Mikä ihmeen Micellar Water?

01.2.2017

Huomenta ihanat!

Muistanette ehkä, kun kirjoittelin teille kesällä ihonhoitotuotteista ja kasvojen puhdistuksesta. Tällä kertaa pääsin blogiyhteistyön merkeissä testailemaan uudet  NIVEA Micellar Water -puhdistusvedet, ja tämä oli oikeastaan kiva kokeilu, sillä taidan olla melko jumittunut rutiineihini ja siihen puhdistusemulsion käyttöön.
Aikaisemmin jo puhuttiinkin siitä, miten puhdistus on kaiken A ja O, pohja ihon hoidelle ja tärkein kauneusrutiinimme. Ilman hyvää puhdistusta kun eivät ne hoitotuotteetkaan pääse hoitamaan ihoamme. Tässä postauksessa on enemmän juttua NIVEA Micellar Water -puhdistusvesistä ja omista käyttökokemuksisstani. Löytyypä postauksesta myös lukijakilpailu.

Mikä ihmeen Micellar Water?

Myönnän, että omakin tietämykseni oli tästä aiheesta melko pieni, ja siksi ajattelin avata tätä trendikästä termiä pikkuisen syvemmin:
Kyseessä on puhdistusvesi, jossa on ns. 3in1 -kasvojenpuhdistustuotetta yhdessä paketissa. Tuotteessa yhdistyvät ihon pintapuhdistustuote (esim. se puhdistusemulsio), kasvovesi sekä silmämeikinpoistoaine. Puhdistusvesi on siis helppoutta ja nopeutta tuova keksintö päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Se sopii kaikille ihotyypeille, lähinnä meikin määrä määrittää, riittääkö NIVEA Micellar Water ainoaksi puhdistustuotteeksi, vai antaako se lisäpuhtia totuttuihin kauneusrituaaleihin.
Nimi Micellar Water taasen tulee miselliteknologiasta, jota tuotteissa on käytetty: vesi sisältää pieniä magneettimolekyylejä, ns. ”misellejä”, jotka tarraavat epäpuhtauksiin ja siirtyvät vanulapun mukana pois iholta. Tuotteessa oleva puhdas hoitovesi jättää iholle raikkaan ja puhdistetun tunteen.
Miselliteknologian lisäksi NIVEAn puhdistusvesissä on kosteuttavia ominaisuuksia, eli ne eivät kuivata ihoa.

nivea micellar 44

Koska ihoja ja ihotyyppejä on monia, myös NIVEA Micellar Wateria löytyy erilaisiin lähtökohtiin ja erilaisille ihotyypeille. NIVEA 3-in-1 Refreshing Micellar Water toimii normaalilla iholla, kun taas NIVEA 3-in-1 Gentle Caring Micellar Water hellii kuivaihoista ja NIVEA 3-in-1 Sensitive Micellar Water on turvallinen valinta herkkäihoiselle. Vaikka ihoni on sekä herkkä, että kuiva, testasin myös tuon normaalille iholle tarkoitetun tuotteen, eikä se ainakaan kerrasta tuonut kasvoilleni kuivakkaa tai kiristävää tunnetta. Pitkässä juoksussa on toki parempi pysyä siinä oman ihotyypin tuotteessa –  itselleni näistä parhaiten sopii siis tuo Sensitive.

nivea micellar 7

Entä riittääkö Micellar Water puhdistukseen?

Ainakin itselläni on erilaisia meikkipäiviä. Toisinaan tulee kulutettua päivä tai pari täysin meikittä (kyllä, nykyään teen jo tätäkin!), mutta muuten meikin määrä korreloi melko pitkälti sen kanssa, mitä päivän ohjelmassa on. Käytän runsaasti pigmenttiä sisältävää meikkivoidetta, mutta nestemäisyytensä vuoksi se toimii arkimeikissäni useimmiten ohennettuna, ja lämpimällä edellä poistettavan ripsivärin lisäksi en juuri muuta silmämeikkiä käytä.
Tämänkaltaisen perusmeikin NIVEA Micellar Water vie kasvoilta, mutta sen ohentamattoman meikkipohjan kanssa olen käyttänyt edelleen puhdistusemulsiota. Tosin nyt olen vielä puhdistusmaidon jälkeen pyyhkinytt kasvot Micellar Waterilla, mikä todellakin tehostaa meikinpoistoa entisestään. Micellar Water puhdistää myös näppärästi kaulan ja hiusrajan, jonne meikki häivytetään. Puhdistusvesi jättää nuo alueet myös huomattavasti miellyttävämmän tuntuiseksi, kuin pelkkä puhdistusemulsio.

