päivä kasvihuoneessa

26.5.2020

 

Ööö, kuinka monta kuvaa postaukseen saa laittaa? Mutta siis sitä tulin vain kysymään, että josko joku voisi ensi talvena muistuttaa mua siitä, että vähempikin riittää. Voi aloittaa jo tammi-helmikuussa kun kerron laittavani chilit itämään, ja uudestaan sitten kun on tomaatin aika. Sitten tasaiseen tahtiin jatkaa muistuttelua pitkin kevättä aina juhannukseen saakka.

Huhhuh, koko päivä on mennyt enemmän tai vähemmän istutusjutuissa ja kuten kuvista näkyy, ei olla edes puolivälissä vielä. Puhumattakaan noista pöydillä olevista ruukuista, mulla olisi vielä kolme terassihortensiaa istuttamatta ja parikymmentä daalian mukulaa yhä pussissa. Viime kesänä laitoin noihin isoihin koreihin hortensiat ja ne olikin aika nätit kasvarin ovien molemmin puolin. Nyt laitoin niihinkin daalioita. Josko sitten syksyllä nostaisi ne sisään ja saisi pitkitettyä kukintaa jokusen päivän. Niin ja on mulla myös monta Impectan siemenpussia erilaisia tuoksuherneitä. Ja krassia! Nekin oli tarkoitus laittaa jonnekin. Mutta mihin?

Projekti viidakko on vienyt mennessään, mutta mikäs tässä toisaalta näillä keleillä on puuhatessa. Kun sain kasvarissa ilman kiertämään ja lämmöt hiukan laskemaan nautiskelin lounaanikin auringossa. Sandaalit ja kesämekko. Ja mun rakas kasvihuone. Ihan parasta!

Suloista kesäiltaa! 💛


10 Responses to “päivä kasvihuoneessa”

 1. Teija says:

  Sinun kasvihuoneesi on kuin pala paratiisia maan päällä <3
  Ihania alkukesän päiviä!

 2. Sarimaarit says:

  Hienolta näyttää! Värikkäät kukat aivan ihania, tuovat todella iloa ja valoa, oli korona tai ei ☺️. Varmasti tuo kasvihuone tuo paljon juurikin sitä iloa ja onnellisuutta jota juuri tässä ajassa tarvitaan. Aurinkoista loppuviikkoa!

  • Kukkien suhteen minusta on kyllä tullut todellinen värien rakastaja. Mitä enemmän, sen parempi. Ja tämä jos mikä on todellakin sitä iloista tekemistä ja olemista, jota varsinkin tänä keväänä olen kaivannut.

   Aurinkoista loppuviikkoa myös sinne! 💛

 3. Vierailija says:

  Kasvihuoneilu on sanoinkuvaamattoman antoisaa! Vihdoin saimme oman ja nyt sen hyödyntämisen haastena on ainoastaan ajan rajallisuus. Yhteensä 25 km:n sinällään rakastamani työmatkapyöräilyn, työpäivien ja koiralenkkien jälkeen ei enää keho veny siihen mihin mieli halajaisi! 😀
  Tuo kuinka sinä saat viettää kaikki päivät kotosalla on erityisesti näin piha- ja puutarha-aikaan unelmaa. 🙂

  • No mutta puutarhahommat ovat harrastus siinä missä kaikki muukin. Valintoja pitää tehdä, mutta onhan tämä aika ihanaa. Syksyllä sitten taas jotakin muuta enemmän.
   Ja kyllä minä nautin liukuvasta työajasta ihan ympäri vuoden. Toki nyt sen ihanuus korostuu entisestään. 🌿
   Aurinkoista loppuviikkoa sinne! ☀️

 4. Siis niin ihana kasvihuone <3 Ai että kelpaisi kyllä samantien meillekin tuollainen. Ymmärrän kyllä ton kastelun, kannoin pelkästään parvekkeelle eilen aika määrän vettä 😀

 5. Pupu says:

  Todella kaunis mekko! Mistä se on?

Kommentoi