Joulun kauneimmat lahjat – Sensai

17.11.2019

Kaupallinen yhteistyö ⎮ Sensai ambassador & Indieplace


Hei ihanat!
Eletään sitä aikaa vuodesta, kun ihonhoidon ja kosteutuksen merkitys on mitä suurimmillaan. Lempeä ja hellä, mutta myös huolellinen ihonhoito pelastaa talvelta ja lämmityskauden rasitukselta. Tässä kohtaa vuotta kaunistautumisen rituaalit hoitavat ihon lisäksi myös mieltä, ja itseensä kannattaa panostaa paitsi ulkoisten, myös sisäisten asioiden vuoksi. Tänään laitetaan pakettiin kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa. Mitä vuoden aikana jäi mieleen; vinkit, oivallukset ja suosikkituotteeni. Samalla kääräistään pakettiin myös joulun kauneuslahjat. Niin, ja onpa postauksen lopussa myös arvonta.

Sensain tuotteissa käytetään aikanaan vain keisarillisen perheen käytössä yksinoikeudella ollutta Koishimaru-silkkiä, joka on kaikkein ylellisin silkkilaatu. Koishimaru-silkki  on silkkilaaduista ainoa, joka pystyy edistämään ihon omaa hyaluronihapon syntyä ja se on perustana kaikessa Sensain ihonhoidossa. Yksi vuoden aikana kokemistani suurimmista oivalluksista onkin ollut se, että kosteuttavien tuotteiden ei tarvitse olla paksuja ja kermaisia toimiakseen. Laadukas tuote voi olla samaan aikaan silkinkevyt ja silti ravita ja kosteuttaa ihoa tunnista toiseen ja aamusta iltaan.

Sensain vuoden 2019 uutuus on ollut Absolute Silk -linja, jossa tiivistyy äärimmilleen juurikin Koishimaru-silkin teho. Kirjoitin sarjan Micro Mousse Treatment -hoitovedestä täällä ja sarjan kosteusvoiteista täällä. En tiedä onko kyse siitä, että olen hellinyt ihoani vuoden alusta saakka, vaiko näistä uutuustuotteista, mutta Absolute Silk Sarjan käytön aloittamisen jälkeen ihoni on saanut takaisin kimmoisuutta ja hehkuaan. Ihon sävy ja pinta ovat tasoittuneet, ja ensimmäistä kertaa vuosiin, olen tyytyväinen kasvoihini jokailtaisen puhdistus- ja kosteutusrituaalin jälkeen.

Sensain joulun lahjapakkauksista yksi pitää sisällään juurikin Micro Mousse Treatment -hoitoveden, sekä matkakoon omasta suosikistani, Absolute Silk Cream -voiteesta.

Myös Sensain kosmetiikka perustuu silkin kosteuttavaan vaikutukseen ja peittämisen ja korostamisen lisäksi meikillä on tarkoitus myös samanaikaisesti hoitaa ihoa. Sensain meikkivoiteissakin keveys on kaiken perustana ja peittävyys syntyy kevyillä tuotteille. Kirjoitin Sensain meikkituotteista ja aikuisen naisen arkimeikistä viime kuussa, ja postauksen voit lukea täältä.

Yhteen joulun lahjapakkauksista Sensai on laittanut paitsi superihanan minikokoisen Lash Volumiser Mascaran tutulla 38°C -ominaisuudella, sekä Glowing Base -meikinpohjustustuotteen, joka kosteuttaa ihoa meikin alla ja pitää ihon raikkaan näköisenä koko päivän. Nimensä mukaan pohjustustuote heijastaa valoa tasoittaen ihon pintaa ja luoden kasvoille tervettä hehkua. Superkevyeen meikkiin riittääkin hipaisu pelkkää pohjustustuotetta kasvon korkeimmille kohdille.