Puhdistusvesi on vaivaton käyttää, ja vanulapun kanssa se puhdistaa kasvot ilman juoksevaa vettä. Meikin saa kasvoilta nopeasti ennen treeniä tai saunaa, eli loistava tuote kuljettaa myös mukana.  Itse pidän puhdistusta tärkeänä myös niinä meikittöminä päivinä, sillä yhtä lailla kuin muukin kehomme, myös kasvot likaantuvat ja keräävät päivän mittaan pintaansa niin ilmansaasteita, kuin hikeä ja taliakin. NIVEA Micellar Water onkin hyvä puhdistustuote myös niihin meikittömiin päiviin.

nivea micellar puhdistusvesi

Kerroin aiemmin, että en yleensä satsaa rahallisesti puhdistustuotteisiin kummoisiakaan summia, sillä olen löytänyt toimivat tuotteet edullisesti. NIVEAssa minua viehättää edelleen sekä edullinen hinta, että helppo saatavuus. Useimmat NIVEAn tuotteet kun löytyy myös täältä meidän markettien hyllyistä. Ja hinnalla ei ole muuten puhdistusvedetkään pilattu: 200 ml:n pakkauksen ovh-hinta on vaivaiset 5,30€ ja 400 ml:n pakkauksen noin 7,25€.

Mikäli edullinen ihonhoito kiinnostaa, nyt kannattaa myös hyödyntää kiva NIVEA-kampanja: ostamalla 5 mitä tahansa NIVEA-tuotetta ja lataamalla kuvat kuiteista kisasivulle, saat valita yhden NIVEA-suosikkituotteen kaupan päälle. Kampanja on käynnissä 15.1-15.3. 2017,  ja kisasivu löytyy täältä.

nivea micellar 6

Puhdistusvesien lisäski NIVEAn paketista löytyi kaksi voidetta. NIVEA SOFT -yleisvoide koko vartalolle, kasvoille ja käsille (hinta n. 5,50€ 200 ml, tai 3,20€ 75 ml), sekä NIVEA Nourishing Day Cream -kosteusvoide kasvoille (hinta n. 6,50€).
Tuo jälkimmäinen ihoa pehmentävä ja kosteutta sitova, manteliöljyä sisältävä voide, on hyvä pohja meikille – voide antaa sekä kosteutta, että vitamiineja kasvoille. Itse olen käyttänyt vuosia NIVEAn päivävoiteita, ja tämän sarjan voide taisi olla aikoinaan se ensimmäinen kosteusvoide, jonka itselleni hankin.
Jojobaöljyä sisältävä yleisvoide toimii oikeastaan vähän joka tarkoitukseen. Pieni pakkaus on näppärä kuljettaa myös mukana ja omani sujahtikin käsilaukkuun heti ensi testaamisen jälkeen.

nivea micellar 1

Päivittäisiin puhdistusrituaaleihin, vai treenikassiin nopeaksi pikaputsariksi?

Kerro kommentissasi, miten itse käyttäisit NIVEA puhdistusvettä. Palkintona kommentoineiden kesken arvontaan noin 25 € arvoinen tuotepaketti, joka sisältää NIVEA Micellar Water Gentle Caring -puhdistusveden, NIVEA Daily Essentials Nourishing Day Care for Dry Skin -voiteen, NIVEA Soft -kosteutusvoiteen sekä NIVEA Protect & Care deo roll onin.

Jätä vastauksesi viimeistään 8. 2. 2017 ja olet mukana kisassa. Kilpailun säännöt löydät täältä.

Keskiviikon jatkoa kaikille!

yhteistyössä NIVEA jalifie-logo

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


63 Responses to “Mikä ihmeen Micellar Water?”

 1. Nonnuska says:

  Käyttäisin aamuin ja illoin kasvojen puhdistuksessa. On sopivan nopea näin kahden pienen lapsen äidille, jolla ei liiemmälti ylimääräistä aikaa ole

 2. Milla says:

  Kiitos vinkistä! Äitiyslomalla kotona lasten kanssa touhutessa minulla on jäänyt aamuinen kasvojen pesu kokonaan väliin. Iltaisin pesen kasvot puhdistusmaidolla vaikken olisi meikannutkaan sinä päivänä, mutta tuo aamupuhdistus jää tosiaan kokonaan välistä. Minullakin herkkä ja kuiva iho, mutta ehk

 3. minni says:

  Hei, onko sulla tietoa että Nivea testaa eläimillä? Harmikseni sain itse tämän tiedon vasta ja monta lempparituotetta jää kyllä kaupan hyllyyn tästä lähtien.

