4. joulukuuta – hyasintteja ja vaaleanpunaista

04.12.2019

Joskin tykkään kukista ihan ympäri vuoden, mutta jouluuni kuuluu vahvasti erilaiset kukkaperinteet. Rakastan jouluruusua, hyasintteja, amarylliksiä, anemoneja ja jopa valkoiset tulppaanit ilahduttavat jouluna. Ja toki moni muukin kukka. Vuosiin tykkäsin hyasinteista eniten siinä vaiheessa, kun kukinto ei ollut vielä auennut (paitsi leikkohyasintit tietenkin), mutta nykyisin ihan nautin siitäkin kun kukat paljastuvat näkyviin. Vahvan tuoksun vuoksi säilytän kukkia usein öisin kuistilla, mutta olkkarin pöydällä tuoksu ei käy liian vahvasti kenenkään nenään. Joulu ei tule ilman kukkia ja aidon kuusen tuoksua.

Meidän olkkarissa on edelleen vaaleanpunainen fiilis. Se sopii mielestäni ihan yhtä hyvin niin kesään kuin talveenkin. Ja erityisen hyvin kun ikkunoista pilkistää talvista valoa. Kaikki näyttää paremmalta nyt kun maassa on lunta. Voi kun se ei nyt ihan heti lähtisi. ♡


2 Responses to “4. joulukuuta – hyasintteja ja vaaleanpunaista”

  1. -A- says:

    Taas kerran niin kauniita kuvia. Oikein tekisi mieli istahtaa tuohon sohvalle, tyynyjen ympärille. Ja tosiaan, hyvin sopii tuollainen roosanpunainen, haalean marjapuuron väri myös jouluun. Ja toki jouluhan saa olla vaikka oranssi, jos siitä pitää. 🙂 Enää pari viikkoa jouluun! ❤

    • Niinpä, eihän sen värin ole väljä. Pääasia, että itse viihtyy. ❤
      Nyt alkaa kyllä jo tulla sellainen ihana joulunkutina vatsaan. Vielä kun saataisiin lunta. Nautin tästä kun arki alkaa rauhoittua ja iltoihin jää enemmän aikaa vain istumiseen ja nauttimiseen. Voi poltella kynttilöitä ja kuunnella joululauluja. ❤

Kommentoi