Pala kadonnutta minua

20.1.2016

Hiphei, ja ollaankin jo keskiviikossa! Välillä tuntuu, että yhtenä päivänä voi sattua ja tapahtua enemmän kuin usein kokonaisessa viikossa. Mutta onneksi myös nukkekoti projektille on tapahtunut jotakin. Vitsit kun osaisin selittää, miten innoissani tästä olen. Se entinen Emilia, joka istui ompelukoneen edessä, ja rakasti kaikkea pientä näpräämistä, katosi jonnekin vuosien saatossa. Nyt kuitenkin tuntuu, että olen saanut jonkinlaisen otteen taas siitä puolestani. Tai jos ei otetta, niin ainakin innostusta! Hassu fiilis, mutta löysin osan kadonnutta minääni nukkekodin lattioita hioessani!

talon maalaus

Tässä tunteita ja fiiliksiä analysoidessani tajusin, että kolmen vuoden remontin ajan ollaan tehty asioita jotka valmistuvat hitaasti. Kokonaisuuksia, joiden kanssa menee aikaa ajan perään. Ja siinä samalla ei vain ole ollut intoa niille pienille DIY-projekteille, joita ennen rakastin. Niille pikku puhteille, jotka valmistuvat illaksi. Ja, vaikka nukkekoti nyt ei ihan illassa (tai päivässäkään) valmistu, tulee tällaisesta pikku näpräämisestä hirvittävän palkitseva olo. Ajatella, että voit saman päivän aikana maalata koko talon lattiat, katot ja seinät, puhumattakaan talon ulkoseinistä ja ikkunanpuitteista. Johan se on selvääkin, että siinä “remonttifiilis” pysyy katossa! 🙂

Haaveissa olisi, että pikkuinen leikkitalo valmistuisi sunnuntaihin mennessä. Silloin nimittäin juhlitaan kolmevuotiasta, ja olisi kiva jos talon voisi antaa vähän kuin synttärilahjana Klaaran leikkeihin. No, nähtäväksi jää, mitä tuleman pitää!

Ja hei, kiitos osallistumisesta Elovena -kisaan! Mahtava määrä kommentteja!
Onnekkain oli tällä kertaa Annika, kommentilla:
Voi Elovena pelastaa minun jokapäiväiset aamuni. Rakastan kaurapuuroa ja ainoa oikea kaurapuuro tulee Elovenan kaurahiutaleista 🙂 Silloin tällöin nappaan kaupasta mukaan myös välipalaksi Elovenan välipalajuoman, näistä suosikkini on se aurinkoinen. Aion kyllä testata myös nämä patukat ihan ehdottomasti. Niin ja siis mukana arvonnassa 🙂

Onnea Annikalle (laitan meiliä asap), ja ihanaa aurinkoista pakkaspäivää kaikille!


8 Responses to “Pala kadonnutta minua”

 1. TeijaK says:

  Kiva projekti sullakin, itse olen myös hurahtanut tuohon minimaailmaan, kalusteetkin jo hommattu, itse talo vielä puuttuu. Netistä etsinyt sopivaa mutta aika huonot on valikoimat, kun löytäskin jostain tommosen vanhan niinkuin sulla tai kehtais ruveta itse tekemään. Inspiroivia hetkiä remonttiin.

  • Oi, minä niin ihailen tuolla Instagramissakin noita oikeita miniatyyritaloja, ja kaikkea sitä runsautta.
   Meille ei ihan perus nukkekotia tehdä, talokin on mittasuhteiltan vähän isompi. Tämä on sellainen paremmin pienen lapasen leikkeihin sopiva, ja ehkä joskus myös barbie-leikkeihin.

   Nyt rohkeasti nukkekodin ohjeta googlailemaan. Varmasti itse tehden tulee paras mahdollinen lopputulos! 🙂

 2. Annika says:

  Jee, mä voitin arvonnassa! Kiitos ja mukavia talvipäiviä! Ja aivan ihana nukkekoti tulossa 🙂

 3. Marjah says:

  Ui miten kaunis nukkekoti! 🙂

 4. Kati says:

  Onpa kaunis nukkekoti! Mistä olet noin kauniin aarteen löytänyt? <3

Kommentoi