kevättä korvissa asti

27.3.2018

Huh! Ehtihän ne meidänkin pääsiäisruohot vihertymään ennen pääsiäistä.  Eikä muuten mene kauaa, kun keittiön ikkunan allakin vihertää. Se on nimittäin se paikka, johon tulee sekä ensimmäiset leskenlehdet, että voikukat. Muuten täällä on kyllä vielä ihan varsin talvista ja lunta riittää vielä pitkään, mutta keittiön ikkunan alla on tosiaankin maata jo näkyvissä!

Pääsiäsiruohon lisäksi tänään vihertää myös korvissa. Nimittäin maailman kauneimmat korvakorut, Nikkotakko Jewerlyn kauniit vihreät tupsukorvikset. Kotimainen Nikkotakko pomppasi tietoisuuteeni vuodenvaihteessa, kun Kauneus ja Terveys -lehdessä oli ihanan värikäs muotijuttu. Katseeni kiinnittyi kuvan upeisiin koruihin, ja hetken koneella selaillessani totesin löytäneeni todellisen korukarkkikaupan! Tässä jokin aika sitten Katri, nainen korujen takaa, laittoin minulle Instagramissa viestiä, ja kysyi, haluaisinko häneltä jonkun Nikkotakko korun, vastasin tietenkin, että todellakin haluaisin. Kun Katri sitten kysyi, että minkälaisista koruista erityisesti pidän, nämä tupsukorvikset olivat ihan se ykkösrakkauteni. Tosin täytyy myöntää, että tuolla sivuilla on niin uskomattoman paljon ihania koruja, että valitseminen tuottaa jopa vaikeutta. Ja samalla tulee muuten se tunne, että värejä ei voi koskaan olla liikaa! Mutta jokainen koru on yksilö, huolellisena käsityönä valmistettu, ja hei, Suomessa!

Nyt kun olen kevään myötä vallan villiintynyt tässä värien käytössä, tuntuu punaisen ja vihreän yhdistelmä aivan uskomattoman virkistävältä ja energiseltä. Josko sitä nyt 34-vuotiaana jo uskaltaisi olla muutakin kuin harmaa hiirulainen! Tosin se varmaan vaatii myös kampaajalla käyntiä, sillä luonto tuntuu tässä kohtaa olevan eri mieltä tuosta harmaasta. Taidankin varailla sitä kampaaja-aikaa nyt ihan heti! 😀


10 Responses to “kevättä korvissa asti”

 1. Anu says:

  Moi, kivan näköiset farkut sinulla. Saako udella minkä merkkiset?
  Ihana sun huulipuna look!

 2. Marja-Leena says:

  Kiitos ihanasta koruvinkistä!
  Mutta kuvassa oli toinenkin ihanuus, nimittäin puserossa – mistä se on?

 3. Miia says:

  Ihanat mustat Paper bag -housut sinulla pari postausta sitten! Saisinko tietää merkin? Olen yrittänyt metsästää, mutten tahdo löytää mistään kivoja.. Kiitos ja hyvää pääsiäisen aikaa!

 4. Kikka says:

  Hei

  Todellakin ihanat korvikset, mutta niin on myös tuo ihana punainen pusero. Mistä tuota puseroa löytää?
  Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä

 5. Kia says:

  Oi, miten kauniita kuvia ja tuo paitasi on todella kaunis!
  Mukavaa pääsiäistä!

 6. Olen aina ollut todella huono ja arka punaisen käyttäjä, sävystä riippumatta. Mutta tällä viikolla kauppojen ohi kulkiessani katse kiinnittyi pitkäksi aikaa ihastelemaan juuri tämän sävyistä, oranssiin taipuvaa kirkasta punaista paitaa. En tiedä mistä tämä raikkaan punaisen värin himo tuli, mutta kyllä se on aivan ihana! Kuten tuo sinun paitasikin, kaunis on.

  Mukavaa pääsiäistä 🙂

Kommentoi