{ maalis-huhtikuu 2013}

03.1.2014

Jatketaan muisteluita!

Maaliskuu 2013 on jäänyt vahvimmin mieleen Pikku Koon ristiäisistä. Koosta tuli virallisesti Klaara, ja lilat juhlat olivat varsin onnistuneet. Tosin jälkeenpäin kun taas miettii, vähempikin olisi riittänyt! Äidin tukka sai uuden värin ja tyylin, oli pääsiäinen ja kevät alkoi sulattaa hankia. Vaunulenkkejä, valoa ja energiaa. Arki alkoi löytää oman uomansa ja kaikki kävi helpommaksi. Vastapestyista ikkunoista aurinko pääsi koko kotiin ja kevään tulo oli varmaa!

Maaliskuun kaikki 27 postausta voit lukea täältä.

maaliskuu

Huhtikuussa haaveiltiin jo puutarhajutuista, päivitettiin vaatekaappia raikkaalla siniraidalla ja innostuttiin jälleen tyylijutuista. Conssit kaivettiin esiin, ja leivottiin maailman paras ja helpoin mutakakku. Blogissa leikittiin kuvankäsittelyllä ja järjestettiin kivoja arvontoja. Lumet suli, leskenlehdet nousivat maasta, juoksutossu kulki, samoin salitreenit.

Huhtikuun kaikki 28 postausta voit lukea täältä.

huhtikuu

Kohti kesää!


4 Responses to “{ maalis-huhtikuu 2013}”

 1. hanna says:

  Ihana kevät, ikävä sitä. Miten peset Conssit, muistelen et sul oli joku ohje 🙂

  • Ikävä todellakin!
   Kangas-conssit ihan vain pesukoneessa, pyyhkeitä mukaan, että ei kolise rummussa. Kumiosat saa valkoisiksi niillä siivoushyllyn ihmesienillä.
   Nahka vaatii tietty omat hoitoaineensa. 🙂

 2. Oi miten tuleekaan kevättä ikävä kuviasi katsellessa. Tulisi jo…

Kommentoi