Ennen, jälkeen ja nyt

03.5.2016

No niin.
Nyt olisi tuo yläkerran aulan konkreettinen muutos kalkkimaalauksen jälkeen kuvana. Tästä tilanteesta siis lähdettiin liikkeelle, ja aika iso fiilisero mielestäni tuli koko aulaan. Katon muoto, ovet, listat ja karmit; Kaikki nousevat esiin harmaalta pohjalta, ja tila on paljon “ryhdikkäämpi”.

muutos 1

Kun tammikuussa 2013 sain “cozy corneriini” vihdoin Ikean korituolin (postaukseen pääset tästä), ajattelin, ettei pikkuisesta aulatilasta voisi koskaan tulla kauniimpi. Laskettu aika lähestyi, ja tämä oli oikeastaan viimeinen ponnistus, johon ennen vauvan syntymää enää jaksoin panostaa. Olihan koko syksy eletty vähintäänkin poikkeusoloissa ja tehty pitkiä ja raskaita päiviä. Kun kirjakaapit sitten piti myöhemmin siirtää yläkerran aulaan, ja Ikean valkoinen lipasto löysi tiensä myöhemmin käyttöön otettuun eteiseen, muistan jotenkin jopa surreeni sen ihanan taian raukeamista, jota olin niin innoissani vaalinut vauvahuuruiset hetkeni. Myöhemmin kuitenkin olen ollut todella tyytyväinen, että eteisessä on tilava lipasto, johon mahtuu koko perheen pipot ja huivit, sekä lasten vaihtopuvut ym. tarpeelliset lapsiperheen kamat. Silti jotenkin tuo kirjakaappien pakkosijoitus (mulle jotenkin henkisesti niin rakkaaseen) aulan nurkaan on närästänyt suoraan sanottuna ihan valtavasti! Jossain kohtaa myönnän jopa miettineeni niistä luopumista, vaikka oikeasti kaapeista tykkäänkin valtavasti.

muutos 2

Valkoiseen lipastoon, ja siihen viime hetkien odotushurmoksessa tehtyyn corneriin, liittyi selvästikin jotain enemmän henkistä kiintymistä, ja myönnän, että tykkään kyllä kotini tästäkin nurkasta nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Pieniä muutoksia, eikä varsinaisesti ainakaan voi väittää, että sisustustyylini olisi muuttunut. Luonnonsävyt ja -materiaalit, sekä tietenkin vaaleus, kiehtovat yhä kaikki. Toisten mielestä romanttista, toisten mielestä jotain muuta.

muutos 3nyt

Ennen, jälkeen ja nyt.

aulan muutos

Mutta nyt äkkiä pötyä pöytään, ja sitten nauttimaan keväästä! Ihanaa iltaa kaikille!

Tallenna


22 Responses to “Ennen, jälkeen ja nyt”

 1. Tuija says:

  Ihanalta näyttää <3 Tästäpä sainkin idean meidän epäkäytännöllisen yläkerran aulan uudistamiseen. Täytyis vaan löytää kivat kirjakaapit, niin ja rottinkituolikin olis kiva.

  Aurinkoista iltaa 🙂

 2. jeba says:

  Kaunista! ❤

 3. Elisa says:

  No juu, ihan kelvollinen tuo oli ennenkin, mutta kyllä nyt on jotenkin ryhdikkäämpi! Kaunis harmaa kyllä!

 4. Katariina says:

  Ihanat liukuovikaapit, mistä olet hankkinut ?

 5. Anu says:

  Minun mielestä on nyt kauneimmillaan 🙂

 6. Pilvi says:

  Oih ja voih, nyt ehdottomasti upein! <3 Huokailen ihastuksesta! Ja kirjakaapeista! 🙂
  T. Pilvi

 7. Anu says:

  Voi miten kaunis siitä tuli! Nuo kirjakaapit on kyllä ihastuttavat ja tunnelma kohdillaan tuossa tilassa!

 8. Piritta says:

  Minusta tuo nyt kuva on ehdottomasti hienoin! Kirjakaapit ovat juuri oikean kokoiset.

 9. seija says:

  IHANA,tosi, tosi, hyvä lopputulos. Kaunis aula.

 10. Minna says:

  Kyllä tuo viimeinen kuva on kaikista kaunein. ❤️

 11. Tanja says:

  Hei, mikä kalkkimaalin sävy sinulla on tässä? Olen miettinyt Winter Primoa, mutta tuo on ihanan raikas!

  • Moikka.

   Meillä on maalattu kolmella eri sävylla. Alakerrassa ja lastenhuoneessa on Nougat, makkarissa Concrete ja tämä on San Saccaria. Nopeasti kun katsoo, niin voisi kuvitella, että kaikissa seinissä on sama sävy, vaikka San Saccaria onkin todella vaalea. Tuo lopputulos riippuu niin pitkälti huoneeseen tulevasta valosta. Tämä San Saccaria piti tulla ensin olkkariin aj pianohuoneeseen, mutta siellä tuskin erottui valkoisesta.

   Winter Primo on ihana, mutta jätin ottamatta meille sen siitä syystä, ettei tilat muutu liian synkiksi. Se on ihana sävy valoisiin tiloihin tai sitten paikkaan jossa halutaan todella tumma fiilis. 🙂

Kommentoi