Aamupalaa kaikessa rauhassa

21.9.2016

Jos aamupala näyttää jälkkäriltä ja suuhun saa sujauttaa tuoretta myslimuffinia, ei päivä yksinkertaisesti voi alkaa kauhean huonosti! Nämä kuvat eivät siis suinkaan ole tältä aamulta, vaan syyssunnuntain myöhäiseltä aamupalalta, johon panostettiinkin tällä kertaa oikein kunnolla. Yhteistyössä Fazer Alku -myslien kanssa, aamupalapöydästä tuli paitsi myslinen, myös raikas ja makoisa. Kehittelinpä myös muffinireseptin, joka antaa hyviä rasvoja heti päivän alkumetreille. Postauksen lopusta löydät myös kilpailun, jossa voit voittaa Fazer Alku -tuotepaketteja.

Kaura ja mysli ovatkin molemmat tällä hetkellä aika kuumia juttuja. Fazerin uudet kotimaiset kauramyslit löytyvät nyt kauppojen hyllyltä, ja niiden tarkoitus on tarjota kuluttajille kysyttyjä, terveellisempiä myslivaihtoehtoja. Alkumyslit eivät nimittäin sisällä vehnää, eivätkä lisättyä sokeria tai keinotekoisia lisäaineita. Tällä kertaa myslin joukosta ei muuten löydy edes niitä perinteisiä rusinoita. Pääsin testaamaan kolmea Fazer Alku –myslimakua: sadonkorjuumysliä, kotipuutarhamysliä
sekä omenaista kauragranolaa. Näiden ympärille rakentui hyvällä porukalla syöty viikonloppuaamupala.

Uusi Kuu -blogi 6

Aika useinhan arkiaamu on kiireinen, eikä aamupalan kohdalla tule hirveästi miettineeksi sitä annosten visuaalisuutta. Itse syön kuitenkin usein jo yhdentoista aikaan uudestaan, ja aika usein lounaani on enemmänkin välipalatyylinen ratkaisu: Jogurttia, hedelmiä tai marjoja, siemeniä, pähkinöitä ja mysliä. Tuolloin yritän jo mahdollisuuksien mukaan kiinnittää myös huomiota ruokailun muihin puoliin, kuten vaikkapa juuri annosten ulkonäköön. Vastaavaa välipalaa teen mielelläni myös iltapalaksi, enkä tunnu kyllästyvän koskaan. Ainahan voi vaihdella hedelmiä, marjoja, mysliä tai pähkinöitä, jotta syömisessä pysyy se ihana mielekkyys! Arkiaamun kaurapuurokin saa uutta puhtia, kun joukkoon hauduttaa vähän mysliä, ja päälle heittää kourallisen marjoja. Nyt tulinkin miettineeksi sitä, miten aika pienillä jutuilla arkiaamuunkin saisi kutsuvaa tunnelmaa. Aamupala on ehkä päivän tärkein ateria noin ravinnollisessa mielessä, mutta voisihan sitä koittaa ravita myös estetiikan nälkäänsäkin!

fazer-alku-4fazer-alku-1Uusi Kuu -blogi 8Uusi Kuu -blogi 27Uusi Kuu -blogi 30fazer-alku-2fazer-alku-3Uusi Kuu -blogi 33fazer-alku-5Uusi Kuu -blogi 34Uusi Kuu -blogi 32

 Kotipuutarhamyslissä maistuu pakastekuivatut marjat ja hedelmät – aidot maut ja paahdettu kaura. Se löysikin äkkiä tiensä maustamattoman jogurtin ja marjojen kaveriksi. Raikas kauramysli, jonka siemenet antavat hampaille kivasti töitä, ja kropalle hyviä rasvoja.

Uusi Kuu -blogi 4Uusi Kuu -blogi 35

Omenainen kauragranola on ehdottomasti oma suosikkini. Herkkumysli pitää nimensä mukaan sisällään uunissa paahdettua kauraa ja omenaa. Makeutensa granola on saanut hunajasta. Meillä se maistui jugurtin, sekä tuoreen omenan ja luumun kaverina. Äidin tekemä omenahillo, sekä kaneli, tekivät annoksesta makean herkkupalan.

