ihan tavallinen

15.11.2020

Kamelinselkä on katkaistu ja vuoden harmain päivä on takana. Näin ainakin toivon. Perjantai-ilta meni juhliessa japanilaisittain ystäväporukalla ja eilinen täyttyi harmauden sijaan vaaleanpunaisesta kun juhlittiin 2-vuotiasta kummityttöä. Tänäänkään en ajatellut antaa harmaille ajatuksille kovinkaan suurta jalansijaa, päinvastoin, harmaus saa ihan luvan kanssa luoda hyggefiilistä sunnuntain ylle.

Olen jo tovin kiemurrellut sen kanssa, että mulla ei oikein ole teille mitään ihmeellistä kerrottavaa. Elämä, arki ja viikot jurnuttavat tasaista tahtia. Päivät täyttyvät työstä, lasten harrastuksista, pyykinpesusta ja kaikesta muusta ihan tosi tavallisesta. Joskaan elämäni nyt ei ole koskaan mitään kovinkaan erikoista ollut, mutta kun ei ole tarkoitus muuttaa, remontoida, rakentaa, erota tai lisääntyä, ne sellaiset kuumat perunat jäävät väkisinkin elämättä ja jakamatta. Älkää ymmärtäkö väärin, olen oikein mielissäni siitä, että mitään noista edellämainituista ei ole tällä haavaa tiedossa. Elämä on hyvää just näin. Sellaista, mistä olen haaveillut. Mutta se on tasaista ja ihan tavallista. Ei niinkään otsikoiksi taipuvaa.

Vein perjantaina illan emännälle amarylliksiä ja eukalyptuksia ja pakkohan niitä oli saada myös omaan maljakkoon. Vaikka edelleenkään ei varsinaisesti jouluta, rakastan joulunajan kukkia. Erityisesti näitä lohenpunaisia sävyjä. Ajattelin, että näiden myötä myös se joulufiiliskin voisi löytyä sieltä jostain mielen perukoilta. Ja hei, olen sentään hankkinut jo kaksi joululahjaa ja yhden pikkujoululahjan! Että onhan tässä jo oikea suunta!

Lapset ovat olleet tänään aktiivisina pelireissulla ja tanssiesityksissä. Ajattelin helliä koko porukkaa pannari-iltapalalla. Se on sitä sellaista sunnuntai-illan luksusta tällaisessa ihan tavallisessa elämässä.

Suloista iltaa ja ihanaa uutta viikkoa 💕

 

 


12 Responses to “ihan tavallinen”

 1. Anna says:

  Taas on niin kauniita kuvia. ☺️ Joulunajan kukat ovat ihania.

  Täälläkin vietetään ihan tavallista arkea mutta mikäs tässä, kun saa terveenä olla. Olisi kyllä kiva, jos aurinko vähän paistaisi tällä viikolla.

  Mukavaa alkanutta viikkoa! ☺️

  • Ihan tavallinen arki on turvallista. Terveenä pysyminen asia, jonka arvo on korostunut viime vuosina. Itsestäänselvyytenä se on valitettavasti haihtunut ilmaan. ❤️

   Ostin eilen ekat hyasintit. Nyt toista aamua on lunta maassa ja vihdoin vähän jouluttaakin. Ihana vaaleanpunainen taivas lauantain kunniaksi. 💕

   Suloista viikonloppua sinne! ❤️

 2. 🤶 says:

  Eihän sinun ole pakko postata jos ja kun ei ole mitään uutta kuvattavaa tai kerrottavaa. Se vapauttaisi energiaasi tärkeämpään ja lukijoillekin mukavaa kun sitten joskus on oikeasti jotain erilaista, omaa eikä niinkään muilta bloggaajilta inspiroitunutta. Hyvin voit pitää vaikka viikkojen taukoja. 🙂
  Oikein kaunista ja rentoa joulun odotusta, jospa kohta saataisiin luntakin!

  • Elina says:

   Tästä kommentista tuli vähän sellainen kielteinen fiilis vaikkei se välttämättä ollut sen tarkoitus.

   Itse taas mietin, että mulle se toisten tavallisen arjen kuulumisten kuuleminen ja näiden ihanan seesteisten kuvien näkeminen on se jutun suola. Se on sitä mistä blogi-skene alkujaan lähti liikkeelle. Mainospostaukset ei kiinnosta, juonenkäänteitä tai remonttiinspiraatiota löytyy lehdistäkin. Se, että joku jaksaa ottaa kuvia kauniista kodistaan ja kertoo siitä samaistuttavasta arjestaan, on mulle tärkeämpää. Joten jos vaan jaksat, niin jatka samaan malliin!

   • Kiitos Elina. ❤️ Eipä minun blogini suola ole tainnut koskaan olla mitkään suuret juonenkäänteet, enkä oikeastaan jaksa sellaisia itsekään ahmia. Tavallisuus on mun juttu ja sillä mennään.
    Kaupalliset yhteistyöt mahdollistavat sitten taas monta muuta asiaa. Voi ottaa aikaa sille kuvaamiselle, kustantaa kamerat ja ohjelmat. Ajattelen niin, että se on osa kaikkea mediaa, oli kyse sitten paperilehdistä, telkkarista tai radiosta. Mutta tavallisuus on toki niissäkin se oma juttuni. ☺️

  • Kukin tyylillään. Onneksi suurin osa blogini lukijoista on niitä tavallisen arjen arvostajia, jotka osaavat löytää isoimmat sensaatiot muista medioista.

   Oikein ihanaa joulun odotusta myös sinne! ❤️

 3. johan says:

  Mistä olet hankkinut tuon tuolin olen etsinyt samanlaista ties kuinka kauan?

 4. Kaarin says:

  Kiitos ”ihan tavallisen” arjen jakamisesta 🙏 Postauksistasi välittyy aina pysähtyminen siihen hetkeen ja sen arvostaminen, niitä lukiessa tulee levollinen olo. Minulle tärkeintä on se tunne joka taidolla otettujen ja valittujen kuvien kautta välittyy, ei niinkään ne mullistavat otsikot. Samaistumispintaa kaipaan ainakin minä, kiitos tästä!❤️

  • Kiitos, Kaarin kauniista sanoista. ❤️
   Pitäähän se tavallinen arki meidän kaikkien elämässä sisällään ne ilot ja surut, ja välillä järkytykset ja pelotkin. Turha niitä on otsikoiksi repiä, jokaiselle tuntuu olevan se oma osuutensa muutenkin.

   Ihanaa ja levollista viikonloppua sinne! ❤️

 5. Malla says:

  Ihan tavallinen arki kiinnostaa. Tämä on oikeastaan yksi ainoita blogeja jota seuraan. Sitä fiilistä itse ainakin saan ja haen kuvista ja jutuistasi. Eihän kellään tässä todellisuudessa nyt ole mitään oikein kummoista meneilläänkään. Mistä tuo kaunis vaasi on?

  • Kiitos, Malla ❤️ Jätän suuret mullistukset jatkossakin muiden kertomiksi ja pysyn hyvin mielin linjalla, joka tässä blogissa on ollut oikeastaan aina. Tavallinen arki. Sillä sekin voi oikeastaan olla ihan otsikon arvoinen juttu. ☺️

   Vaasi on H&M Home löytö parin kolmen vuoden takaa. Tosi ihana. ❤️

   Suloista viikonloppua sinne. ❤️💕

Kommentoi