{ kööpenhamina }

13.9.2014

Aloin tässä käymään läpi viikon takaisia Kööpenhaminan kuvamuistoja. Ajattelin laittaa tänne blogiinkin näitä joitakin, tuleepa vaihtelua tuttuihin nurkkiin!
Päätimme tosiaan tyttöjen kanssa (Minttu, Elisa,Heidi) yöpyä Kööpenhaminassa, ja lentää takaisin vasta seuraavana päivänä. Näin meille jäi aurinkoinen ja lämmin lauantaipäivä aikaa paikkojen kiertelyyn, ja tietysti ostosten tekoon.

kööpenhamina 13kööpenhamina 8

Hotellin sijaan meillä oli aivan ihana kattohuoneisto keskellä Köpiksen sydäntä. Kaikki kunnia Heidille, joka asunnon löysi airbnb:n kautta. Tämä ratkaisu oli paitsi edullisempi kuin hotelli, myös tuhannesti viihtyisämpi.  Suuressa asunnossa oli kolme parisänkyä, tilavat huoneet, toimivat ja siistit keittiö sekä kylppäri jne. Suora linkki tuohon kämppään on tässä.

Asunnosta mulla ei ole kovin hyviä kuvia, lähdin tyhmyyksissäni yhden objektiivin kanssa reissuun. Kattohuoneiston ikkunat nyt ainakin kertovat jotakin asunnon luonteesta!

kööpenhamina 23

Eli ihan siinä asuntomme “vieressä” oli Hay, ja moni muu paratiisi!

kööpenhamina 5 kööpenhamina 19

Mutta ostosmahdollisuuksista huolimatta ne Köpiksen kauneimmat jutut on kyllä ihan arkisissa asioissa. Rakennuksissa, ihmisissä ja elämässä yleensä.

kööpenhamina 9kööpenhamina 20 kööpenhamina 12 kööpenhamina 7 kööpenhamina 15 kööpenhamina 3

Kuvia olisi vaikka kuinka, mutta säästän teitä skrollaamiselta yhden postauksen osalta.

Ihanaa lauantai-iltaa!


6 Responses to “{ kööpenhamina }”

  1. Oi, Köpis! Olen joskus työmatkojen takia käynyt siellä yli 20 kertaa ja viihdyn siellä aina yhtä hyvin! Nyhavn on niin kaunis ja koko Köpis jotenkin niin eurooppalainen. Tykkään tosi paljon yleisestä fiiliksestä, kauniista kaupungista ja shoppailumahdollisuuksista! 😉

  2. Ilona says:

    Kiitos hyvästä majoitusvinkistä!

  3. Laiva on lastattu…omenoilla! Ihania kuvia, pakko päästä Köpikseen joskus 🙂

Kommentoi