Uusi Kuu -blogi 24

Suomalaiseen aamupalaan ei totutusti kuulu skonssit, croissantit tai churrot, joten kehittelin myslimuffinireseptin, jolla saa pikkuisen luksusta aamuun. Mehevät muffinit sopivat hyvin myös retkievääksi tai iltapäivän herkkuhetkeen. Makeutukseen käytin äidin tekemää omenahilloa, jonka palat tekivät muffinit erittäin meheviksi. Omenahillon kanssa tarjoiltuna myslimuffinit toivat pöytään hiukan tuulahdusta totutun ulkopuolelta. Jauhoina näihin voi käyttää makunsa mukaan kukin mitä tykkää, ja myslin kohdallakin kannattaa kokeilla eri variaatioita. Itse käytin muffineissa Fazer Alku -sadonkorjuumysliä.

Myslimuffinit:

2dl mysliä
3dl (vehnä)jauhoja
2tl leivinjauhetta
1dl kookossokeria
1,5dl hedelmähilloa
2 munaa
1dl öljyä
2dl maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna, maito, hedelmähillo ja lopuksi öljy. Sekoita ja jaa taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle mysliä, ja paista 200°c / n. 30min.

Taikina riittää noin kahdeksaan suuren vuokaan (Amerikkalainen muffinivuoka), mutta toki siitä voi tehdä myös pienempiä leivonnaisia. Tällöin paistoajaksi riittää varmaankin joku 15-20 minuuttia.

Uusi Kuu -blogi 23Uusi Kuu -blogi 18fazer-alku-7Uusi Kuu -blogi 11fazer-alku-6Uusi Kuu -blogi 5

Ihan heti ei tule mieleen, että mysli on oikeasti todellinen ravintoainepakkaus ja laadukas osa terveellisyyteen pyrkivän ruokavaliota, kunhan myslinsä valitsee järkevästi. Fazer Alku -mysleissä proteiiniakin on enemmän kuin useimmissa maitorahkoissa. Tämän lisäksi mysli sisältää kuitua sekä hyviä rasvoja, joilla on suuri merkitys veren rasva- ja sokeriarvoille. Kuidun on todettu myös ehkäisevän suolistosyöpiä. Yhdessä kuitu, rasvat ja proteiini pitävät pitkään kylläisenä ja nälän loitolla. Mysli on siis hyvä kaveri myös painoaan tarkkailevalle.

Uusi Kuu -blogi 36

Mutta hei, se lupaamani kilpailu!

Kerro mulle kommenttiboksissa mikä Fazer Alku -myslimaku kiinnostaa itseäsi eniten, tai vastaavasti onko niistä jo joku valikoitunut suosikiksesi. Jätä vastauksesi viimeistään 28. 9. 2016, ja olet mukana kisassa. Kaikkien postaukseen kommentin jättäneiden kesken, saan arpoa kolme Fazer Alku –tuotepakettia. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä Fazer Alku -myslit sekä

indiedays-ja-brm-yhteislogo

Save

Save

Save

Save

Tallenna

Tallenna

Save

Save

Save

Save

Tallenna

Tallenna


93 Responses to “Aamupalaa kaikessa rauhassa”

 1. Merja says:

  Kotipuutarhamysli kuulostaa maistuvimmalta. Siihen lisäksi vielä tuoreita marjoja ja maustamatonta jogurttia, niin tulee täydellinen aamun aloitus.

 2. Aidafoun says:

  Omenainen kauragranola houkuttaa minua.
  Olisi varmasti hyvää Alpro Soya maustamattoman jogurtin kanssa! 🙂

 3. Jarna says:

  Oi nam, miten herkullisia kuvia! Olen tykästynyt Paulunsin granolaan ja voisin kyllä siirtyä kotimaiseen vaihtoehtoon. Eli tuo omenainen kauragranola kiinnostaa.

 4. idahhh says:

  Oi oi oi omena granola kuulostaa todella herkulliselta rahkan ja jugurtin kanssa!! 😛

 5. Katja says:

  Omenainen kaura-granola kuulostaa niin multa, joka vedän aamuisin omenakaurapuurosetit raejuuston ja kanelin kanssa napaan.

 6. Anu says:

  tuo omenainen kauragranola kuullostaa erityisen hyvältä…

 7. Jesper says:

  Kotipuutarhamysli onkin jo käytössä ja myös lasten mieleen. Mielellään maistelisimme myös muita makuja.

 8. Marjo says:

  Kaikkia aion kokeilla mutta uskon että omenaisesta tulee suosikkini.

