{ juhlan tuntua jo }

30.10.2013

Tänään oli pakko piristää arkistä päivää pienellä fiilistelyllä tulevista Gloria Blog Awards -juhlista. Juhlapäivä on perjantaina, ja nyt alkaa pikku hiljaa olla asu valmiiksi mietittynä viimeisiä yksityiskohtia myöden.
Pakko jakaa teillekin pieni sneak peek tulevasta juhlalookistani, koitan tietysti saada kuvan siitä myös ihan in action.

Kenkiä en nyt huomannut tähän kuvata, mutta yksi “Tuhkimon lasikenkä” kuvassa sentään vilahtaa, nimittäin Yves Saint Laurentin Belle Du Jour clutch, jonka sain blogin kautta lainaan Designistosta. Niin kovin mielelläni omistaisin kyseisen klassikon itsekin, mutta tämä taika raukeaa valitettavasti heti juhlintojen jälkeen. Toisaalta, omat juhlimiseni ovat nykyään sen verran vähissä, että iltalaukun vuokraaminen on huomattavasti järkevämpää kuin oman laukun hankinta. Jatkossakin tulen mitä todennäköisemmin satsaamaan isompiin kasseihin, ja hoitamaan pienten clutchien tarpeen tällä tavalla.

Day Birger et Mikkelsenin mustassa mekossa ihastuin heti tuohon hauskan boheemiin helmikirjailuun. Kun en oikein ole sliipattua glitterityyppiä, tämä koristelu tuntui luontevalta vaihtoehdolta. Koruissa tuttua kullansävyä Pernille Corydonin tyyliin.

Yves Saint Laurent Belle Du Jour clutchgaala-asu4gaala-asu5gaala-asu1

Vuosi sitten GBA -kutsu notkui sähköpostilaatikossani ilman sen suurempaa reagointia. Olo oli iso ja valasmainen, jalat turvonneet ja muuttopuuhat käynnissä. Juhlafiilis oli silloin kaukana. Onneksi fiilis on nyt vuotta myöhemmin hieman erilainen, ja juhliminen tuntuu jo kivalta ajatukselta.

Muistuttelen teitä myös osallistumaan kuinka tehdä arjesta kauniimpi -arvontaan! Osallistumisaika päättyy tänä iltana. Ja edelleen muistutan myös Arabian Suomen kaunein kattaus -kilpailusta. Mikäli et ole vielä ladannut omaa kattauskuvaasi kisaan, tee se nyt, sillä osallistumisaika päättyy huomenna!

Näissä tunnelmissa keskiviikkoa jatkamaan. No ei vaan, pyykkiä olisi taas pestävä, ja siivottavaakin on ilmestynyt. Eli, jätän juhlahumut vielä hetkeksi vaille sen suurempaa mietintää ja koitan keskittyä ihan tavalliseen arkeen! Aurinkoa!


14 Responses to “{ juhlan tuntua jo }”

 1. Hannele says:

  Täällä vielä asusteet mietinnässä. Jännitys huipussaan 🙂

 2. Tuo laukku on niin kaunis ja listalla täälläkin. 🙂

 3. Marja says:

  Oi tuo clutch on minunkin haavelistallani.. se vaan on niin simppelin kaunis! Mutta kospa eipä mullakaan tuollaiselle juuri tarvetta ikinä ole niin säilyneekin haaveen tasolla. Vitsit olisipa kiva joskus päästä mukaan joihinkin blogipippaloihin!! Kivoja juhlia!

  • Ai etkö sä ole tulossa!? Jotenkin ajattelin, että olet siellä…
   Juu, ei kans ihan hirveesti ole iltalaukuille käyttöä (pikkuisen katkera ;)), joten haaveet pysynee haaveina toistaiseksi 🙂

   • Marja says:

    No eipä ole mulle kutsua tullut – enkä tosin ole millään listallakaan. Eihän tämä mun sillisalaattiblogikaan tosin asetu mihinkään kategoriaan ;D Silti en voi väittää, etteikö olisi tosi tosi kiva välillä päästä tuollaisiin juttuihin mukaan…

 4. Sari says:

  Dayn kanssa ei voi mennä pahasti metsään -upeita vaatteita! 🙂

  Kivaa pippalointia, nautihan irtiotosta!

  • No ei voikaan! Mä tykkään aina vaan tuon merkin vaatteista, ne on niin simppelin kauniita!

   Irtiotto tulee kyllä tarpeeseen. Just aloin ynnäämään kulunutta kuukautta, ja itku puski silmiin. Huh!

 5. Todella kauniilta ja tyylikkäiltä näyttävät asuvalintasi!

 6. Anniina says:

  Ihana asukokonaisuus! Tuon mekon haluaisin itsellenikin, mutta en ole onnistunut Dayn verkkosivuilta löytämään..
  ihania juhlia, nauti täysillä 🙂 täällä ollaan hengessä mukana;)

 7. lili says:

  Kauniissa asussa olet lähdössä juhlimaan, ihan “sun näköinen”!:)

 8. leena says:

  Ihanat asusteet ja mekko !
  Nappi valinta !
  Mukavaa vapaailtaa ja juhlintaa…taitaa olla just nyt meneillään 🙂

Kommentoi