hyggenurkka

16.11.2017

Heipsan!

Muistatte ehkä, kuinka silloin kuopusta odottaessani nimesin yläkerran aulan nurkkauksen  cozy corneriksi. No, sittemmin tuo aula on muuttunut moneen kertaan (ennen, jälkeen ja nyt -postaus), ja tänään ajattelin myös nimetä nurkkauksen ajan trendin mukaan hyggenurkaksi. 🙂

Aurinko jaksaa välillä vilahdella pilvien lomasta, mutta siitä huolimatta marraskuun pimeys tuntuu tänään älyttömän raskaalta. Tai oikeastaan se on tuntunut siltä jo tovin. Jotta nyt ei ihan kauheaan synkkyyteen tekisi mieli vaipua, ammennan kaikesta lukemastani hyggeopista energiaa ja yritän pitää mieleni valoisana. Koska pienillä jutuilla on joskus suurikin merkitys, kannoin myös kuistilta kuusentaimen yläkerran aulaa piristämään. Tuli ihan joulufiilis, mutta onkos tuon nyt väljä jos kuusesta on apua kaamossynkkyyteen. Nakkaan kyllä kaapin päälle tontutkin, jos tarve vaatii. 🙂

Hyggenurkassa voikin sitten istuskella mukavasti kirjan kanssa ja siemailla kuumaa glögiä. Voi olla, että kyseessä ei ole ne kotimme tehokkaimmat neliöt, mutta näitäkin nurkkia totisesti tarvitaan!

Mukavaa torstain jatkoa sinnekin!

Tallenna


5 Responses to “hyggenurkka”

 1. idahhh says:

  Oi teidän hyggenurkka on ihana ja ompa se valoisa! Itsekkin pitäisi käydä hakemassa pieni kuusi sisälle, ne näyttää vaan niin kivoilta ja tuovat hieman jouluntunnelmaa 🙂 mukavaa torstaita Sinulle <3

  • Oi ei se todellakaan ole valoisa! Itse asiassa tuo nurkka oli niin pimeä, että jouduin puhelimen taskulampulla antamaan ohjausvaloa, jotta sain kameran skarppaamaan. Ja sittenkin parin sekunnin laukaisuviive jalustalla, koska pitkällä valotuksella kamera tärähti tuettunakin. :/ Että usko vain puolet mitä näet! 😀

   Pikkukuuset on kylä kivoja. Aika helposti saa taiottua tunnelmaa ja menevät nuo jopa kukkien korvikkeena. 😀

   Oikein ihanaa perjantaita sinne! ♡

   • idahhh says:

    Hahah no ei kyllä näy kuvissa ollenkaan tuollaset valoitusongelmat, ainakin hyvin olet saanut valoitettua minun silmään! 😀

    Joo niillä saa kyllä taiottua tunnelmaa mutta en ole vieläkään saanut aikaseksi sellaista hakea…no mutta ehkä viikonloppuna sitten ekan adventin kunniaksi! 😀

 2. Päden paja says:

  Oi miten ihanan näköinen hygge-nurkkaus♥ Tuolla on mukava istuskella ja nauttia olostaan!

Kommentoi