sunnuntai-iltana

14.7.2019

Puutarhahaahuilu. Se on se kesän parhain juttu. Ihan vain kävellä ja katsella, nauttia kesästä ja kaikesta ihanasta, mitä se tuo mukanaan. Tänään nappasin kameran mukaani ja seuraakin sain, ettei ihan yksin tarvinnut haahuilla. Vaikka moni kasvi on jo lopettanut tai lopettelee kukintaansa, niin onneksi on paljon vielä sellaista, mikä odottaa kukkaan puhkeamista. Ja just nyt ihan kaikki näyttää niin tosi kauniilta. Huomenna napsitaan taas isot kimput kukkia kotia koristamaan. Ja voi kuinka onnellinen olen, että mulla on tuollainen pieni haahuilija, joka kiipeää puihin, kysyy jokaisen kasvin nimeä ja huutaa riemusta löytäessään hyvän tuoksuisia kukkia.

Se on kuin meditointia, kun saa viettää aikaa puutarhassa. Ilta-aurinkokin näyttää iltaunisen silmään niin kauniilta, vaikkei siitä olekaan kesällä jaksanut kauheasti nauttia. Mutta on ne aurinkoiset aamutkin kauniita. Niitä kun saisi enemmän ja pitkään.

Nyt nukkumaan. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa!

 

Mur Maxi -kasvihuone kasattiin kesällä 2018 yhteistyössä Willab Gardenin kanssa.


2 Responses to “sunnuntai-iltana”

  1. Sari says:

    Voi miten uskomattoman upea piha teillä on ja miten ihana kasvihuone! Pikku puutarhuri on tosi suloinen ja niin äitinsä näköinen. Ihanaa heinäkuuta koko perheelle! Sari

    • Kiitos, Sari! Ja kiitos, tuosta yhdennäköisyydestä. Aina sanotaan, että hän on tullut isäänsä, mutta kiva jos vähän äitiäkin. ❤️

      Ihanaa heinäkuuta myös sinne. Toivotaan aurinkoa! ☀️

Kommentoi