pionit ja pompomit

25.7.2020

Hyvässä seurassa aika rientää, ja nopeasti meni taas tuo siskon vierailu. Mutta josko nyt nähtäisiin jo ennen joulua. Aika näyttää mihin syksy ja korona johtavat. Ihan vaan olemisen lisäksi käytiin siskon kanssa myös shoppailemassa. Meidän triplassa, kuten totesin. Lidl, Tokmanni ja kirppis. Siinä se maalaisen ostosparatiisi. 😀

Löysin kirppikseltä tuollaisen ihanan Bo Bjurströmin grafiikan, jonka ajattelin laittaa pianohuoneen seinälle, kunhan joskus saan aikaiseksi taas asetella taulut paikalleen. Kirppikseltä löytyi myös pieni ryijy, jonka lähetin äidille pesulaan vietäväksi, sekä käsin neulottu villapaita. Niin ja Tokmannilta mekko! Mutta niistä ehkä enemmän joskus toisella kertaa.

Oikeasti sade ja pionit ei oikein sovi yhteen, mutta tämän kesän aleostos piristää kummasti sadepäivää. Tilasin alunperin saman kuosin mekkona, mutta siinä mulla oli lievästi sellainen fiilis, että näytin Muumimammalta. Toimii mun päällä puserona ehdottomasti paremmin. Ja just mun värinen, kuten olen kuullut.

Ensimmäisiä yksittäisiä daalioita aukeilee melkein päivittäin. Pari valkoista pompomia pääsi painon päälle viikonlopun viettoon. Itse ajattelin lysähtää sohvalle. Ehkä ensi viikolla innostun pesemään vaikka niitä ikkunoita. Tai sitten en…

Ihanaa viikonloppua!

 

 


6 Responses to “pionit ja pompomit”

 1. Ihana hippie vibe, hyvällä tavalla💛

 2. Ihanasti toimii sulla tuo Maininki-pusero!

  Itse päädyin mekkoversioon, ja myönnettävä on, siihen pukeutuessa tulee lievästi Muumimamma-vibat… 🙂 En kuitenkaan antanut asian haitata, on muuten niiiiin kiva! Oon käyttänyt mekkoa nyt sekä valkoisten lenkkareiden että nudejen korkkareiden kanssa, ja toimii molemmilla tyyleillä mielestäni kivasti. Käyttis siis, vaikka ensin vähän mietin, että jääköhän käyttämättä.

  • Ihana se mekko on, ei ole kiistäminen. Mietin sitä, että se oli sen verran pitkä, että on ehdottomasti mekko ei tunika. Sitten mietin, että kuinka monta kesämekkoa nainen tarvitsee. Tähän kysymykseen päädyin myös sen unikko-piiri -mekon kohdalla. Lopulta päädyin puseroon, jota toivottavasti tulee käytettyä enemmän. Mekko oli tosin melkein viikon henkarissa ja toisen pakattuna kun en osannut päättää, vienkö postiin vai en. Vaikeita juttuja. Ihana kuulla, että se mekko on sulla. On tuo jotenkin niin ihana kuosi ja malli! 💛

   • Osui ja upposi tuo montako mekkoa nainen tarvitsee -ajatus. Saattaa nimittäin olla, että olen kuullut sen aiemminkin eräältä taloudessani asuvalta… Omaan päähänkin ajatus nousee aina toisinaan.

    Ja toisaalta, miksi ei nousisi. Eipä niitä mekkoja kovin montaakaan oikeasti tarvitse. Hyvänen aika, mekkokelikausi on niin älyttömän lyhyt! Siksi päätinkin, että jos mekko jää kaappiin käyttämättä, enkä saa sitä kierrätettyä, teen siitä tyynynpäällisiä! 🙂 Siihen asti liihottelen menemään.

Kommentoi