Tässä kohtaa pitää myös mainita Sensain tuoksut (EdP ja EdT). Suihkaisin itse tuoksua taannoin sellaiseen paperiseen testilappuun ja laitoin lapun sen jälkeen käsilaukkuuni tarkoituksenani tuoksutella sitä vielä kaikessa rauhassa kotona ja vähän myös kysellä makutuomarin mielipidettä. Ja voi ihana, miten rakastankaan tätä tuoksua! Olin niin onnellinen kun sen kevyt henkäys säilyi vielä pitkään laukussani. Suosittelen tutustumaan! Ja hei, yksi ihana juttu, jonka opin alkuvuodesta Sensain koulutuksessa. Filosofiaan nimittäin kuulu, että tuoksu lisätään vartalon takapuolelle, kuten niskaan tai yläselkään. Tämä perustuu siihen, että kohtaamme ihmisen ennen tuoksua.

Kokeile ihmeessä myös Sensain virtuaalista meikkityökalua!

Aivan ensimmäisessä Sensai-postauksessani kirjoitin Sahosta, eli Sensain ihonhoitorituaalista. Kaksivaiheisessa puhdistuksessa ja kaksivaiheisessa kosteutuksessa on tarkoitus alustaa ja puhdistaa iho vastaanottamaan kosteutusta ja tietenkin kosteuttaa ja suojata iho. Itse pidän Sensain tuotteissa siitä, että päivään ja yöhön ei tarvita erillisiä voiteita, vaan samoja tuotteita voi käyttää aamuin ja illoin. Jo ennestään tuttu ja käytössäni ollut Sensain Milky soap pysyy edelleen suosikkilistallani. Sen supervaahto paitsi puhdistaa viimeisetkin meikinrippeet, myös kevyesti kuorii ihoa ilman mekaanista hankausta. Vuoden ajan olen myöskin kuorinut ihoani viikoittain  Sensain Silk Peeling Powderin näytepakkauksella, mikä kertoo tuotteen riittoisuudesta. Puuterista veden kanssa pyöritetty vaahto poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kuorii ihoa ilman minkäänlaista hankausta ja on yksi ehdottomasti lempparituotteistani. Varsinkin nenän ja suun seutu kirkastuu kuorinnalla ja hellävarainen tuote tasoittaa ihon sävyä sen sijaan, että saisi kasvot punoittamaan.

Kolmas Sensain joulun lahjapakkauksista pitää sisällään minikokoisen Lash Volumiser Mascaran, sekä Cellular Performance Mask -naamion. Naamio rauhoittaa, raikastaa ja kosteuttaa ihoa. Se hellii ja hoivaa väsynyttä ihoa ja ikäänkuin antaa viimeisen silauksen täydelliselle ihonhoitohetkelle. Naamiota voidaan käyttää ihon herättämiseen aamulla, mutta myös koko yön vaikuttavana tehohoitona. Jälkimmäinen käyttötapa on ollut viime päivinä aivan loistava flunssan väsyttämälle ja nenäliinan karhentamalle iholleni.

Vielä viimeisen kerran saan kunnian ilahduttaa jotakuta Sensain ylellisillä tuotteilla ja tällä kertaa arvotaan kolme kappaletta (3 kpl) Absolute Silk -linjan joululahjapakkauksia.

Kerro kommenttiboksissa mikä Sensain tuote on herättänyt eniten uteliaisuuttasi viimeisen vuoden aikana tai vaihtoehtoisesti, mitä tuotetta olet testannut tai mihin tuotteeseen olet ihastunut. Vastaamalla kysymykseen voit voittaa Absolute Silk -lahjapakkauksen (Absolute Silk Micro Mousse Treatment ja Absolute Silk Cream (matkakoko)). Palkintoja arvotaan kolme kappaletta yksi lahjapakkaus on arvoltaan 169€.

Arvontaan voit osallistua 24.11. asti. Arvonnan säännöt löydät täältä.

