Mä aloitin jo!

09.11.2018

Kyllä! Kaivoin vintiltä kennopaperiset joulukoristeet! Ne on itse asiassa mun lemppareita, vaikka olenkin sitä mieltä, että joulukuusessa pitää trendien sijaan olla enemmänkin nostalgiaa ja muistoja. Mutta joulunodotuspuu on sitten se pun trendikarahka, johon voi ripustella niitä muita juttuja. Mutta hetken verran joulukoristeet saavat taas olla tuossa vadissa ja totutella huoneenlämpöön.

Olen viime aikoina hullaantunut ihan mielettömästi sinisestä väristä ja just nyt nuo siniset koristeet näyttävät mun silmään parhailta. Mietin tässä joku päivä ääneen, että olkkarin voisi maalata siniseksi ja mies oli heti mukana. Jopa niin innokkaasti, että kun tarjoutui aloittamaan heti huomenna, menin ihan lukkoon. Että jos ei sttenkään. Mutta meillä on kuulemma niin väritöntä, että voisi tehdä hyvää. Ja tavallaan olen ihan samaa mieltä, mutta en vain taida olla kovin rohkea. Olen sellainen jahkaaja tyyppi, mikä ehkä näkyy juuri siinä värittömyydessä.  Ja sitten pelkään myös sitä, että maalauksen jälkeen juttu paisuu, ja tahdonkin uudet matot ja sohvat ja ja ja ja….  Tai tahdon niitä ainakin vielä enemmän kuin nyt. Ja entäs sitten muut huoneet? Kyllä se on parempi vain pitää asiat entisellään, joten pienet siniset yksityiskohdat saavat toistaiseksi riittää! 🙂

Pitää muuten muistaa kerätä ulkoa sammalta nyt vielä, kun ei ole pakkasia. Vaikka on sitä tosin tullut aika usein revittyä myös jäisenä. Mutta jos ainakin yrittäisi!

 

Kivaa perjantaita ja viikonlopun aloitusta!


4 Responses to “Mä aloitin jo!”

 1. Jarna says:

  Ääni siniselle! Sopii sitä paitsi kauniisti teidän kalusteisiin ja muuhun. Tilan rytmityskin muuttuu, kun katsoo talon läpi. 🙂 Mutta ymmärrän harkitsevuutesi, on se iso värimuutos.
  ihana aloittaa jouluttelu. Join palaverissa glögiä ja tänään lyön ulkovalot/kausivalot päälle ekaa kertaa.

 2. Hanne says:

  Siniseen olen minäkin rakastunut, mutta uskallus sen käyttöön seinissä puuttuu. Joululiina oli viime vuonna tummansininen ja taidan päätyä siihen tänäkin jouluna.
  Mukavaa perjantaita!

 3. Mari Vee says:

  Oi miten kaunis mekko! Mistä olet hankkinut sen?

Kommentoi