 9. Jasmin says:

  Kotipuutarhamysli houkuttelee 🙂

 10. tiitu says:

  Omena granola kuulostaa ja näyttää sellaiselta, jolla voisin korvata yli 20 vuotta käytössä olleen suosikin 🙂

 11. Johanna says:

  Kuulostaapa ihanille! Meillä kova granolakuume perheessä, joten tuo omenainen kaura-granola otettava seuraavalla kauppareissulla matkaan ehdottomasti. 🙂

 12. mysli says:

  Kaura-granola kuulostas aika herkulta!

 13. Teija.Koo says:

  Aikaisempaa kokemusta näistä ei ole, mutta tuo omenainen kaura-granola kuulostaa ihanalta 🙂

 14. Katja says:

  Kauragranolaa päätyi juuri tänään ostoskoriin testattavaksi! Myös tuo kotipuutarhurin mysli kuulostaa oikein maukkaalta!

 15. Laura says:

  Omenainen granola kuulostaa (ja varmasti on) herkulliselta

 16. Katriina says:

  Kaikki kuulostavat todella herkullisilta, mutta jos yksi pitää valita niin ehkä sitten tuo kotipuutarhamysli,nams!

 17. Heidi says:

  Kyllä tuo omenainen kauragranola kuulostaa herkulliselta! Luonnonjogurtin kanssa varmasti parasta!

 18. Hanna says:

  Omenainen kauragranola kuulostaa kiinnostavimmalta.

 19. Sanna says:

  Omenainen kauragranola kuulostaa ihanalta! Täytyy heti tänään hakea kaupasta!
  Minulle oli uusi tieto, että proteiiniakin on enemmän kuin useimmissa maitorahkoissa!

 20. MarjoE says:

  Omenoista kauraa olen jo maistanut ja tosi hyvää on 🙂

 21. Riikka says:

  Itse en ole näitä vielä maistanut. Kotipuutarhamysli vaikuttaa hyvältä, siitä voisi aloittaa maistelun. 🙂

 22. AAnniina says:

  Semmosta sitten. Pientä mainosta.

  • Hei.
   Kyseessä on tosiaan kaupallinen yhteistyö, joka on postauksessa selkeästi mainittu jo heti ensimmäisessä kappaleessa, kuten myös lopussa selkeyden vuoksi. Tämä siitä syystä, että piilomainonta on kiellettyä. Ymmärrän, että jollekulle piilomainonta voisi olla jopa mieluisampi keino lukea tuotteista, mutta itse koen, että on rehtiä lyödä kortit pöytään, ja se on myös sivuston alla bloggaamisen ehto. Toki se tekee myös postauksesta mainosmaisemman.
   Kaupallisen yhteistyön kriteerinä pidän sitä, että tuote sopii itselleni, pidän siitä ja voin aidosti sanoa siitä hyvää. Tässä kohtaa mysli ei siis ole poikkeus. 🙂

 23. harriet nyman says:

  Hei, kuvasi ovat vaan niin I H A N I A.
  Kaikki näyttävät niin herkullisilta.

  Omenainen kauragranola on varmasti herkullista,
  mutta meinaan testata tänään noita muffinsseja.

  Aurinkoista syksyä!

 24. Laura says:

  Omenainen Alku maistui jo koko perheelle, paketit tyhjenevät vauhdilla aamuisin maustamattoman jugurtin kera viiden hengen perheessä. Välillä paahdan itsekin uunissa mysliä, siitä tulee vielä vähän parempaa. Suosittelen kokeilemaan!

 25. Annika says:

  Omenainen kaura-granola kuulostaa hurjan hyvältä…. ihana katsella näitä herkullisia kuvia, vaikkei tällä hetkellä pystykkään mitään syömään kun juuri poistettu viisaudenhampaita

 26. Satu says:

  Suurena omppufanina tuo omenainen kauragranola kuulostaa taivaalliselta!

 27. Sallakoo says:

  Miten kauniita ja houkuttelevia kuvia!:) vaikea valita herkullisimman kuulosta mut ainaki kotipuutarhurin mysli toimii varmasti turkkilaisen jogurtin kans, marjoja kun laittaa lisukkeeksi 🙂

 28. Elina says:

  Omenainen kauragranola kuulostaa hyvältä ja se sopisi varmasti hyvin vanilijajugurtin kanssa aamupalaksi.