Viimeistään nyt on hyvä aika liittyä myös Sensain VIP-klubiin!  Sensai-klubilaisena saat etuja, tapahtumakutsuja ja ennakkonäytteitä. Lisäksi saat valita lahjatuotteita 10
prosentilla ostamiesi kymmenen tuotteen euromäärästä. Ja hei, joulukampanjassa ostoksista saatavat pisteet tuplaantuvat 2.12.-23.12. välisenä aikana ladatuista Sensai ostokuiteista! Liity klubiin täällä.

Sensain tuotteet ovat saatavilla Stockmannilta, Sokoksista ja Sokos Emotioneista.


119 Responses to “Joulun kauneimmat lahjat – Sensai”

 1. PiiaK says:

  Minun suosikkini on cellular Performance mask, mutta haluaisin ehdottomasti Absolutely silk creamiin.

 2. Miia says:

  Micro Mousse Treatment on herättänyt mielenkiinnon. Sokoksella olen tuotetta kokeillut kädelle, tuntui ihanalta. Mutta en ole vielä ostanut.

 3. Susan says:

  Hei, silk cream voide kiinnostais☺

 4. Anu says:

  38 ripsaria olen käyttänyt pitkään ja nyt olisi mukava tutustua ihonhoitotuotteisiin!

 5. Suvi says:

  Sensai Silky Purifying Mud Soap vaahtoava puhdistusvoide ja -naamio 125 ml. on lemppari tuote tällä hetkellä.

 6. Tintti says:

  Heippa, tuo uutus Absolute silk micro mousse on kiinnostava. Yritin päästä ko. tuotteen testaajaryhmäänkin😂 vielä en ole investoinut tähän, mutta ehkä sitten vaikka itselle joululahjaksi tänä vuonna.

 7. Minna says:

  38-mascara on ollut paras, koska minulla on harvat ripset, niin se levittyy kauniisti ja siinä on hyvä harja.
  Kiinnostunut olen Absolute Silk creamista, koska haluan kosteuttavan, mutta kevyen voiteen

 8. Sanna says:

  Glowing base on ihana tuote, ripsari ja huulipuna löytyy myös💕

 9. Nea says:

  Ripsiväri kiinnostaa 😊

 10. Miia says:

  Sensai cleansing oil on sellainen, jota pitää kyllä päästä testaamaan 🙂

 11. Annuup says:

  Sensain kasvovoiteet ja putsarit tuttuja luottotuotteita, seerumit ja silmänympärysvoiteet himottelis testata 😊

 12. Marjo says:

  38 ripsarit ovat suosikkejani. Sensain voiteita en ole vielä koskaan kokeillut, ne kiinnostavat kovasti.

 13. Tanja says:

  Glowing base kiinnostaa ✨💫ja tykännyt 38 ast mascarasta 😍 -Tanja

 14. Heleena says:

  Sensai Flawless satin foundation on löytö ja sulautuu upeasti iholle.

 15. Soili says:

  Olen kerran ostanut Osakassa Sensai tuotteita, hyviä olivat. Nyt olisi kiva voittaa uusia!

 16. Suvili says:

  Cellular Performance Mask on ollut suosikkini, tosi tehokas!

 17. Em says:

  Juuri tämä Absolut silk -sarja kiinnostaa ilolla ja uteliaisuudella; sitä en olekaan vielä lainkaan kokeillut!

 18. Mia says:

  Sensain meikki- ja ihonhoitotuotteet ovat huippuja! Minua kiinnostaisi kokeilla Cellular Performance Maskia 🙂

 19. Tuula says:

  En ole Sensain tuotteita vielä koskaan testannut. Olisi kiva kokeilla. Varsinkin silkkinen cream voide kiinnostaa.

 20. Sari says:

  Sensain ripsaria käyttänyt mutta muut tuotteet vielä kokeilematta eli mieluusti arvonnassa mukana 🤗

 21. Laura says:

  Sensai ripsiväri tuttu ja tykätty. Nyt pienen pojan äitinä minua kiinnostaa kotona tehtävä hemmottelu eli Sensain ihonhoito tuotteet kuulostaa ihanalta.

