Ilmettä yläkerran aulaan

10.11.2016

Jos eilen herkisteltiin ja tunteiltiin, niin pysytään tänään ihan neutraaleissa jutuissa, eli sisustamisessa!

Koska olen aamuihminen, parhaat ideat (ja ideat ylipäätään) iskevät päähäni heti aamulla muutaman kahvihörpyn jälkeen. Niin kävi myös tänään, kun sain vihdoin ja viimein aikaiseksi laittaa toisen Love Warriors -julisteen seinälle. Tämä on siis saman valmistajan kuin makuuhuoneenkin juliste, mutta se on jumittanut pahviputkilossaan jo pidemmän aikaa, koska en vain ole saanut aikaiseksi ripustaa sitä, enkä oikein ole ollut paikastakaan selvillä.

Käytin samaa tekniikkaa kuin makkarissa, eli pienet naulat seinään ja pari paperiliitintä niihin. Juliste roikkuu paikallaan, eikä erillisiä kehyksiä tarvita. Tuskan hiki tuli tosin siinäkin, kun en meinannut löytää vasaraa sitten mistään. En yksinkertaisesti ymmärrä, miten me voidaankin asua ja elää niin leväperäisesti, että aivan kaikki tuntuu olevan koko ajan hukassa!

Love warrior 1

Tarkoitus oli kuvailla teille koko yläkerran aulatilaa nyt kun se on maalattu paneeliseinää ja rappujen kattoa myöden (jopa vähän fiksasin paikkojakin siinä aamun ahkeruudessa), mutta kuvista tuli niin kamalia, että jätän ne nyt julkaisematta. Tuo tila on luonnonvalon osalta pimeä kuin mikä, ja makuuhuoneiden kautta tuleva valo tekee sinne tällaisella säällä erittäin julmia varjoja. Joten aurinkoisempaa päivää odotellessa!

Love warrior 2

Jotenkin tuo seinänpätkä on tuntunut kovin tyhjältä kun sitä katsoo alakerrasta käsin, mutta nyt juliste ryhdistää vaikutelmaa kivasti. Nuo pikkuraputhan siis vievät meidän makuuhuoneeseen, ja julisteen toisella puolella on toisen vintin ovi. Eikä tuossa aulassa muuten juuri muuta olekaan kuin ovia (joiden painikkeet pitäisi myös vaihtaa asap).

Hetken aikaa jo eilen luulin, että tänne meillekin saadaan talvi, mutta lumisade loppui yhtä nopeasti, kuin sakenikin. Onhan täälläkin pikkuisen puuteria maassa, mutta mistään talvisesta maisemasta ei voi vielä puhua.

Tajusin juuri, että tänään on JO torstai! Viikko on mennyt ihan superpikavauhtia. Edellisyönä, kun toisaalla laskettiin ääniä, meillä kypsyi uunissa iso kaalipata (mies nimesi sen kulinaarisesti trumppipadaksi), josta kiskaisen seuraavaksi myöhäisen lounaan kitaani. Sitten alkaakin jo iltapäivän kuljetusrumba, joten pikapuoliin on tämä torstaikin taputeltu.

Toivoa täynnä tai ei, mukavaa päivänjatkoa kullekin!

Tallenna


10 Responses to “Ilmettä yläkerran aulaan”

 1. idahhh says:

  Voi harmi, meilläpäin lunta jo varmaan monta kymmentä senttiä ja lumitöitä saanut/joutunut tehdä 😀 tein kanssa viime viikolal vähän riskillä kaalipataa yhtenä päivänä kun tökki vähän kaikki ruuat. Mies ei hirveesti tykkää kaaliruuista mutta sepä oli ihetyksekseni menestys! Kivaa torstaita teille 🙂

  • Se lumi olisi kyllä saanut sadella vähän tasapuolisemmin. Toisilla liikaa ja toisilla liian vähän. 😀
   Mä opetin miehen heti seurusteluaikoina pitämään kaaliruuasta, ja tämäkin oli oikeastaan miehen ehdotus. Meillä syö jopa poika, mutta työ yksi vähän kyökkii jo pelkästä ulkonäöstä.
   Kaaliruuat on mun herkkua, mutta olen joskus saanut maistaa sellaista nopeaa kattilaversiota, ja se kyllä pisti mutkin kyökkimään. Kaali kypsyy ajan kanssa, ja veikkaan, että monen ennakkoluulot kaalia kohtaan johtuvat siitä, että eivät ole syöneet _hyvää_ kaaliruokaa. Vähän sama kuin lanttulaatikon kanssa. Hosuen ei tule hyvää makua! 🙂

 2. Onpa ihanan näköinen kokonaisuus ja tuo juliste sopii siihen upeasti!

 3. Voi että mä rakastan tuollaista listojen tuomaa ryhdikkyyttä!! Aivan kuin nenä päähän tuo juliste..

 4. Jarna says:

  Hieno juliste! Niin me ollaan kaikki erilaisia. Mulle iskee ideat ja inspiraatiot kahdeksalta illalla. Suhteellisen hankalaa arkisin. 🙂 Tosin möbelseerasin tyttären huoneen inspiraatiossani juuri kahdeksalta illalla viime torstaina. Oli sentään viikon viimeinen työ- ja päiväkotiaamu edessä niin ei se sillon oo niin justiinsa.

  • Ja mun ainoa idea ilta kahdeksalta on “äkkiä sänkyyn”! 😀
   Mutta se on hassu juttu, että tosiaan ollaan niin erilaisia. Ja toisaalta oli sitten vahvasti aamu- tai iltaihminen, niin kyllähän se aina rajoittaa tekemistä.

   Mutta hei, tyttö sai uuden huoneen, ja äiti toteuttaa luovuuttaan. Väljäkö sillä sitten lopulta, koska se tapahtui, kun ei se tosiaan maailmoja kaada jos joskus poiketaan vähän perus rytmistä. 🙂

   Ihanaa viikonloppua sinne!

 5. Hurmioitunut says:

  Tuo paperiliitin-kiinnitys on minusta todella toimiva ja kaunis. Eikä teokset painakaan niin paljon kuin kehystettyinä. Minulla on suunnitelmissa ostaa kotiin yksi pieni valokuvateos joululahjaksi, mutta se on vielä hyshys-asia.

  Mutta tää lähtee nyt vetämään takkia niskaan ja aamujoogaan. Sillä lähtee työpäiväkin kivemmin käyntiin. –>

  • Oi, aamujooga!
   Mun pitäisi myös kehittää, että miten pääsisin aamuisin liikkumaan ilman, että pitäisi olla viideltä liikkeellä. No viimeistään sitten kun lapset on vähän isompia! 😀

   Kaikki tonttujen jutut on ihan hyshys, mutta suunnitelmasi kuulostaa silti hyvältä! 🙂
   Tuo minun juliste on tosiaan sellaista vähän erilaista paperia (tulee mieleen ne festareiden ja huvipuistojen paperirannekkeet), joten se laskeutuu kauniisti, ja paperin pinta ei peilaa ikävästi.

   Ihanaa viikonloppua sinne! Täällä saatiin yöllä lunta! ♡

Kommentoi