{ touko-kesäkuu }

03.1.2014

Luonto heräsi toukokuussa. Maailma muuttui vihreäksi ja aurinko helli. Pihajutut tulivat yhä ajankohtaisemmiksi, tehtiin istutuksia, pihatöitä, puuhommia jne. Toukokuussa tavattiin blogi kollegoita Tampereella ja Helsingissä. Tutustuttiin kevään uusiin tuuliin ja valmistauduttiin kesään. valoa riitti sisällä kuvaamiseen ja sisustelut olivat mielessä, joskin jäivät ulkotöiden jalkoihin. Juhlittiin äitienpäivää, ja koettiin jonkinlaista vauvakriisiä nahkatakin muodossa.

Kaikki toukokuun 22 postausta voit lukea täältä.

toukokuu

Kesä tuli! Tuli syreenin kukat ja pionit. Ja niitä tulikin paljon! Tuli aurinkoiset päivät, nurmikon leikkuut, nokkostalkoot ja grilliherkut. Tuli mansikat ja vohvelit, kepeä kesämieli, paljaat varpaat ja juhannus.Virtaa riitti. Tuli kilometrejä ja treenikertoja.

Kaikki kesäkuun 22 postausta voit lukea täältä.

kesäkuu

Puoli vuotta paketissa!


4 Responses to “{ touko-kesäkuu }”

 1. Martta says:

  Oi että, ihania kesätunnelmia! Tykkään kesässä eniten juuri tästä alusta – ei vielä liian kuumaa, ja luonto ihan parhaimmillaan.

  • Mustakin tää on se paras aika vuodesta! Kaikki herää eloon, ja tuntuu kuin koko maailma olisi avoinna täydelliselle kesälle. Kevät on ikäänkuin perjantai. Alkukesällä ja keväällä tuntuu, kuin kaikki olisi mahdollista ja pitkä ihana aika on vasta edessä! 🙂

 2. Sari says:

  Ihana alkukesä… Tuota odotan innolla -joskin ihmettelen miten maltillinen mun kevätkaipuu on tänä talvena ollut. Ihmeen kivuttomasti mennyt tämä omituinen, talvea juuri ja juuri muistuttava vuodenaika… Mut voi että tuota sun kuvien valoisuutta ja raikkautta! Jospa sitä itsekin taas intaantuisi opiskelemaan kuvausta uuden kameran myötä. Siis kunhan nyt ylipäätään saisin kapistuksen näppiini! 🙂

  • Mä olen miettinyt itsessäni samaa. Jotenkin on luonnollisesti kaivannut ensin sitä talvea. Raikkaita pakkasia ja sitä ihanan valkoista ja kimmeltävää lunta.
   No, nyt kun narsissit puskee maasta alkaa väkisinkin miettimään jo kevättä. Ihan ihme vuosi!

   Siis sun kuvat on niiiiiin ihania! Mä en ymmärrä, miks laitoit blogisi salasanan taakse aikanaan! 🙂 Ihan mieletön kuvaaja olet, joten onnea uudesta työkalusta! 🙂

Kommentoi