puolikas blogivuosi pikana

02.1.2019

Hello ja ihanaa uutta vuotta! Toivottavasti kaikilla on katot paikallaan ja muutenkin myrskyvauriot on pysyneet pienenä. Täällä ei oikeastaan lennellyt kuin pienemmät tavarat ja vaihteeksi ihan kiva, että puitakaan ei kaatunut. Piti illalla vielä googlettaa mitenkä se kotivakuutus kaikkeen toimii, sen verran taas pelotti.

Mutta hei, ei tällä ihan ellun kanoina olla oltu (vaikka suuremmassa määrin ehkä juuri sitä). Olen nimittäin kelannut pikakelauksella blogivuoden 2018 ja tässäpä teille siitä puolikas. Kokonaisesta olisi tullut pidempi, kuin mitä olisitte kerralla jaksaneet. Neljä kuvaa kultakin kuudelta kuukaudelta ja kuvien jälkeen kyseisen kuukauden luetuin postaus. Ne oli kyllä yllättäviä, en juurikaan itse kuluta aikaa tilastojen parissa, joten tämä oli aika mielenkiintoinen juttu.

Mutta asiaan!

Tammikuu

Tammikuu meni ehdottomasti joulun jatkeena. Ei ollut mitään tammikuista sisustusintoa, vaan enemmänkin nautittiin talvesta. Ekassa kuvassa yläkerran aula, joka on muuten nykyisin jotain ihan muuta, mutta se operaatio on jäänyt blogista vallan pois. Pitänee ottaakin asiaksi!

Tammikuun luetuin postaus oli Ruokavaliopohdintaa vaaleissa farkuissa

Helmikuu

Helmikuun aiheet ja kuvat olivat nekin jotenkin turvallisen sisustuspainotteisia. Pakkaset paukkuivat ja valon määrä oli uskomaton. Ja hei,  olipas nuo meidän vanhat matot jo kuluneita (eka kuva)!

Helmikuun luetuin postaus oli Kopioi tyyli – olohuone

Maaliskuu

Kevättä rinnassa! Maaliskuussa fiilisteltiin punaista niin huulissa kuin vaatteissakin ja katettiin pääsiäsipöytää usealla eri tavalla.

Maaliskuun luetuin postaus oli Salaisuuksia, skumpaa, pitsiä ja huulipunaa

Huhtikuu

Huhtikuun isoin juttu oli ehdottomasti toinen sija vuoden visuaalisin blogi -kisassa. Ehdokkuudesta edelleen iso iso kiitos teille! ♡ Huhtikuu toi myös kevään, parsat ja ensimmäiset orvokit.

Huhtikuun luetuin postaus oli Elämän keväät ja syksyt

Toukokuu

Luonto puhkesi kukkaan. Kuuma kesä alkoi jo toukokuussa ja tuon fillarikuva on päivältä jona istuttiin ystävän terassilla skumppaa juoden ja poljettiin kesäillassa. Ihana ikimuistoinen päivä sekin. Tehtiin paljon pihatöitä ja elämä oli jotenkin ihanan kepeää.

Toukokuun luetuin postaus oli Äiti ja tytär

Kesäkuu

Kesäkuussa blogi hiljeni ja hiljaisempi tahti jäikin oikeastaan pysyväksi. Otin jollakin tapaa blogista myös hiukan etäisyyttä ja halusin jäsennellä omia ajatuksiani. Ennen kaikkea halusin elää taltioimatta jokaista päivää ja se koitui onnistuneeksi valinnaksi.

Kesäkuun luetuin postaus oli Herkullinen perunasalaatti kesäpöytään

Vanhojen postausten selaaminen on aina jotenkin pysähdyttävää. Jokaista kuvaa ja tekstiä kohden on myös ihan omat muistonsa ja tunteensa, jotka ei välttämättä välity millään tavalla teille. Siellä kaiken takana on kuitenkin se ihan oikea ja eletty elämä. Mutta tätä vuotta 2018 on  jokseenkin ilo selailla. Toki sielläkin on niitä kuoppia, mutta myös niitä iloisia juttuja ja hetkiä joita on ihana muistella.

Heinäkuusta joulukuuhun sitten toisessa postauksessa. Nyt ruokaa ja lumitöitä!

Aurinkoa päiväänne! ♡


2 Responses to “puolikas blogivuosi pikana”

 1. Tuija says:

  Olipa kiva kurkistaa koosteesi! Erityisihana oli äiti-tytär -postaus kauniine, tunnelmallisine kuvineen. Kolmen tytön äitinä tuli tutuksi nuo tyyliasiat. Nykyisin heidä aikuistuttua vieläkin meissä on paljon samaa, vaikka itse kukin on oma persoonansa.
  Ihailen blogisi laadukkaita kuvia ja selkeyttä.
  Onnellista alkanutta vuotta 2019! Terveisin Tuija

  • Kiitos, Tuija ♡
   Onhan nuo tyyliasiat aika ihania tässä kohtaa. Kun kohta kai tulee sekin vaihe, kun kaikki ehdottamani on jo periaatteessakin ihan hirveää. 😀

   Onnellista alkanutta vuotta myös sinne! ♡

Kommentoi