 22. Karla says:

  38-ripsari on kiinnostanut jo ikuisuuden, ehkä tänä jouluna saan sen itseltäni lahjaksi 😀

 23. Jenna P says:

  Sensain ripsari on ollut luotto ripsivärini vuosia, nyt olisi kiva tutustua ihonhoitotuotteisiin.

 24. Heli Heinonen says:

  Absolute silk micro mousse kiinnostaisi, ja monet muuutkin tuotteet toki 🙂

 25. Anna says:

  Vain meikit ovat tuttuja, ihonhoitotuotteita olisi ihana kokeilla!

 26. Tanja says:

  Puuteri, meikkivoide ja 38- ripsari tuttuja. Ihonhoito tuotteet kiinnostavat kovasti.

 27. Mari says:

  Ihania on niin monta mutta ykkösenä supermoist emulsion.

 28. Pia says:

  On niin monta ihanuutta, joita tekisi mieli kokeilla. Ihonhoitotuotteet niitä haluaisin ehdottomasti kokeilla.

 29. Tuija says:

  Hei. Hoitovaahto ja kosteusvoide on minun toive 👍

 30. Milla says:

  Milky soap kiinnostaisi

 31. tyttö says:

  Hei! Ihan kaikki kiinnostais. Uusi tuotemerkki minulle.

 32. Niina Lundgren says:

  Kaikki Sensain voiteet kiinnostavat, koska en ole niitä koskaan kokeillut. Mukana arvonnassa ehdottomasti 🙂

 33. Marika says:

  Cellural Performance Mask-tuotetta olisi kiva kokeilla.

 34. Riikka says:

  Micro mousse kosteusvoide kuullostaa ihanalta. Sitä haluaisin kokeilla.

 35. Sirkku says:

  Olen kokeillut vain ripsiväriä mutta kyllä tämä hoitosarja todella kiinnostaa. Seerumia ehkä eniten haluaisin kokeilla!

 36. Barbara says:

  Sensai 38 ripsari on huippu vuodesta toiseen ja ihonhoidon tuotteet kinnostavat myös

 37. Noora says:

  Glowing base,translucent loose powder ja flawless satin foundation hyväksi havaittuja. Ihonhoitotuotteet absolute silk sarjasta kiinnostaisivat…

 38. Kiia says:

  Sensai 38 -ripsiväri on tuttu tuote 🙂

 39. Päivi Englund says:

  Arvonnassa mukana, ihonhoitotuotteet kiinnostavat kovasti, eivät ole tuttuja entuudestaan, t Päivi

 40. TPJ says:

  38-maskara on ikisuosikkini!

 41. Satu says:

  Moikka,
  En ole kokeillut Sensain ihonhoitotuotteita, mutta nuo kiinnostaisivat kovasti. Samoin tuuheuttava ripsari 🙂

 42. Christa says:

  Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder entsymaattinen kasvojenkuorinta on ihan best!

 43. Ellen says:

  Silk cream kiinnostaa todella paljon. Olisi ihana päästä kokeilemaan Sensain tuotteita. Ne ovat harmi kyllä niin kalliita, etten itse pystyisi koskaan hankkimaan.

 44. Mirka says:

  Kuulostaa niin ylellisiltä kaikki, mutta seerumit ja kosteusvoiteet ovat tuotteita, joita iho tällä hetkellä eniten janoaa. Muistan lämmöllä Kanebon aikaisia tuhkimotippoja, jotka toivat arkeen luxusta :). 38’ripsari on käytössä, myös hoitotuotteita kokeilisin todella mielelläni :).

 45. MarjaStiina says:

  Sensain tuotteista olen käyttänyt ripsivärejä.Kokeilla haluaisin kaikkia tuotteita,mutta ensi lähtöön Micro mousse treatmenttiä ja Sensai Silk peeling powderia.

