{ meikkaamisen luottotuotteet }

15.10.2014

Olen saanut viimeaikoina pyyntöjä postata lempimeikeistäni, hiustenhoidosta ja laitosta, sekä painonhallinnasta yleisesti ja raskausaikana. Koitan tarttua aiheisiin, ja aloitetaan nyt vaikkapa niistä meikeistä.

Meikkaajana koen olevani aika tumpelo. Meikkaan aika samalla kaavalla arkeen ja juhlaan. Toki juhlameikissä satsaan tummempaan silmämeikkiin, ja iltameikissä lisäksi vielä näyttävämpiin varjostuksiin, mutta kaikki tuo tapahtuu oikeastaan näillä samoilla tuotteilla.

meikit 3

Meikkipohja:
Vichy Dermablend tuotteet. Nämä ovat mulle ihan ehdottomuus, enkä osaa olla ilman. Mitä näistä käytän, ja kuinka niitä käytän, riippuu pitkälti ihon kunnosta. Välillä peiteväri riittää Lancomen Teint Idole Ultra 24h meikkivoiteen kanssa, välillä teen pohjan kokonaan Vichyn tuotteilla. Mutta näistä löydätte enemmän tietoa peittävä meikkipohja ongelmaiholle -postauksesta, joten ei niistä nyt enempää.

Korostus ja varjostus:
YSL:n valokynä on mun luottokaveri. Karkkipäivän Sannilta sain vinkin Dr. Hausckan Bronzing Powder -puuterista joka kuulemma on maailman paras varjostusväri. No, olen kyllä ollut todella tyytyväinen, se on juurikin sitä. Poskipunaa en oikein osaa käyttää, vaikka mulla yksi sellainen Lumenen valikoimista onkin.

Silmämeikki:
Nude, nude ja nude. Liikun turvallisilla vesillä, enkä revittele luomivärillä koskaan. Luomiväreissä en myöskään ole merkkiuskollinen, niitä tulee kokeiltua enemmänkin väripalettejen sävyjen mukaan. Nyt uusi kaveri on Lancomen Hypnose Doll Eyes -paletti sävyssä Fraicheur Rosée. Hyväksi olen havainnut myös Lumenen Long-Wear Duet -lumivärin sävyssä 12/Hämärän taika. Sillä saa lisää tummuutta esim juuri juhla- tai iltameikkiin.
Eyelineria en osaa käyttää myöskään, vaan piirrän pehmeän rajauksen yläripsien tyveen (ja lähinnä ulkonurkkaan) Lumenen Eye Makeup Pencil -meikkikynällä. Sen sävy 3/Savunharmaa on mielestäni täydellinen.

meikit

Ripset:
Ripsiväreissä palaan aina vanhaan hyvään Sensai 38°c -ripsariin. Se pysyy silloin kun pitää, ja lähtee silloin kun sen aika on. Ripsarin lisäksi taivutan tietenkin ripset aina.

Kulmat:
Kulmakarvani ovat todella toispuoleiset johtuen lapsena tikatusta silmäkulmasta, joten kulmien huolittelu kuuluu ihan jokapäiväiseen meikkaamiseeni myös. Kyniä pehmeämmän jäljen saa Bare Mineralsin puuterimaisella kulmavärillä ja siveltimellä. Sävy, Pale/Ash Blonde.

Huulet:
Huulimeikkiä käytän harvoin, lähinnä erikoistilanteissa ja juhlissa. Yleisesti huulissani on vain rasva. Jos kuitenkin huulipunaa käytän, sen tarvitsee olla kestävä ja kosteuttava, sekä väriltään neutraali. Chanelin Rouge Coco -huulipunaa hamstrasin sävyssä 38 Superstition vielä viime keväänä. En tiedä, mahdetaanko sitä enää myydäkään.

meikit 2

Tällä paketilla pärjää hyvin, oli arki tai juhla.

Toivottavasti tästä oli jotakin iloa! Ja lisää toiveita postausten suhteen saa toki esittää!

Hiphei ja pikkulauantai! Ihanaa keskiviikkoa!


2 Responses to “{ meikkaamisen luottotuotteet }”

  1. Nina says:

    Onko sinulla joku tietty suosikki huulirasva?

Kommentoi