 29. Jenny says:

  Omenainen kauragranola kiinnostaa eniten, se on varmasti todella hyvää 🙂

 30. Josefin says:

  Kotipuutarhamysli olisi varmasti suosikkini. Minäkin olen Paulunsin myslejä ostanut, mutta seuraavaksi pitänee kokeilla näitä!

  Ihania kuvia, kuten aina!

 31. Milla says:

  Kotipuutarhamysli kuulostaa herkullisesta!

 32. Heli says:

  Hei, olipa kaunis postaus, ihania kuvia ja tunnelmaa!
  Itse syön joka arkiaamu Alku Sadonkorjuupuuroa omenahillon kanssa, joten omena-kauragranola osuisi näistä todennäköisimmin parhaiten.

 33. saanko says:

  Omenainen kauragranola vaikuttaa houkuttelevalta, pitää osta, jos arpa ei suosi

 34. MaaritN says:

  Kaikkia voisin maistaa. Mysliä syön lähes joka aamu.

 35. Ella says:

  Kotipuutarhamysli kiinnostaisi eniten, vaikka kaikki kuulostavat herkullisilta! Marjojen kirpeys ja makeus vain sopivat mielestäni mysliin hyvin 🙂 Haluaisin kovasti koittaa kyseisiä tuotteita, sillä olen jo pitkään etsinyt mysliä, mikä a) ei olisi pelkkää sokeria ja b) ei maistuisi pahville..

 36. Maija says:

  Vau, tuntuu että mysliä ilman lisättyä sokeria on vaikea löytää, joten näitä olisi kyllä kiva kokeilla! Kotipuutarha-maku olisi ykkösvaihtoehtoni.

 37. Sanna says:

  Kotipuutarhamysli olisi valintani, vaikka kaikki kuulostavatkin hyviltä! Joku päivä juuri huomasinkin Alku-myslit kaupoissa, mutta en vielä ostanut. Joskus maistoin Alku-puuroa ja se oli todella hyvää 🙂

 38. Teija says:

  Omenainen kauragranola voisi olla herkullinen.

 39. Jenni M says:

  Omena-kauragranola kuulostaa suosikiltani. On muuten todella onnistuneet kuvat, kaunis pehmeä valo ja ihana syksyn tunnelma!

 40. Helle says:

  Omenainen kauragranula kuulosta aivan ihanalta…..

 41. Marjut says:

  Niin ihanat kuvat taas! Tästä inspiksen saaneena kaupasta mukaan lähti sekä Omenainen kauragranola että Kotipuutarhamysli. Iltapalaa jo odottaen, Marjut

 42. Elma says:

  Omenainen granola on mun herkku. Nyt jo kolmas paketti menossa 🙂

  – Elma –

 43. TeijaK says:

  Vielä en ole kokeillut, mutta omena granola alkoi houkuttelemaan kovasti:) ja kotipuutarha mysli myös.. Täytyy muistaa seuraavalla kauppareissulla!

 44. Ida says:

  Omenainen kauragranola tuo veden kielelle! Sitä haluaisin päästä kokeilemaan, itse tulee tehtyä joskus granolaa mutta valmis sokeriton vaihtoehto olisi helppo kiireisiin aamuihin kaurajugurtin kaveriksi.♡

 45. Anna says:

  Enpä olekaan näitä vielä kokeillut, mutta omenainen granola kuulostaa lupaavalta 🙂

 46. Suvi says:

  Omenainen kaura-granola houkuttaa!

 47. Jenna L says:

  Sadonkorjuumysli on kiinnostavin! Alku -sarjan Sadonkorjuupuuro on uusi lempiaamiaiseni, tämä voisi olla uusi lempivälipala 🙂

 48. Helinä says:

  Omenainen granola ja nuo muffinssit täytyy testata, ehkäpä jo viikonloppuna! 🙂

 49. Kaura says:

  Omenainen granola, mitään en ole näistä maistanut. Olisi kiva kokeilla tuotteita.

 50. NoraK says:

  Eniten haluaisin maistaa granolaa. Alku-puurot on hyviä, varmasti myös myslit. Kiitos kauniista valokuvista, muffineita pitänee kokeilla

 51. Minna says:

  Hyvää huomenta!
  Aamiaisella on aikaa lueskella blogeja ja nenän edessä on kulhossa maustamatonta jogurttia, marjoja ja kotipuutarhamysliä. Ennen en ollut tykännyt mysleistä, mutta koska Fazerin Alku-puurot ovat huippuhyviä, uskalsin kaupasta viime viikolla kotiuttaa myös Alku-myslejä. Tuotteet ovat minulle tuttuja ja viime arvonnassa voitin, en nyt osallistu arvontaan.
  Ihanaa torstaita!

