kesäisempi koti ja tyhjä taulun paikka

14.5.2019

Hiphei ja tiistaita!

Tuntuu nyt olevan niin paljon kuvattavaa, että sitten kun pitäisi tulla tänne blogin puolelle päivittämään kuulumisia, tekisi mieli vain jakaa kaikkea puutarhajuttua tai kasvihuonetta. Ongelma kertonee siitä, että nuo aiheet on oikeastaan niitä, jotka tällä hetkellä valtaavat kaiken vapaana olevan ajatustilan. Mutta ymmärrän toki, että te ette ihan alvariinsa jaksa mun keväthehkutusta. Mutta hei, puutarhajuttuja on kuitenkin aivan varmasti tulossa, joten älkää pettykö, jos osasitte odottaa niitä. 😀

Kun mieli on vahvasti ulkona ja rikkaruohoissa, kesäkukissa, hallaharsossa ja kasvihuoneessa, jää koti vähän kaiken tuon jalkoihin. Niin käy joka kevät, ja tänä keväänä aika pahastikin. Mutta noh, minähän olen se, joka aina hehkuttaa, että on kiva, kun koti toimii samassa asussa joulusta juhannukseen ja toisinpäin. Vaan tiedättekö nyt on tullut vähän sellainen kesäromantiikan kaipuu. Tekis mieli laittaa pitsiverhot makkariin ja juhannusruusut seinille. Tiedän, aika hurjaa! Keski-ikää kenties, tai sitten makuuhuoneesta puuttuu romantiikka siinä määrin, että pitsiverhoille on tilausta. Niin tai näin, jokin muutoksen kaipuu istuu vahvasti sisustajan mielessäni.

Ensihätään kannoin saamani ruusun makuuhuoneeseen ja ajattelin, josko se veisi fiilikset hempeään kesään ja niihin juhannusruusuihin. Koska ihan oikeasti, vaikka siitä Juhannusruusu -tapetista tykkäänkin, niin en mä sitä jaksaisi enää syksyllä katsella. Tiedän. Siksi on oltava kekseliäs! 😀

Makuuhuoneen tyhjät seinät kuitenkin olisivat jotakin vailla. Eilen illalla kun oikein tuijotin ja tuojotin, päätin, että tuohon ikkunan viereen on laitettava joku taulu. Ehkä joku söpö kirppislöytö. Tai sitten ostan kivat (semisti kruusatut) kehykset ja laitan vaikka pari valokuvaa siihen. Joitakin kesäisiä kuvia. Sellaisia, joita katselee ihan mielellään syksylläkin, ja varsinkin silloin. Ja ehkä makuuhuoneen valaisinten päivittäminen voisi auttaa myös. Kiperästi pitäisi siis päästä kirppistelemään. Mutta ehkä kesä on ratkaisu myös tähän ongelmaan.

Eilen tehtiin pihatöitä koko ilta. Tänään oli päiväkodin kevättapahtuma ja viikon kaikki muutkin illat on täynnä ohjelmaa. Vaikka pihatöihin ei nyt ehdikään, niin helpottavaa on ainakin se, että iltaisin on yleensä niin väsynyt, ettei makuuhuoneen sisustusongelmia jaksa kovin kauaa pohtia.

Leppoisaa iltaa!

 


7 Responses to “kesäisempi koti ja tyhjä taulun paikka”

 1. Kaisa says:

  Nyt on ulkona niin kaunista, että tulee itsekin kuvattu runsaasti. Mutta, mitä kuvista sitten teille kirjoittaisin, jotta niitä voin jakaa. 🙂
  Pihatöitä on täälläkin tehty, lämpöä toivon lisää, jotta kädet pysyisivät lämpiminä. 🙂

  • Just tämä! Vaikka joskus kai riittäisi vähemmätkin sanat. Onhan kevään kuvissa oma taikansa. ❤️

   No nyt sitä lämpöä on. Nautitaan siitä ja pihatöistä. Aurinkoa päivääsi! ❤️

 2. Elisa says:

  Heip! Ei haittaa, vaikka blogisi täyttyisi kukkakuvista! Puutarhajutut on ihania, ja kuuluu vahvasti elämään tällä hetkellä.. 🌱 Tiedän tunteen makuuhuoneen sisustamisesta. Mäkin haluaisin välillä jonkun kivan tapetin seinään, mutta tiedän että pian kyllästyisin siihen. Teidän makuuhuoneeseen sopisi täydellisesti vaaleat pitsiverhot, joku isompi pala jotain värikästä mutta hempeää tapettia seinälle ikään kuin tauluksi/julisteeksi. Ja tietty kukkia maljakoihin.. 😍😍😍
  Ihanaa toukokuun puoltaväliä!

  • No näin se taitaa olla. Eihän tätä herkkua ole kovinkaan kauan tarjolla meillä Suomessa. 🙂

   Voinen kuvitella vaaleat pitsiverhot liehumaan tuulessa. Ehkä uskallan kokeilla. Ja kukkia aivan varmasti kannan makkariin myös.
   Kiitos tuosta tapetti-ideasta. Taidankin kehystää palan kielotapettia kokeeksi. 🙂

   Ihanaa aurinkoista päivää sinne! ❤️❤️❤️

 3. Hilde says:

  Hello! Can I ask you where your baskets are from?

  Hilde

Kommentoi