Kimppu silkkaa iloa

05.4.2017

Heipsunkeipsun ja keskiviikkoa ystäväiset! Kirjoittelinkin jo, että maaliskuun kiireet jatkuvat vielä hetken aikaa huhtikuun puolelle, mutta tuopa aikataulut onneksi paljon kaikkea mukavaakin päiviin. Tänään esimerkiksi saatiin lasten kanssa kahvivieraita ihan Oulusta asti, kun Kokit ja Potit -ruokablogin Hannele piipahti käymään. Vaikka vierailu olikin osa erästä yhteistyökampanjaa (josta kuulette sitten myöhemmin enemmän), jäi kahvitteluosuus kuitenkin hyvin rennoksi, ja mieli keveäksi. Pohjimmiltaan kun on ujo jännittäjä, tekee ihan hyvää heittäytyä välillä juttusille uusien ihmisten kanssa. Lopultahan ne omat sosiaaliset ympyrät on kuitenkin aika pienet, ja pieneksi ne jäävätkin, jos alituiseen linnoittuu kotiinsa ja pitää ovet tiukasti säpissä. Turhaan siis jännitin, hermoilin ja stressasin. Tästä päivästä jää mukavat muistot, ja olenpas taas kerran voittanut niitä pieniä pelkojanikin!

Koska kukkien vihaajat ovat jo varmaankin aikoja sitten lopettaneet blogini selaamisen, uskallan pommittaa teitä kukkakuvilla jälleen kerran. Niin ihana tuo mieheni eilen kotiin kiikuttama kimppu vihreän ja valkoisen sävyineen. Silkkaa iloa saada kukkia keskellä viikkoa ilman mitään sen erityisempää syytä. Tai no, ainahan on syytä kauniille kimpulle, ja nyt täytyy kiittää siippaa vielä äärettömän hyvästä ajoituksesta (tai fiilisteni kaukohaistamisesta). Joskus puska pelastaa päivän ja niin taisi käydä meillä juurikin eilen. 🙂

Keskiviikko jatkuu täällä arkisen tavallisena soppapäivänä, johon pitäisi mahduttaa myös kirjastopiipahdus. Illaksi olen varannut itselleni kainalopaikan, sekä aikaisen nukkumaanmenon. Ehkäpä kierros ristiseiskaa perheen kesken keittiön pöydän ääressä, ja päivälle saadaan täydellinen päätös.

Suloista keskiviikon jatkoa! ♡


12 Responses to “Kimppu silkkaa iloa”

 1. Maria says:

  Ihana kimppu <3 Mä sain viikonloppuna Tapparan värisiä ruusuja 😀

  Ja kiva kuulla, että teidän vierailut meni hyvin! 🙂

 2. LPP says:

  Oi, mitä kukkia <3
  Yllärikimput on niitä parhaita!

 3. Minttu says:

  Ou nou, mikä kimppu! Ihana ylläri ja todellakin päivän pelastaja. Hyvä maku hänellä myöskin, ja pisteet ettei ole sitä perus marketin valikoimaa….tai jos on, niin teillä on ihan superit marketit 😉 Kauniit ovat jälleen nämä ottamasi kuvatkin, minun puolesta kukkakuvia lisää vaan!

  • Heh, mun miehellä on lupa ostaa kukkia vain yhdestä kukkakaupasta, koska sieltä ei voi lähteä ulos ruman kimpun kanssa. 😀

   Kiitos, kukkakuvia siis jatkossakin tiedossa. Itse rakastan kukkia ja jo kuvinakin ne tekevät hyvää. 🙂

 4. Kaunis kimppu

  Jos pdät tuollaisita lunnollisen näköisitä kimpuista, Helsingin tuliaisina ihanan kimpun voi ostaa mm. Wild Things (Urban A-lifestylekaupasa Erottajalla), In Bloom Uudenmaankadulla ja katselin Moko Marketin myyvän Hey Lookin kimppuja. Usein olen ostanut markettikippuja, mutta nyt olen muutaman kerran hankkinut ihanan viikonloppukimpun Wild Thingsistä ja saanut iloa joka euron edestä.

  • Kiitos, vinkkauksista! Monesti miettinyt, että ei ole hajuakaan noiden Helsinkiläisten kukkakauppojen “profiilista”. Onneksi instagram nykyään toimii jonkinlaisena portfoliona, jonka avulla suunnistaa, kun etsii sitä oikeaa.
   Aika usein ne kukat jää kyllä Helsingistä ostamatta matkan ja julkisten kulkuneuvojen vuoksi. Mukana on aina niin paljon tavaraa (kamerat, tietokoneet ja kaikki muu), että kukkapuketti mitä todennäköisemmin olisi kotiin päästessä littana. 🙂
   Onneksi Turusta löytyy tuo Piia Jaala, joka on siis ainoa kukkakauppa, josta miehelläni on lupa ostaa mulle kukkia. Sieltä kun ei ruman kimpun kanssa ulos pääse. 🙂

 5. Kristiina H. says:

  Voiko kukkia inhota? Kaunin kimppu, ihanaa, kun mies yllättää kukkakimpulla <3.

 6. Virpi Käyhkö says:

  Piia Jaala Turussa on vaan niiiin ihana! Sieltä ei todella saa rumaa kimppuja! Myös ruukut ja maljakot, kranssit sun muut i h a n i a ! Vaikka asun Lappeenrannassa, saatan käydessäni ostaa sieltä kukat kotiin! Ainakin Turun tuttaville…

Kommentoi