Tuli kevät ja sisustuskärpänen

16.3.2021

Huhhuh! En se ole ainoastaan minä, joka maaliskuun lapsena herään eloon talvihorroksesta, vaan meillä asuu onneksi toinen kaltaiseni. Lauantain siivouspäivä sai uuden käänteen, kun mies totesi, että haluaa uudet sohvat. No ideasta toteutukseen ja nyt odotellaan uusia sohvia saapuviksi. Samalla kun sitten rymsteerataan, pohdimme, että se iänikuinen tapettipuhekin voisi muuttua teoiksi. Ja niin on ensimmäinen erä tapettia sekin olohuoneessa odottamassa jatkotoimenpiteitä. Listojakin on pitänyt uusia, ja kuulemma laitetaan nyt sitten kerralla nekin kaikki kun aloitetaan. Eikä väljä, kunhan sitten laitetaan. Eilen listakasa nimittäin muutti olohuoneen lattialle. Ja jännitän tässä myös tätä kahdeksan vuoden taukoani tapetoinnissa. Toivottavasti homma yhä sujuu. 🙂

Täällä talvi katosi kolmessa päivässä, joten sukset saa kai pakata odottamaan seuraavaa talvea. Lunta on nimittäin enää pahimmissa varjopaikoissa ja auratuissa kinoksissa. Ehkä on aika nostaa narsissit rappusille ja toivottaa kevät tervetulleeksi. 💛


6 Responses to “Tuli kevät ja sisustuskärpänen”

 1. Lisbeth says:

  Oo, mitä ihanaa sinisyyttä! Lisäkuvia odotellessa 😊

 2. idahhh says:

  oi, miten jännittäviä muutoksia tulossa! Mielenkiinnolla jään odottamaan lisää kuvia 🙂 ihanaa keskiviikkoa sinne teille <3

 3. Marine says:

  Kevät ja valo,mikä ihana syy edistää sisustusprojekteja. Itseä houkuttelisi eteisen maalaus,siinä vaan ei houkuttele tapettien poisto. Edellinen omistaja on ne jollain ihme liimalla laittanut seinään ja hermo meinasi mennä kun makuuhuoneista niitä revin 🤨. Mutta vielä olisi aikaa sisutella kotona kun meillä täällä Keski-Suomessa on kasoittain lunta eikä vielä pääse puutarhahommiin. Syyskuussa syntyy uusi tulokas joten nyt olisi hyvä aika pistää hihat heilumaan, tosin 1v.taaperon kanssa 🙂onnea minulle 👍

  • Oiei, tapettien poisto on kyllä viheliäistä hommaa.
   Meillä on täällä jo ihan kevät, mutta jotenkin hassusti tuo lumiraja menee etelässäkin.
   Mutta tsemppiä sinne pesänrakennukseen pikkuvintiön kanssa. Ja ihanaa ihanaa odotusaikaa!!!❤️

   Paistetta ja aurinkoa ☀️

Kommentoi