kolme kesäasua arkeen ja juhlaan

16.5.2018

Keskiviikkoa ihanuudet!

Jos edellisinä talvina suksikauppa on ollut nihkeää ainakin jouluun saakkaa, niin tänä kesänä hellemekkojen kuumin sesonkin on ainakin osunut ihan nappiin. Kesägarderobini on täynnä jo useamman kesän palvelleita luottovaatteita, joten aika vähän on tullut vaatekauppoja kierrettyä. Netistä toki tykkään selata ja katsella muotiakin, ja yleensä ne hankinnatkin tulee tehtyä netin kautta. Elloksen uutuudet tulee katsottua kohtalaisen säännöllisesti ja uusi Joelle -mallisto osoittautui juurikin omannäköisekseni. Tänään kolme erilaista kesäasua kaupallisessa yhteistyössä Ellos:n kanssa. Sekä pusero, että mekot löytyvät kaikki tuosta Ellos Joelle mallistosta, joka on suunniteltu yhteistyössä Caroline Winbergin kanssa. Materiaalina vilpoinen viskoosi, ja tyyli juuri sellaista kesävaatteiden klassikkoa, joka ei vanhene yhden tai kahdenkaan sesongin jälkeen.

Tykkään itse pukeutua siniseen, ja varsinkin kesällä sinisen sävyt on turvallisia. Musta väri on kiva heittää helteillä tauolle, ja korvata tummansinisellä, joka on ehdottomasti raikkaampi ja kevyempi. Sinivalkoinen yhdistelmä on myös klassiko ja itse tykästyin tuohon nostalgiseen pilkkukuvioon, joka on samaan aikaan tyttömäinen, mutta kuitenkin raikas. Joka tapauksessa klassinen kuosi käy niin työhön kuin vapaa-aikaankin, ja on turvallinen valinta myös kesän juhliin. Punainen väri vaatii minulta jonkinlaista rohkeutta, mutta viimeisen vuoden aikana olen huomannut, että se kuitenkin ihan sopii minullekin. Kenties sitä rohkeutta on tullut haalittua jostakin vuosien vieriessä!

Tuossa ekassa fillariasussa on Ellos Joelle Delphinium-paita. Aivan ihana pari farkuille, mutta sopii toki yhdistettäväksi myös hameeseen tai shortseihin. Kengistä riippuen joko juhlavaan tai arkiseen kokonaisuuteen. Edessä olevat päälystetyt napit ja solmittavat nauhat lisäävät nostalgiakertointa. Tämänkaltaiset vaatteet ovat juuri niitä, jotka pelastavat kun tuntuu, ettei ole mitään päällepantavaa.

Samaa sinivalkoista pilkkukuosia on myös toisen, kesäisen kaupunkiasuni, mekossa. Ellos Joelle Rosemary-mekkoon sopii myös yhdistää korolliset kengät ja mekko muuttuu vähän fiinimmäksi asuksi. Tykkään kuitenkin valkoisista kangastossuista ja mekon päälle kun pukee valkoisen neuleen tai tummansinisen neuletakin, tarkenee myös viilenevässä kesäillassa. Ihanan tyttömäinen tämäkin, ja klassisena vaatteena toimii varmasti yhtä hyvin vielä useamman vuoden kuluttua. Mekossa on tuo sama solmittava yksityiskohta, kuin paidassakin. Sellainen pieni, mutta kuitenkin sopivasti näyttävä yksityiskohta.

Kirkkaan punainen Ellos Joelle Crocus-mekko on yhtälailla ranta- tai hellemekko, kuin kesän kuumaan tanssiin sopiva vaatekappale. Samoin kuin kaksi edellistä vaatetta, tämäkin on pieneen tilaan menevä monikäyttövaate. Sopii siis oiken hyvin pakattavaksi vaikka lomalle. Koska viskoosi kuivuukin nopeasti, se on mitä parhain materiaali juuri kesävaatteille ja lomavaatteille. Hien ja aurinkorasvat saa pestyä nopeasti pois, ja mekko on henkarilla nopeasti taas käyttövalmiina. Jos dirty dancing tyyli on liikaa, mekon fiilis muuttuu varvassandaalien tai kangastossujen avulla joksikin ihan muuksi.

Näyttivät olevan nuo Ellos Joelle kesämalliston kaikki tuotteet nyt alennettuun hintaan. Oma suosikkini on pilkkukuosi, mutta mallistosta löytyy myös kukkia, raitaa ja pitsiä. Sävyt ovat kuienkin kaikki klassisen puhtaita ja helposti yhdisteltäviä. Tänään on pilkkumekkopäivä. Huomenna ehkä lahkeiden kanssa kouluun.

Ihanaa iltaa! ♡

 


12 Responses to “kolme kesäasua arkeen ja juhlaan”

 1. Kaisa says:

  Kauniit kuvat ja asut!

 2. Elisa says:

  Keskimmäinen mekko on aivan ihana!!! Mut pakko kysyä millä oot valkaissut hampaasi? On kyllä valkoiset!!

 3. Kaura says:

  Ihanat kesäasut. 🙂

 4. Alma says:

  Hei mistä pari postausta aiemmin näkyneet bikinit on, ne on aivan ihanat?!

 5. Vilma says:

  Sulla on aivan ihana tyyli! Nuo viimeisen asun ruskeat korot ovat kyllä tosi ihanat kanssa!

 6. MamaEle says:

  Wow!
  Ihanat todella nuo asut – mistä ovat nuo kengät jotka sinulla punaisen mekon kanssa?

  Enjoy your spring, Beauty!

  • Kiitos! ♡♡♡

   Nuo on jo jokusen vuoden vanhat, miehen veljen häihin hankin aikoinaan. Merkkiä en muista, mutta Zalandolta taisivat löytyä. 🙂

   Aurinkoista viikkoa! ♡♡♡

Kommentoi