  • Hei Minni. Nivea vastaa usein kysyttyyn kysymykseen näin:

   NIVEA ei testaa tuotteitaan eläimillä. EU on kieltänyt eläinkokeet kosmetiikkatuotteissa 2004 vuodesta lähtien, ja kaikista ainesosista näissä tuotteissa vuodesta 2013 lähtien. NIVEA ja valmistaja Beiersdorf noudattavat luonnollisesti näitä lakeja, ja on jo pitkään välttänyt eläinkokeita kun mahdollista. Olemme vakuuttuneita että eläinkokeet eivät ole tarpeellisia tuotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit kirjoittaa kuluttajapalvelu(at)beiersdorf.com ja he auttavat mielellään asian kanssa.

 4. Nina says:

  Käyttäisin puhdistusvettä säännöllisesti iltaisin meikinpoistoon ja aamuisin ihon raikastamiseen yön jälkeen.

 5. pimassou says:

  Käyttäisin aamuin illoin sekä treenien jälkeen. 🙂

 6. Leena says:

  Käyttäisin Nivean puhdistusainetta aamuin illoin. Mukana kivassa arvonnassa.

 7. LeenaK says:

  Käyttäisin tuotetta aamuin illoin, tuotteella toivottavasti saisi viimeisetkin rippeet meikistä pois 🙂

 8. Marika's says:

  Voi olisi kiva päästä kokeilemaan nivean uutuuksia. Muutoin on nivean puhdistusmaito ja rasvat olleet elämässä kokoajan käytössä.

 9. Martsa says:

  Kasvojen hoito tuo ihanan fressin olon, vaikka muuten olo ei aina olisikaan niin fressi pienen vauvan äidillä;) Niin mielellään testailisin näitä tuotteita aamuin illoin!

 10. Maria says:

  Tämä tuote olisi täydellinen kun piiitkän työpäivän päätteeksi tulee myöhään illalla kotiin. Väsyneenä ei jaksaisi käyttää monia tuotteita ja ihon puhdistus saattaa jäädä tekemättä kunnolla.
  Ottaisin myös matkalle mukaan, 3 in 1 vähentäisi kätevästi purnukoiden määrää matkatavaroissa.

 11. Hanna says:

  Hei! Ihania vinkkejä ja hinta kohdillaan, mulla tuppaa jäädä kasvojen puhdistus aina vaan siihen saippuaan ja veteen! Eli kasvovettä olisi kiva opetella käyttämään varsinkin treenien jälkeen olisi hyvä saada pikaisesti raikkautta kasvoille ja kesällä kun mun kasvot hikoilee niin uskoisin että tämä olisi loisto tuote virkistämään kasvot pikaisesti.

 12. SariT says:

  Käyttäisin Nivean uutuutta liki päivittäin: iltaisin meikin poistoon ja aamuisin kevyempään puhdistukseen ja virkistäytymiseen. Olen kokeillut muiden merkkien vastaavia tuotteita, siksi olisi mukava testata myös Nivea. Siksi mukana arvonnassa.

 13. Marke says:

  Olenkin jo toisen merkin micellar-vettä käyttänyt ja Nivealta ehdottomasti tuota kuivalle iholle tarkoitettua. Aamulla on ihana pyyhkäistä kasvot raikkaiksi ja illalla ensin meikinpoisto puhdistusaineella, minkä jälkeen micellar-vesi. Näin keski-ikäisenä olen huomannut Nivean tuotteiden korkean laadun, kun aiemmin tuli laitettua ihan liian paljon kalliimpiin tuotteisiin rahaa.

 14. Reetta says:

  Käyttäisin aamuin illoin. kuulostaa huipputuotteelta, jota en kiireisten kauppakäyntien yhteydessä ole huomannut.

 15. anna s. says:

  päivittäiseen käyttöön tulisi 🙂

 16. Anne says:

  Nämä olisivat loistotuotteita treenikassiin, mutta myös kiireisiin aamuihin ja iltoihin, kun kaikki aika menee tuon pienen ikiliikkujan perässä juoksemiseen!

