daydreaming: bedroom

16.9.2015

Niinhän se yleensä menee, että silloin kun olis hyvä draivi päällä ja maalit sun muut työkalut leviteltynä pitkin lattioita, tuleekin jotain muuta. Tällä kertaa tuli oksennustauti, ja vaikka omalta osaltani yökötys loppuikin, niin olo on kyllä hutera kuin mikä. No, onneksi nämä taudit ovat pikaisia vieraita, ja kohta ei edes muista, että tässä on jotain pientä maalaustaukoa pidetty.

No mutta ykästä mukavampiin juttuihin ja tällä kertaa projektiin makuuhuone. Tämä prokkis ei tosin ole vielä alkanut, eikä alakaan ennen kuin nämä nyt työn alla olevat jutut saadaan valmiiksi, mutta hyvin suunniteltuhan on ihan jo puoliksi tehty, joten aikani kuluksi olen vähän haaveillut tulevan makuuhuoneen lookista. Myöskin usko tämän projektin ajankohtaisuuteen lähitulevaisuudessa kasvoi noiden listojen myötä. Kyllä ne kaikki tästä – pikkuhiljaa!

Jossain kohtaa vieraannuin ihan täysin Pinterestistä, mutta nyt kun pää on täynnä suunnitelmia, huomasin sen jälleen palvelevan paremmin kuin hyvin. Onhan Instagram myös täynnä inspiroivia kuvia, mutta pinnaamalla ne just itseä puhuttelevat, saa talteen parhaat inspikset. Niinpä olen viime päivinä taas kunnostautunut Pinterestin käytössä. Pinterest-tauluni löytyvät täältä, ja makuuhuonetaulu, josta kaappasin nyt muutaman screenshotin, löytyy täältä.

Nappasin kuvia katsellessani muutaman jutun, johon oma silmä tällä hetkellä tarttuu. Alla pieni lista, jonka kanssa aion siis tulevaisuudessa ryhtyä makuuhuonetta sisustelemaan.

Luonnolliset värit: Valkoisen, beigen ja harmaan sävyt…
Luonnolliset materiaalit: Puu, pellava, puuvilla, lampaantaljat, juutti…
Kalkkimaalatut seinät.
Matala vuode / tai ei ainakaan alhaalta avoin vuode.
Erilaiset vuodekatokset (pölyongelma?), korit, bambuhuonekalut, cotton lamp, valkoinen lattia…

makkari 2 makkari 1 makkari 4 makkari 3

Jeps, mutta nyt takaisin tähän päivään, ja jos vaikka vähän saisi maalattuakin.

Kivaa keskiviikkoa!


12 Responses to “daydreaming: bedroom”

 1. Marika says:

  Itsekin sairaslomalainen ja nyt kun on aikaa, niin pinterestissä viettänyt monta hetkeä. Huomasin, että sinäkin olit aktivoitunut. Kiitos kauniista inspis kuvista

  • Pinterest on kyllä mainia! Ja se on muuten kehittynyt valtavasti ja muuttunut helpommaksi!
   Seuraanko mä sua? Laita ihmeessä sun nimimerrki, niin etsin sut! 🙂

   • Marika says:

    Huomenta! Täällä saikku vaan jatkuu…enää 7 vkoa jäljellä. Hermo kiristyy pikkuhiljaa, kun en pääse liikkeelle ja liikkumaan, jalka leikattu. Onneksi on Pinterest
    Olen siellä @lahtinenmarika nimellä.

    Hauskaa päivää, mitä mainioin kynttilän polttamiseen ja fiilistelyyn☺️

    • Oioi, voin vain kuvitella tuon henkisen venymisen, mitä sairaslomaan tarvitaan!
     Nyt hurjasti tsemppiä, ja just niitä kynttilöitä palamaan ja kunnon syysfiilistelyt päälle. Ja kaikki ilo irti pinnailusta myös! 🙂

 2. Tuija says:

  Ihana kun laitoit nuo taulut ja linkit tuohon. Olen viime aikoina kovasti miettinyt, millä hakusanoilla hakisin teidän kodin tyylistä sisustusta. Nythän tämä on helppoa.

  Ihanat suunnitelmat sinulla makuuhuonetta varten <3

  • Joo, sieltä löytyy mun kansiosta ideoita vaikka kuinka. Ja just siksi Pinterest on ihan mahtava, kun sieltä löytyy sitä omaa tyyliä vaikka kuinka, ja kuvia selailemalla inspis kasvaa aina ihan mielettömästi! 🙂

 3. Mellu says:

  Ihanaa inspiraatiota!

  Hei Emilia, kiinnostaisi kuulla postauksen verran myös bloggaamisesta eli lähinnä kuvaamisesta ja kuvankäsittelystä. Mitä välineitä käytät ja sun vinkit kuvankäsittelyyn? Ehkä oletkin sellaisesta joskus kirjoitellut, mutta sitten on mennyt mulla ohi… Olisi kiva kuulla sun vinkkejä, kuvasi ovat aina niin kauniita 🙂

  Sadepäiväterkuin Mellu

 4. Anna says:

  Hei,
  voisitko postata valoimpulssihoidosta vielä yhden postauksen? Kiinnostaisi kovasti onko karvat pysyneet poissa jne.

  Itse harkitsen laitteen hankintaa mutta korkean hinnan takia en ole uskaltautunut vielä hankkimaan. Voitko ihan rehellisesti suositella?

  Itse olen käynyt vuosia sitten kosmetologilla valoimpulssihoidossa joitakin kertoja ja se kyllä vähensi kovasti (joskin osa on mielestäni tullut takaisin). Nyt ei ole enää saatavilla täälläpäin joten melkein olisi pakko hommata oma ja haukkuisi hintansa n. 4:llä kerralla jos toimii. Pliis, postausta kehiin. 🙂

  • Moikka!

   Voisin ja mun pitäiskin, koska lupasin!

   Mutta tässä voin nopeasti sulle laittaa vähän faktaa tulemaan, jos siitäkin olis apua ensi hätään!:)

   Eli mun olis selkeästi pitänyt tehdä mun sääriin vielä yksi hoito/käsittely, mutta sitten mulal iski laiskuus. Ksesä oli kylmä ja elämä meni jotenkin muuten sellaiseksi, että valohoito jäi tekemättä. Sääsistä karvan kasvu väheni, mutat ei siis loppunut. Nyt mä oon päättänyt, että aloitan sen intensiivisemman hoidon alusta, jotta pääsen niihin pysyviin tuloksiin.

   Kainalot mä hoidin, taisin tehdä kuusikin hoitokertaa, ja ne on kyllä ihan kunnossa. Joku haiven on kainalokuoppaan ilmestynyt, mutta muuten on melko karvaton fiilis. Eli kyllä se toimii, kun jaksaa vaan tehdä ne käyttökerrat! 🙂

 5. Ansku says:

  Hitsi! Pikaista paranemista teille!

Kommentoi