{ RayBan Aviator }

06.5.2014

Voita itsellesi aurinkolasit -postauksessa arvuuttelinkin teiltä, mitkä aurinkolaseista jäivät pysyvästi käyttööni. RayBan Aviator -lasithan ne olivat! Mukavaa vaihtelua muovisankaisten arskojen jälkeen, ja muutaman päivän käytön jälkeen olen äärimmäisen tyytyväinen valintaani.

Indiedaysin ja Instrumentariumin järjestämässä kilpailussa, myös teillä on mahdollisuus voittaa lahjakortteja Instrun silmä -ja aurinkolasivalikoimaan.
Osallistuminen arvontaan tapahtuu kilpailusivuston kautta, eli kommentoimalla täällä, ei nyt tällä kertaa pääse mukaan. Joku jo ehti huomauttaakin, ettei kuvani ole tuolla kisasivulla, ja tosiaan, jostain syystä sivut eivät ole päivittyneet. Ei kuitenkaan huolta, sivuilta löytyy varmasti äänestämisen arvoisia lasivalintoja! Ja, äänestämällä olet tosiaankin mukana kolmen 179 euron Instru-lahjakortin arvonnassa!

aviator 2

Aurinkolaseille on tosiaan täällä meilläpäin ihan kivasti ollut käyttöä! Kylmää ja aurinkoista, mutta mieluummin näin, kuin räntäsadetta! Eilen tehtiin melkein koko päivä pihatöitä, ja iltapäivällä piti kyllä riisua takkia ja päälimmäisiä kerroksia poiskin,  mutta se johtui kai enemmän haravoinnista kuin elohopean lukemista. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin piha olla siinä kunnossa, että nurmikonkin pääsee ensi kertaa leikkaamaan. Vaikka onhan sitä tekemistä vieläkin vaikka kuinka, eli tylsyyteen ei päästä vajoamaan millään.

aviator 1

Enkä mä kyllä mitään kakkua ehtinyt sitten eilen edes sen enempää ajatella. Mutta, ei kai sen niin päivän päälle ole väljä, varmaan maistuu kakku myöhemminkin tällä viikolla! 🙂
Teille kaikille kuitenkin suuret suuret kiitokset tuosta eilisestä. On aina hiukan pelottavaa kirjoittaa henkilökohtaisista aiheista, mutta samalla ilo huomata, miten otatte ne vastaan. Kiitos siitä!

Aamupäivä on mennyt asioiden hoitamiseen, ja seuraavaksi olisi vuorossa lounasta ja pihatöihin palaamista. Koitan napsia tänään ulkoakin joitakin kuvia, niitäkin kun olen mennyt lupaamaan! 🙂

Aurinkoista tiistaita ihanat!

Aurinkolasit / RayBan / saatu / Instru
Huivi / BeckSöndergaard / saatu


10 Responses to “{ RayBan Aviator }”

  1. Kiira says:

    Moi, Aivan ihana tuo sinun takkisi! Mistä mahtaa olla? Tuntuu että tänä keväänä on erityisen vaikeata löytää naisellisia takkeja kun muoti on aika äijämäistä 🙂 Oikein ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi! Mahtava blogi!

  2. Elina says:

    Aviatorit on kivan näköiset, ei liian isot. Voisin itsekkin hankkia samanlaiset. Kivaa tiistaita myös sinulle 🙂

  3. Amanda says:

    Itse olen postannut viime aikoina vähän liikaakin kuvia blogiin itsestäni RayBanin Aviatorit päässä. Ne ovat ihanat. Mutta epäkäytänölliset. Lasta joutuu laittamaan rattaisiin ja nostelemaan asennossa, jossa oma naama osoittaa alaspäin. Arskat valuvat ja pahasti! Lisäksi tykkäisin, että ne voisi nostaa otsalle edes hetkeksi. Omani jäävät välittömästi kiinni hiuksiin. Vaikka nämä ominaisuudet ärsyttävät aika pahasti, käytän niitä paljon, sillä ne ovat vaan niin hienot. 😀

    Amanda
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    • Siis hä? Olihan noi munin lasit sellaiset valuvat, kun ne oli mulla kotisovituksessa. Liikkeessä lasit kuitenkin taivutettiin niin, ettei ne millään tapaa valu alas. Ihan vastaavalla tavalla, kun silmälasitkin taivutetaan jokaisen omiin kasvoihin. Suosittelen käymään optikkoliikkeessä vielä, ja pyytämään, että ammattilainen katsoo lasit kuntoon, niin ettei ne valu kummarrellessa!

      Mutta tukkaan jäämisessä olen kyllä samaa mieltä! En ollut tullut yhtään ajatelleeksi, että ne tarraa noin kiinni! 🙂

  4. Lasu says:

    Jauh, arvelinkin, että Aviatorit tarttui matkaan! Niin olisin minäkin valinnut 🙂

    Hassu sattuma, nimittäin meillekin tulee miehen kanssa tänä vuonna 12 vuotta täyteen. Ja olen samanikäinen kanssasi, 30 paukkuu tänä vuonna rikki! Hih! Toivottavasti kakun leipaisit, kyllä 12 vuotta on hyvä syy, varsinkin, jos niitä muistelee hyvällä ja toivoo vuosia ehdottomasti lisää.

    Muistan saaneeni sellaisen vinkin joskus, että “vaihda nyt tuota miestä, kun kuitenkin joskus viimeistään 40-vuotiaana tekee mielesi vaihtaa. Ei nuo nuoruuden rakkaudet kestä!” Ehkä typerin neuvo ikinä, en noudattanut. Onnellisesti naimisissa ollaan ja ihanan tytön vanhempia. Katsotaan nyt sitten, miltä 40-vuotiaana tuntuu…? ;D

    • Onpas meillä yhteistä! 🙂

      Mä ajoin ajokorttia siinä ennen kuin täytin 19. Muistan kun autokoulun (miespuolinen) opettaja silloin sanoi mulle, että on ihan tyhmää ripustaa itsensä liian nuorena toiseen henkilöön. Että sitten nelikymppisenä on pakko ottaa se nuoruus takaisin… Joo, katotaan nyt sit kymmenen vuoden päästä, et tiesikö se ope autolla-ajamisen lisäksi kaiken rakkaudestakin! 😀

  5. Helli says:

    Hei! Ihana tuo huivi, en mistään nettipuodista sitä bongannut, mikähän mahtaa olla huivin “nimi”? 🙂 Mukava lukea blogiasi!

    • Heippa!

      Voi en sitten kirveelläkään muista kuosin nimeä. Huivi on viime syksyn mallistosta, ja siinä mielessä sitä varmaan on vaikea enä löytääkään mistään. Toivottavasti löydät jonkun vastaavan, tai tälläinen osuu onnenkaupalla eteesi! 🙂

Kommentoi