 52. Minttu says:

  En ole vielä näitä myslejä testannut, joten kovasti kiinnostaisi. Haluaisin maistaa ainakin sadonkorjuumysliä, vaikka jokainen maku olisi varmasti mieleeni.

 53. Sonja says:

  Kotipuutarha houkuttelee! Alku-puuroja on jo tullut kokeiltua, nämä on varmasti yhtä hyviä

 54. Tiia says:

  Omenainen kaura-granolamysli houkuttelisi eniten, varsinkin hyvän myyntipuheen perusteella :). Itsekin olen myslin suuri ystävä, mutta useimmissa on joko liikaa sokeria tai sitten liian vähän makua (lähes pelkkiä kaurahiutaleita). Täytyy siis testata näitä uutuuksia ja tutkia ravintosisältöjä :). Kiitos hyvästä postauksesta!

 55. Helena says:

  Kotipuutarha kuulostaa ihanalta! Olen maistanut noita Alku-puuroja, mutta myslit vielä testaamatta 🙂

 56. Lotta says:

  Omenainen kauragranolamysli houkuttelee eniten 🙂 En olekkaan syönyt mysliä pitkään aikaan joten näitä voisi kokeilla 🙂

 57. Marianne says:

  Fazerin alkuppuroista olen ihan rakastunut siihen sadonkorjuupuuroon, se on niin hyvää kun saa siemenistä vähän jotain pureksittavaa puuron joukkoon. Joten varmaan kokeilisin ensimmäisenä tuota sadonkorjuumysliä 🙂 Näin syksyllä maistuu kaikki omenainenkin ihan eri tavalla, joten se tulee kovana kakkosena 🙂

 58. Eevi says:

  Kotipuutarha lähtee ekaksi kokeiluun!

 59. moonangel says:

  Tuo omenanainen kauragranolamysli houkuttelee eniten 🙂

 60. Annika says:

  Ihania kuvia, tuli kyllä vesi kielelle 🙂 Noita muffinsseja on ehkä pakko testata. Ehdottomasti näistä suosikiksi itselleni nousee tuo omenagranola.

 61. Mallukka says:

  Minusta kaikki kolme on houkuttelevia vaihtoehtoja.Jos on pakko valita,niin sitten se on ehkä omenainen kauragranola!:)

 62. Maria Koo says:

  Omenainen kauragranola ehdottomasti!

 63. Suvi says:

  Sadonkorjuu-mysli houkuttelee näistä eniten, mukana ollaan 🙂

 64. Mari says:

  Hei.
  Alku puurot ovat tuttuja. Myslejä en oo vielä hoksannut kaupassa. Omenainen kaura-granolamysli kuulostaa hyvälle! Ihania kuvia!

 65. Sini says:

  Omenainen mysli kuulostaa ihanalta! Itselläni aamupala lähes poikkeuksetta on kreikkalaista jugurttia myslillä/granolalla ja lisäksi hedelmiä tai marjoja vaihdellen 🙂

 66. Meri says:

  Granola on suosikkini, joten omenainen granolamysli kuulostaa hyvältä!

 67. Lena says:

  Syksyyn sopisi omenainen kauragranola!

 68. Henna says:

  Omenainen kauragranola!

 69. Päivi says:

  Sadonkorjuumysli kuulostaa herkulliselta 🙂

 70. SAMP says:

  Omenainen kaura-granolamysli kuulostaa houkuttelevalta! Ja nyo muffinssit lähtevät kyllä kokeiluun 🙂

 71. Ink says:

  Hei,
  Kiitos taas inspiroivasta blogistasi:)

  Olen tehnyt itse myslini koska en halua siihen sokeria tai lisäaineita mutta kun näin mainoksen fazerin alku tuotteista, teki heti mieli maistaa tätä:
  FAZER ALKU OMENAINEN KAURAGRANOLA, koska rakastan syksyä ja omenoiden tuoksua ja makua;)

 72. Nam mitä kuvia! Omenainen kaura-granola kuulostaa herkulliselta, pitääkin kokeilla näitä myslejä!

 73. Henna says:

  Mysleistä pidän kovasti, mutta näitä en olekaan vielä päässyt maistamaan. Omenainen kaura-granola kuulostaa kyllä hyvälle. 😛

 74. Siukku says:

  Nämä ovatkin uusia tuttavuuksia minulle, mutta suositustesi perusteella omenainen kaura-granola kuulostaa varsin lupaavalta. Toivottavasti arpa osuisi kohdalleni, niin pääsisi testailemaan.

