{ olohuone keittiössä }

08.10.2013

Nyt vaivaa kyllä ihan älytön väsymys. Eikä helpota yhtään, että ulkona on tuollainen suhjukeli. Huomaan, että olen muuttumassa iltakukkujaksi, ja yöunet jäävät koko ajn lyhemmiksi. Jotenkin ei vain raaski mennä aikaisin nukkumaan. Pitää muka saada ne omat hetket, ja jokin “oma aika”. Pään nollaamista, ja sitä rataa… Sitten vielä tulee lähdettyä salillekin iltamyöhään, eikä osaa jotenkin rauhoittua nukkumaan. Tiedän, että urheilut pitäisi suorittaa aikaisemmin, niin, että keho ehtii rentoutua levolle ja plaaplaa plaa. Minkäs teet, kun se oma hetki on illalla!? No anyway, ei mun ollut tarkoitus jälleen marmattaa, vaan kirjoittaa ihan eri aiheesta!

Edellisen postauksen mattoaiheeseen vielä palatakseni, joku jossain kohtaa kyselikin, että mitä ajattelin tehdä olkkareihin alunperin hommatuilla luonnonkuitumatoilla, ja keittiöönhän ne tiensä löysivät, kuten olin ajatellutkin. Kyseessä on siis ne Ikean isot 2×3 metriset matot, jotka sopivat nyt ihan loistavasti rytmittämään keittiötä, ja jakavat sen ikään kuin kahteen erilliseen tilaan. Toinen matto on ruokapöydän alla (ihana, kun siinä ei muruset näy), ja toinen puolestaan kokoaa huoneen toiseen päähän tuollaisen vähän kuin “olkkarin”.
Blogin uudemmille lukijoille tiedoksi, että keittiön kuvia ei paljon ole blogissa näkynyt, koska se on yhä edellisen asukkaan jäljiltä, eikä laminaatteineen päivineen ehkä ole ihan meidän näköinen. Jotain kuvia löytyy kevät keikkuen tulevi – ja ajatuksia keittiöstä -postauksista. Mutta, koska olette kyselleet kuvia myös keittiön toisesta päädystä, tulvat ne nyt tässä mattoaiheen kylkiäisenä.

Keittiön tämä pääty on sellaista monitoimitilaa, me nimittäin paitsi pukeudutaan ja riisuudutaan tässä, oleillaan me muutenkin oikeastaan keittiössä noin 90 prosenttia siitä ajasta, joka ollaan kotona, mutta ei nukuta. Ja ihan jo senkin vuoksi, toivoisin tietty todella, että keittiö voitaisiin rempata mahdollisimman pikaisesti. Rempaa odotellessa pitää kuitenkin viihtyä noin niin kuin muuten, ja oikein hienostihan tässä sujuu kaikki toiminta iltasadun lukemisesta pelaamiseen ja piirtelemiseen. Itse olen nyt viime päivät pötkötellyt sohvalla pikkuisina annoksina, ja edennyt keltaista kuvastoa aina muutaman sivun kerrallaan. Olenkin jo ehtinyt perjantain puoliväliin!

keittiö1

keittiö2

keittiö6

keittiö3

keittiö5

keittiö4

Että sellainen tupakeittiöratkaisu meillä. Kuvat ovat eiliseltä, aurinko paistoi niin mahtavasti, että koko keittiö kylpi valossa.
Nyt pitää kuitenkin poistua tästä koneelta ennen kuin tämä yksi päikkäreiltään turhan aikaisin noussut saa lyötyä tähän tekstiin yhtään enempää ylimääräisiä kirjaimia tai välilyöntejä. Koitan palailla kommentteihinne illalla, jos vain suinkin saan käteni hetkeksi vapaaksi!
Mukavaa tiistaita kaikille!


11 Responses to “{ olohuone keittiössä }”

 1. Pieni lintu says:

  Hih, ei oo helppo kirjoitella pikkuinen näpyttelijä sylissä. 😀

  Ihanat kuvat!

 2. Marika says:

  Ihania kuvia, on onnea että on tuollainen keittiö! Kaunis korituoli ja leppoisa värimaailma :)Tsemppiä arkeen. Nautihan pienistä hetkistä ja arjen ihmeistä!

  Marika,
  jo kauan mukana kulkenut hiljainen lukija

 3. LPP says:

  Ihanan valoisa keittiö <3
  (ja iso!)

 4. Maria says:

  Kiva, että sulla on vielä ehjänä noi ikean matot! Mun matto on alkanu pahasti rispaantumaan ja uusia ei kai enää tule ikeaan kuin ehkä joku pieni erä..harmi, olisin mielelläni uusinut!

  • Alkoiko se ihan vaan itsestään rispaan? Muistaakseni siskollanikin oli tälläinen ongelma, mutta jotenkin, ajattelin, että siihen olisi liittynyt koira tai jotain.
   Höh, vai ei noita enää tule Ikeaan?! Harmi, tää on kyllä sellainen jokapaikan matto. Meillä on pienempi samanlainen odottamassa työhuoneremontin valmistumista.

 5. Wilhelmiina says:

  Matto sopii ihanasti keittiöönne. Kiva olisi nähdä kuvia sieltä, mutta ymmärrän että remontti hiipii mielessä:) Mekin oleillaan keittiössä aikas paljon 😉
  Mukavaa viikkoa!

  • Teillä onkin ihana keittiö, ihan näköisesi; sopivasti country 🙂

   Joo, ei oikein tee mieli keittiötä kuvailla, kun se ei ole yhtään omanlainen. Mutta ehkä tämäkin odotus joskus palkitaan! 🙂

 6. Henna says:

  Voih, niin ihanan näköistä 🙂 bongasin sohvalta ja korituolilta violetit tyynyt, oletko mistä ne löytänyt?

Kommentoi