 46. Anneli says:

  Puhdistus tuotteet ja seerumi

 47. NeeaM says:

  Olen tutustunut tänä vuonna parhaiten Sensaihin heidän ripsientaivuttimien myötä – niitä en toisiin enää vaihtaisi! Kosmetiikka ja ihonhoito ovat kyllä herättäneet myös uteliaisuuteni💕😊🍀

 48. Miina says:

  38 ripsari on tuttu, ihonhoito tuotteita olis kiva testata.

 49. JuliaLaura says:

  Sensain tuuheuttavaa ripsiväriä on todella paljon kehuttu ja sitä olisi kiva päästä testailemaan. Kuitenkaan ei ole vielä omaan meikkipussiin eksynyt. 🙂

 50. Teija says:

  Sensain tuotteet eivät ole lainkaan tuttuja ennestään, mutta absolut silk voide ja pusari kuulostaa ihanilta!

 51. Maija says:

  Kanebo 38-perusripsarin vannoutuneena fanina ostin tänä vuonna ekaa kertaa saman sarjan separating and lenghtening-ripsarin ja voi pojat se jos mikä oli rakkautta ensikokeilulla.

 52. Henna says:

  Tykästyin tuotteeseen bronzing gel. Ehdottomasti jää itselle käyttöön jatkossa tämä tuote.

 53. Odessa says:

  Micro mousse vaikuttaa sellaiselta, että ihoni tykkäisi!

 54. Mira says:

  Milky soapia haluaisin kokeilla.

 55. J onna says:

  Silk Micro mousse herätti mielenkiinnon!

 56. Saara L. says:

  Olen testannut ainoastaan Sensain meikkivoidetta. Nämä kuulostaa niin ihanilta!

 57. Sanni says:

  Kaikki kosteuttavat ihonhoitotuotteet kiinnostaa, koska nykyisillä patukan tuotteilla on saa ihoani pysymään riittävän kuivana pakkaskeleillä 🙁 täytyy nyt tutustua näihin, jospa löytyis apu erittäin kuivalle iholle!

 58. Johanna says:

  Olen viime aikoina innostunut kovasti hoitovesistä ja siksipä Micro Mousse Treatment -hoitovesi innostaisi kyllä kovasti.

 59. Päivi vuori says:

  Ripsari kiinostaa kilpailu enemmän olenko nyt mukana eli onko oikea paikka tälläkertaa?

 60. Elina says:

  Vain meikit tuttuja, kiinnostunut kokeilemaan myös ihonhoitojuttuja.

 61. Janni says:

  Absolute Silk Cream houkuttelee hurjasti !

 62. Leena_L says:

  Absolute silk cream kiinnostaisi, kun poskieni iho on muuttunut niin kuivaksi syksyn tultua.

 63. Marine says:

  Silk cream voide kiinnostaisi itseäni, sarjan tuotteita en ole vielä kertaakaan kokeillut. Mutta olen kuullut vain hyvää joten olisi ihana päästä testailemaan. Itselleni tämä olisi ihana joululahja.

 64. Seijahannele says:

  Sensai Cellular Performance Emulsion III Super Moist -hoitoemulsio <3

 65. Katri says:

  Sensain irtopuuteri on ihanin ja paras puuteri mitä on ♥️ Sensain hoitotuotteet erityisesti essencet kiinnostaisivat.

 66. Marja says:

  Sensain ripsiväri on ollut luottotuote. Nyt kiinnostaisi koittaa ihonpuhdistus- ja hoitotuotteita.

 67. Elviira says:

  Moi! Tuo Cellular performance maski kiinnostaisi kuorinnan jälkeen. Ripsivärit ovat olleet käytössä jo reilu 15 vuotta.

 68. Marja says:

  Ihana arvonta! Mulle tuttu Sensailta on ainoastaan ripsari mutta kaikki ihonhoitotuotteet kiinnostavat!

 69. Laura says:

  38-ripsari on ollut käytössä teini-ikäisestä asti, melkein 20 vuotta. Etenkin kosteuttavien ihonhoitotuotteiden testaaminen kiinnostaisi tällä hetkellä.