 75. Kotipuutarha kuulostaa tällä hetkellä houkuttelevimmalta, vaikkakin jokainen lähtee kokeiluun. Ihanan raikkaita herkkuja olet loihtinut meille kaikille inspiraatioksi! ♥

 76. Lau says:

  Kiva arvonta! Erityisesti tuo sadonkorjuu-kiinnostaa, samaisia puurohiutaleita jo käytänkin 🙂

 77. Julie says:

  Itseäni kiinnostaa erityisesti tuo omenainen kauragranola, joka sopii varmasti ihanasti tähän syksyyn 🙂

 78. Terhi says:

  Omenakauragranola houkuttaisi eniten. Varsinkin iltapalaksi tulee syötyä jogurttia, mysliä ja marjoja. Nyt olisikin kiva kokeilla uutta! Ihanat värit aamupala kattauksessasi!

 79. Anu says:

  Omenainen kauragranola kuulostaa hyvältä, täytyypä kokeilla!

 80. Eeva says:

  Kotipuutarha houkuttelisi, vielä en ole näitä maistanut!

 81. klaara says:

  En ole vielä maistanut ko tuotteita, mutta Omenainen kauragranola kuulostaa ihanalta, sillä rakastan kauraa ja omenaa. Syön usein aamuisin kaurapuuroa ja itsetehtyä sokeritonta omenahilloa. Täytyypä maistaa tätä tuotetta.
  Aurinkoista syksyä!

 82. Creme says:

  Omenainen kauragranola kuulostaa kyllä niin hyvältä että seuraavalla kerralla on ihan pakko kotiuttaa kaupasta tuollainen!

 83. Mervi says:

  Omenainen kaura-granola on mun ehdoton suosikki! Tykkään mysleistä ja on aika hankalaa löytää mysliä, mihin ei ole lisätty sokeria. Luonnonjugurtti ja mysli aamupalalla, varsinkin viikonloppuisin, on mun juttu 🙂

 84. jenniemilia says:

  Omenainen kauragranola kuulostaa ihanalle! Sitä on vielä pakko päästä kokeilemaan 🙂

 85. ennu says:

  Omenainen granola maistuisi varmasti näin kirpeinä syysaamuina!

 86. Hippa says:

  Fazerin puurot on jo testattu ja käytössä (sadonkorjuupuuro ihan parasta!), mutta myslejä en ole ehtinyt vielä testaamaan. Kaikki vaihtoehdot kuulostivat hyviltä, eri tilanteisiin sopivilta, mutta valitaan nyt syksyn kunniaksi omenainen kauragranola 🙂

 87. Evelina says:

  Omenainen kauragranola täytyy testata ehdottomasti, nam!

 88. Marine says:

  Hei vaan!
  Minua kiinnostaa ehdottomasti kaikki maut mutta jos täytyy joku valita niin ensimmäisenä haluaisin kokeilla omena-granolaa. Se kuullostaa ihanalta. Nämä ovat ihan uusia tuttavuuksia, mieheni rakastaa mysliä mutta en ole ostanut sitä juuri sen vuoksi koksa niissä on paljon sokeria. Tämä lähtee ehdottomasti testiin ja ihanan yllätyksen järjestän miehelle joku aamu.
  Löysin blogisi vasta tänään, tästä alkaa seuraaminen. Muutama hetki menee vanhojen postausten parissa :).

 89. salli says:

  Sadonkorjuu puuroa on syötykin
  puutarhamysli kiinnostaisi kokeilla. Mukaan arvontaan.

 90. Lily says:

  Omenainen kauragranola on meidän lemppari, voisimme kokeilla kotipuutarha mysliä 🙂

 91. Siinatar says:

  Omenainen kauragranola kuulostaa hyvälle =). Mukaan arvontaan!

 92. suvi says:

  Granolaa maistoin vasta ensimmäistä kertaa ja on hyvää! 🙂
  Mukana arvonnassa.. 🙂

Kommentoi