{ työhuone }

17.5.2014

Vaikka eilinen ostosreissu lähinnä piti sisällään muiden hankintoja, jäi jotain myös omaan käteen. Nimittäin vihdoin tuo kylmä välihuone, tuleva työhuone, sai pienen edistysaskeleen. Kun kuljetuskalusto oli tällä kertaa mukana, saivat jo talvella hankitut pukkijalat tammisen pöytätason ylleen. Kyllä, tästä tulee ihan oikea työhuone! Jossain vaiheessa!

Oleellisesti tietysti tietokone pitäisi nyt siirtää tähän huoneeseen, samoin tulostin ja kaikki muu kotitoimistossa vaadittava. Seinälle aion ripustaa tauluja, kenties joku hyllykin tarvittaisiin. Säilytystilaa on pakko miettiä.

hay about a chair

Pieneen testiin huone pääsi jo eilen illalla, kun pidin puhelinpalaveria ihanan kollegani kanssa. Siinä milessä tämä huone on kyllä ihanteellinen työhuoneeksi, että puheluiden kannalta kuuluvuus on paras mahdollinen. Sen verran on huonot nuo puhelinyhteydet täällä päin, että aina pitää hakea oikea paikka ja varmistaa kenttä.

työtila2

Eiköhän se työhuone tästä ala muodostua! Koitan saada jotain aikaiseksi, ja laittaa teillekin vähän laajempaa kuvakulmaa.

työtila

Tämä huone on keskeneräisyytensä vuoksi rajaantunut aika hyvin pois blogin sisällöstä, joitakin kuvia tässäkin huoneessa on kuitenkin otettu. Ainakin tässä ja tässä postauksessa vilahtaa taustaa, ja Facebookin puolellahan on sitten niitä ihan virallisia remppakuvia ja kaunistelematonta totuutta! 🙂

Mukavaa lauantaita! Mä taidan hipsiä ulos!


6 Responses to “{ työhuone }”

 1. LeAnn says:

  Näyttää niin rauhalliselta ja sopivalta juurikin työhuoneeksi. 🙂 Meillä on työhuone tällä hetkellä makkarin yhteydessä ja täytyy kyllä sanoa, että usein tulee tehtyä hommia ihan muualla. Ei ole oikein muuta paikkaa… Ehkä sitten joskus.
  Aurinkoista lauantaita! 🙂
  PS. Nyt on kukat istutettu! Jes!

  • Joo, ei se makuuhuone paras paikka ole. Mutta onneksi voi mennä välillä muuallekin! 🙂
   Nyt ei oikein nää sisäjutut jaksa innostaa, kun puutarha vie kaiken huomion! 😀

 2. JohannaL says:

  Ihanalta näyttää!

 3. rilla says:

  Kaunis, ihana tunnelma. Ihan sun näköinen 🙂 Osaat kyllä mielettömän hyvin jatkaa samaa tunnelmaa huoneesta ja tilasta toiseen, pienin, asiaan kuuluvin variaatioin tietysti.

  Oma työtilanlaittoinspiraatio lienee kesäunilla. Syksyllä palaillaan… Onhan siellä se pöytä jo!

  Ja joo, hyvin se puhe sieltä kuuluu 😉

  • Joo, kyllä mullakin nyt pihajutut menee selkeesti edelle, ei jaksa innostua näistä kunnolla. 🙂
   Mut syksyllä sitten viimeistään, tai sadepäivinä, kun ei pääse kitkemään! 😉

Kommentoi