 70. Marika Koski says:

  Absolute Silk Micro Mousse Treatment – mutta koska en ole koskaan käyttänyt Sensai tuotteita, niin kiinnostaa kaikki 🙂

 71. Heidi says:

  Ripsari ja huulipuna on tuttuja. Olisi kivaa päästä kokeilemaan myös muita tuotteita

 72. Nette says:

  Olen käyttänyt ripsiväriä jo pitkään. Osallistun mielelläni arvontaan.:)

 73. Pia says:

  Kaikki ihonhoitoon liittyvät tuotteet kiinnostavat. Jos pitää valita niin puhdistus tuotteet, kasvojen puhdistaminen iltaisin on se mikä valitettavan usein jää. Ehkä uusi tuote innostausi uusiin rutiineihin:)

 74. Marja Leena says:

  Olen tilannut kaksi kertaa Sensai boksin jolloin päässyt tutustumaan ihaniin tuotteisiin.Silky Purifying Cleansing Oil ja Creamy soap ovat suosikkini, nyt kiinnostaa seerumi.

 75. Nanna says:

  Peeling Powder ihan huippu. Hoitoveden haluaisin testiin

 76. Anu Arkimo says:

  Absolut silk hoitovesivaahto kiinnostaa

 77. Marjo says:

  Silk cream herätti mielenkiinnon, en ole sarjaan vielä tutustunut.

 78. Jarna says:

  Kosteuttavat tuotteet kiinnostavat! Juuri tuo yhdistelmä, joka lahjapakkauksessa on, kiinnostaa. Ihon hellimiselle ja hoitamiselle on tarvetta.:)

 79. RiikkaE says:

  Ripsari 38 ominaisuudella vaikuttaa testaamisen arvoiselta!

 80. Inka says:

  Kokeilin tänä vuonna ensimmäistä kertaa ripsaria Lash Volumiser Mascara 38 ja ihastuin siihen :)!

 81. EC says:

  Joskus kokeilin 38 ripsaria, mutta ei sopinut mulle. Sen sijaan nämä ihonhoitotuotteet kiinnostavat <3

 82. Tuija says:

  Sensai volumising 38 ripsiväri sekä jauhemainen kuorinta ovat suosikkeja, joita en vaihda. Tahtoisin kokeilla Sensain meikkivoidetta. Mukana arvonnassa. 🙂

 83. Amei says:

  Sensain tuotteista meikinpoistoliina on ollut suosikkini jo pitkään.

 84. Irene Hurme says:

  Cellural-naamio kiinnostais.

 85. Kirsi says:

  Tuo Silk-sarja ylipäätään kiinnostaa.
  Ja tämmöisenä kuivaihoisena erityisesti
  se kosteusvoide. Voi olispa kiva voittaa
  näitä kokeiluun 🙂

 86. Johanna says:

  (Absolute Silk Micro Mousse Treatment Kiinnostaisi eniten. Olen sitä hypistellyt monta kertaa Stockmannilla, mutta hoitovapaalla en ole raaskinut ostaa.

 87. Satu says:

  Absolute Silk Creamiin haluaisin tutustua sekä tuuheuttava ripsiväri olisi varmaan kokeilun arvoinen.

 88. Sini says:

  38-ripsari on käytössä. Olisi ihana kokeilla silk cream-voidetta.

 89. Tiia says:

  Näin kuivaihoisena on pakko sanoa, että Sensai Silk Cream on ihana tuote ja muihin olisi ihana tutustua myös. Tää olisi mieletön joululahja itselle 💕

 90. Riinukka says:

  Mascara +38c on vanha tuttu suosikkini, muihinkin kiinnostaviin tuotteisiin tutustuisin mielelläni.