 17. Veronica says:

  Aamuisin käyttäisin, nopea käyttää..

 18. Liisanen says:

  Haluaisin kokeilla tätä tuotetta.

 19. Riikka says:

  Itse tykkään käyttää puhdistusvettä erityisesti aamuisin, kun on niin nopea tapa puhdistaa kasvot. Ja myös iltaisin puhdistuksen lisänä. Ja todella kätevä esim. mökillä. 🙂

 20. Pirde says:

  Tätä tuotetta käyttäisin sekä aamulla että varsinkin illalla ennen nukkumaan menoa 🙂

 21. Sanna O. says:

  Käyttäisin iltaisin puhdistusemulsionin jälkeen poistamaan loput meikit. Lisäksi käyttäisin aamuisin raikastamaan kasvot.

 22. Minttu-Maaria says:

  Ottaisin Micellar Waterin varmasti ihan päivittäiseen käyttöön muiden tuotteiden rinnalle 😉 Kätevimmilään se olisi kyllä varmasti matkassa mukana kulkevaksi sali päivien ja extemporee reissujen pelastajaksi!

 23. Miia says:

  Nivean kosteusvoide ollut jo vuosia käytössä,hyvä ja edullinen. Kokeiluun puhdistusvesi menee ehdottomasti sekä aamuun että iltaan.

 24. Linda Mari says:

  Ehdottomasti tereenikassiin, olis kiva kokeilla.

 25. Heidi says:

  Hei, minulla on micellar water käytössä aamuisin. En enää pese kasvoja aamuisin vedellä ollenkaan. Nivean tuotteissa on minusta raikas, ihana ja mieto tuoksu. Hinta on myös aina edullinen.

 26. Anne says:

  Varmasti on monikäyttöinen:arkena,treenin jälkeen,helteellä,matkalla…eli käyttöä löytyy

 27. Sofia says:

  Jokapäiväiseen käyttöön, iltaisin ja aamuisin

 28. Xeveliina says:

  Treenikassini kaipaa juuri tällaista tuotetta, mikä ei välttämättä kaipaa vettä! 🙂

 29. Henna says:

  Käyttäisin tuotetta aamuisin kasvojen pesuun. Illalla täytyykin sitten käyttää muita tuotteita, joilla meikin saa kunnolla pois.

 30. Heli says:

  Normaaliin puhdistusrituaaliin aamuin, illoin haluaa välillä vaihtelua tuotteisiin – aina voi yllättyä iloisesti! 🙂

 31. Tanja says:

  Minulla on niin rasvainen iho, että pesisin kasvoni ensin normaalasti puhdistusaineella ja käyttäisin sitten Nivean micelar wateri:ia kasvovetenä. Mökillä missä ei ole juoksevaa vettä tämä on loistava tuote!

 32. Kaura says:

  Aamuin ja illoin, olen tarkka meikin ja kasvojen puhdistuksesta. Käyttöä löytyisi, ja kuluisi 😀

 33. Janita says:

  Päivittäisessä puhdistuksessa Nivea on jo mukana 🙂

 34. Maria M says:

  Käyttäisin itse aamuin ja illoin, kasvojen puhdistukseen.

 35. Outi says:

  Käyttäisin aamuin illoin /tarvittaessa kasvojen ja kaulan puhdistukseen. Kätevä kun ei tarvitse montaa eri tuotetta puhdistukseen.

 36. Krista says:

  Varmaankin salikassiin, menen todella usein salille töisen jälkeen ja silloinnon ihana putsata naama ennen treeniä.

 37. Milla says:

  Voisin kokeilla tätä Nivean wateria vaihteluksi Dermosilin sijaan. Käyttäisin aamuin illoin meikin puhdistukseen.

 38. Sirkku says:

  Päivittäiseen puhdistuksen ja matkoilla ihan virkistykseen ja ennen ruokailua puhdistukseen!

 39. tia says:

  Käyttäisin viimeistelemään meikinpuhdistuksen ja ennen urheilemaan menoa 🙂

 40. Tuula says:

  Treenikassiin ja muille reissuille mukaan ja aamun raikastajaksi 🙂

 41. Niinu says:

  Olen vasta opetellut kasvojen ihon hoitoa näin myöhemmällä iällä,aikaisemmin kun pelkkä kosteutus on riittänyt ihan hyvin…Nyt käytänkin jo tätä “ihmevettä” illalla sellaisen päivän jälkeen kun olen meikannut tai siis käyttänyt vain säväyttävää kasvovoidetta. Ja kyllähänsen eron huomaa! Kiitollisena ottaisin palkinnon vastaan!

