Klaara on jo kolmevuotias!

24.1.2016

Hiphei, ja sunnuntai-iltaa! Täällä viikonloppu on mennyt enemmän tai vähemmän synttärihumussa. Ensin valmisteluissa, ja tänään sitten tositoimissa, eli juhlimalla.

Oikein hauskat ja iloiset kekkerit, vaikkakin juhlakalu jännittämisen jälkeen vähän aluksi vierastikin vieraitaan.

juhlat 1

Tarjoiluina tänään oli sekä suolaista että makeaa:

menujuhlat 5juhlat 3juhlat6juhlat 4juhlat 2juhlat 7

Jääkaappiin jäi puolikas kakku, kokonainen voileipäkakku ja yllin kyllin muutakin syötävää, eli ihan mentiin perinteisesti menekkiarvioissani. Toisaalta, ei ne ole juhlat eikä mitkään, jos ei jää vielä herkkuja tulevillekin päiville.

Vielä olisi kasa tiskiä ja muuta raivaamista, mutta sitten kutsuu kyllä jo sänky. Kiva, mutta raskaskin, viikonloppu alkaa olla takana. Pientä kriiseilyä siitä, että vauvani on nyt kolmevuotias, mutta eiköhän tästäkin yli päästä.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja kaikkea hyvää alkavaan viikkoon!


8 Responses to “Klaara on jo kolmevuotias!”

  1. Katja says:

    Onnea onnea! 🙂 Me haettiin juuri Ariel-kamat 3v synttäreille, ei kelpaa kuin prinsessasynttärit. 😀

  2. naurispelto says:

    Onpas hauska kakku! Täytyykin pistää idea mieleen, kun aiemmin on tullut tehtyä naamoja vain perinteisesti kakun “päälle”. Tosin saa nähdä kelpaako eläimet enää, kun kohta 5-vuotias toivoo jälleen merirosvokakkua kuten viime vuonna ja pikkuveli tapaa apinoida kaiken isomman mukaan 😉 Itse en tykkää kauheasti sokerimassoista yms., vaikka hienoja niillä saakin aikaan, joten kivat pursotettavat ideat on aina tarpeen.

    Meidänkin 3-vuotta marraskuussa täyttänyt ujosteli yllättäen alkuun omissa juhlissaan. Taisi häkeltyä jotenkin lahjojen saamisesta 🙂

    • Voihan tuon kai jotenkin merirosvoksikin muuttaa! 🙂

      Minä en itse myös kauheasti noista massoista välitä, vaikka niillä toki ne hienoimmat kakut tehdään. Makuna tämä pursotettava on ehdottomasti parempi.

      Tuo huomion keskipisteenä oleminen taisi olla Klaaralle pahinta. Vaikka sinänsä hassua, kun yleensä sitä huomiota yrittää varastaa joka tilanteesta. 😀

  3. Voi, mikä suloinen kakku <3 ja aivan ihanan näköiset juhlat teillä ollut. Paljon Onnea kolmevuotiaalle ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  4. Tanja says:

    Voi mikä kakku! Söpö! Nykyään on paljon marsipaanikakkuja(vai mitä se massa on?)joista on loihdittu vaikka mitä hienouksia. Mutta jotenkin se maku ei ole kovin hyvä. Tuossa kakussahan yhdistyy sekä hauska ulkonäkö että “perinteinen” maku.

    • Olen itse ihan samaa mieltä! Pidän ememmän näistä, kuin sokerimassalla tai marsipaanilla kuorrutetuista. Mulle ne kaulittavat ei oikein uppoa, vaikka toki niistä ne näyttävimmät kakut kai tehdään. 🙂

Kommentoi