokkeet korvillamme ja välillä huudettiin, että “ootko vetänyt jo tästä?” Mutta hei, tämä on sitä nykyaikaa! 😀 Ja illalla pidettiin palkaksi leffailta, ja katsottiin The Snowman. Ja pakko sanoa, että ehkä huonoin vähään aikaan näkemäni elokuva. Koska Jo Nesbøn Lumiukko on ihan älyttömän hyvä kirja, odotin leffalta tietenkin paljon, mutta ei se kyllä sytyttänyt meistä kumpaakaan. Ei yhtään henkilöhahmoa, josta olisi irronnut yhtään mitään, eikä oikeastaan mitään muutakaan. Harmi!

Mutta hei se alennuskoodi, jonka otsikko lupasi!
UUSIKUU -koodilla saatte -30% alennusta molemmista Niinmun Design Näset mekon malleista. Alennuskoodi on voimassa Niinmun Design -verkkokaupassa koko pääsiäisen ajan, eli  pääsiäismaanantaihin klo 24.00 asti.

Iskällä on tänään “poikienilta”, joten me lähdetään lasten kanssa mummulaan. Jos vaikka sinne olisi joku pupu piilottanut parit suklaamunat.

 

Mekko saatu / Niinmun Design


11 Responses to “neulemekko ja pari pääsiäispupua (+ niinmun alennuskoodi)”

 1. Ihana mekko ja yhdistelmä nahkatakin ja pupunkorvien kanssa muutenkin juuri mun makuuni 🙂

  Hyvää pääsiäistä!

  • Kiitos! 🙂
   Ja oikein ihanaa toista pääsiäispäivää myös sinne! ♡♡♡

   Itse tykkään myös just tästä asukokonaisuudesta. Vaikka tosin nyt pyryttää kyllä siihen malliin, että nahkatakki saa taas pysytellä naulassaan! 🙂

 2. Teija says:

  Ihana mekko, ihana sinä <3 Olet kyllä niin upea ilmestys, pitkä, hoikka ja superkauniskin vielä, että näytät mahtavalta asussa kuin asussa. Punainen huulipuna viimeistelee tyylisi, kunpa minäkin osaisin olla puna huulissa. Päädyn aina ostamaan värillisiä huulikiiltoja, kun ne ovat niin helppokäyttöisiä. Aurinkoista, rentoa pääsiäistä koko teidän poppoolle!

  • ♡♡♡ Kiitos kauniista sanoista! ♡

   Mina olisin vielä vuosi sitten nauranut, jos joku olisi povannut minun siirtyvän punaiseen huulipunaan. Kun aina olen ollut pelkässä vitaliseksessa. Mutta suosittelen opettelemaan. Ihanasti piristää väsynyttä ilmettä! 🙂

   Suloisen leppoisaa toista pääsiäispäivää myös sinne! 🙂

 3. Kaura says:

  Hyvää Pääsiäistä :)!

 4. Tiina says:

  Aivan täydellinen mekko oleskeluun. Ja jos koot ei olisi loppu niin heti olisi mennyt tilaukseen tällainen 🙂

Kommentoi