 42. Tuulis says:

  Meikin poistoon ja kaulan puhdistukseen. Hyväksi havaittu reissussa, kun vettä ei ole saatavilla, ihon saa rakkaaksi ja puhtaaksi.

 43. Sanna says:

  Täytyypä hankkia tämä tuote, kuulostaa niin hyvältä ja helpolta! 🙂 Loistava tuote päivittäiseen käyttöön!
  Käytän Nivean kasvorasvaa päivittäin ja pidän siitä todella paljon. Se on myös hyvä tuote ja Edullinen!

 44. Jennyli says:

  En ole aiemmin vastaavaa kokeillut. Käytän yleensä kasvovettä päivittäin, joten vaihtaisin kasvoveden tuohon. Silmämeikin puhdistaisin edelleen erikseen, koska käytän vedenkestävää ripsaria.

 45. Jarna says:

  No sinne treenikassiin! Sieltä uupuu kaikenlaiset voiteet ja putsarit ja aina jokin unohtuu kotiin.

 46. Laura says:

  Käyttäisin päivittäin puhdistusemulsion lisäksi 🙂

 47. Mini says:

  Itse tarvitsen jonkin helpon ihon puhdistustuotteen mukaan töihin, kun päivystän yöt. Ei ole aikaa naamataulun perusteelliseen ja aikaa vievään hoitoon…

 48. Meri says:

  Päivittäiseen puhdistukseen helppouden vuoksi.

 49. Henna says:

  Kasvoveden tilalle

 50. Päivi says:

  Kasvojen ihon raikastamiseen aamulla

 51. SAMP says:

  Puhdistusveden tapaan ja ihon raikastamiseksi.

 52. arja says:

  Päivittäin!aamuin ja illoin puhdistaisin kasvot! Nivean tuotteista on meillä aina tykätty! Mukana arvonnassa!

 53. Tuija says:

  Misellivesi on mökillä ihan ehdoton, kosa esim. aamuisin ei aina jaksa lämmittää järvivettä. Kotona käytän muiden puhdistusaineiden lisäksi, jos on ollut enemmän meikkiä.

 54. hilkka says:

  Olisi kätevä juuri treenikassiin, mutta käyttäisin myös kotona 🙂

 55. Satu says:

  Moikka,
  Käyttäisin aamuin ja illoin :).Kuulostaa ihanalta tuotteelta!Toivottavasti pääsisin testaamaan uusia tulevia lempparituotteita!
  Ihanaa sunnuntaita!

 56. -OnneliAnneli- says:

  Niveaa, etenkin Nivea Gremeä, olen käyttänyt jo 50v. Tämä oli ihan uusi tuttavuus. Hyvä, että Nivealtakin löytyy tämmöinen tuote. Meikin poistoon käyttäisin.

 57. Ida says:

  Käyttäisin iltaisin meikinpoistoon ja aamuisin naaman puhdistukseen:)

 58. klaara says:

  Aamuin illoin käyttäisin kuivalle iholle tarkoitettua puhdistusvettä.

 59. Nannil says:

  Kokeilisin ehdottomasti sekä päivittäisenä putsarina aamuin illoin, että treeni/hoitolaukkuun treeneihin/kyläreissuun. Teksii mieli ottaa puteli mukaan myös töihin. Välillä työpäivän jälkeen tekisi mieli pestä kasvot, miksen voisi putsata vähäisiä meikkejä jo ennen iltaa? Tytär näkisi hoidon jälkeen naturellin ja puhtoisen äidin 😀

 60. BIKKE says:

  Käyttäisin ohimennen 🙂 Tarkoittaa siis sitä että kun siltä tuntuu vessassa käydessä :)..raikastaahan se kasvojen oloa!

 61. Anne says:

  Päivittäiseen meikinpuhdistukseen tuskin käyttäisin, mutta aamuisin putsaisin kasvot ja ottaisin matkoille mukaan, jolloin se voisi toimia puhdistusaineiden korvikkeena.

 62. Maija says:

  Käyttäisin kasvojen puhdistukseen erityisesti meikittöminä päivinä (joita useimmat päivät kotiäitinä nykyään ovat). Nivean tuotteet ovat olleet meidän perheessä kovassa käytössä 🙂

Kommentoi