 91. Melissa says:

  Absolute silk micro mousse kuulostaa tosi hyvältä! 🙂

 92. Ella says:

  Sensai milky soap kiinnostaa! Ja kiva arvonta muuten!😊

 93. MamaElena says:

  Hei!
  Uusi juttu minulle tämä Sensai,mutta kaikki mikä yhtään kosteuttaa ihoa kiinnostaa talven ahdistaessa ja kuivattaessa. 😊

 94. Anne says:

  Silk peeling powder ollut käytössä, ja on yksi lemppareista!😊

 95. JennaO says:

  En ole testannut mitään, mutta Absolute Silk Cream viehättää minua! 🙂

 96. Maria says:

  Silmänympärysvoide on ahkerassa käytössä ja useampaa muutakin tuotetta olen aikaisemmin käyttänyt. Hyvä merkki:-)

 97. Marjuska says:

  Heippa,

  Olen katsellut tuotteita Stockmannilla, mutta en ole raaskinut ostaa. Ihoni on kuivunut kovasti viileämpien säiden tultua, joten Absolute Silk Cream – voide kuulostaa ihanalta!
  T. Marjuska

 98. Nina says:

  Tuota Absolute silk micro mousse treatmentia olen halunnut kokeilla. Toisaalta olen aina pitänyt kaikista käyttämistäni Sensain tuotteista. Ensimmäisen lapseni saatua tuntuu, että iho kaipaa entistä enemmän huolenpitoa!

 99. Outiju says:

  Naamio olisi täydellinen.

 100. Marjatta Kurkisuo says:

  Sensai-tuotteista minulle on tuttu vain ripsiväri. Absolute Silk Cream kiinnostaa.

 101. Nelliina says:

  Sensain ripsari 38C on ikiaikainen lempparini 🙂
  Mukana.

 102. kaisa says:

  Kaikki tuotteet kiinnostavat. Erityisesti Absolute Silk Cream voide sekä meikkivoide kuulostaa lupaavilta!

 103. Krista says:

  Seerumia haluaisin kokeilla ja muutkin Sensain ihonhoitotuotteet kiinnostavat.

 104. Mini says:

  Cellular Performance Mask kiinnostaa kovasti, myös hyvä primer olisi haussa. Ikisuosikkini on Sensain mascara ☺️

 105. Myy says:

  Ripsari on luottotuote. Glowing base kiinnostaa!

 106. Lena says:

  Päivävoide kuulostaa ihanan ylelliseltä. Tuttua on kaksoispuhdistus.

 107. SAMP says:

  Peeling powder kuulostaa mielenkiintoiselta ja siihen päälle kasvonaamio cellular mask 👌🏻 Tuttua on sensain puhdistustuotteet.

 108. Päivi says:

  Sensain cleansing oilia olisi ihana kokeilla. Luulen, että se sopisi herkälle iholleni hyvin.

 109. Henna says:

  Ripsaria olen kokeillut ja tykkäsin. Peeling powderia ja maskia täytyy päästä testaamaan ☺️

 110. Tanja says:

  Silk-cream ja ripsiväri kiinnostelee 🙏🏻

 111. Marit says:

  Kaikki kosteuttavat mahtavia, esimerkiksi silmänympärysvoide eye cream performance-sarjasta

 112. Noona S says:

  Sensai milky soap 🙂

 113. Ee says:

  Kaikkia ihonhoitotuotteita haluisin testata, tarvitsen erityisesti kosteutta talveen!

 114. Zeze says:

  Ripsiväri kiinnostaa 🍀

 115. Jannika says:

  Ripsiväri ja Absolute Silk Cream erityisesti kiinnostavat 🖤

 116. Tuula Lassas says:

  Kaikki Sensai tuotteet kiinnostaa, olen kuullut paljon positiivista palautetta.

 117. Anni A says:

  Päivävoide kiinnostaa!

 118. Satu says:

  Herkkäihoisena tulee harvoin ostettua uusia tuotteita. Sensain Absolute silk cream kuulostaa ihanan ylelliseltä ja ihoa rauhoittavalta tuotteelta. Upea palkinto!

Kommentoi