{ 2014 – kuvia ja muistoja }

02.1.2015

Pakko myöntää, että onhan siihen viime vuoteen mahtunut myös paljon kivoja juttuja! Iloisia ja onnellisia hetkiä, uusia kokemuksia, itsensä voittamista ja sitä hyvää oloakin. Kokosin kuvia vuoden varrelta, sekaisin kaikenlaista 12 kuukauden ajalta.

2014

Vuosi 2014 oli ehdottomasti remonttivuosi! Sauna, työhuone, vaatehuone, eteinen, keittiö. Remonttia, remonttia. Edellä mainittujen lisäksi on maalattu olkkaria ja sen kattoa, laitettu arkieteinen kuntoon. Kaikki tämä oli tietenkin helpompaa vauvavuoden jälkeen, mutta työtä on yhä ja jatkamme siitä, mihin jäimme. Myös puutarhassa tapahtui kesällä enemmän, kuin olin uskaltanut edes toivoa.

2014a

2014 oli myös reseptivuosi. Blogiin tallentui hurja määrä reseptejä ja ohjeita. Supersuosittuja olivat nutturapullat, mutta amerikkalaisten pannukakkujen ohje taitaa olla yksi vuoden luetuimmista postauksista. Myös pulled pork ja karamellisoidut punasipulit olivat suosittua luettavaa.

2014b

2014 blogin kautta tuli tehtyä myös useampi ulkomaanmatkaCatwalkilla ja ammattikuvaajien edessä tuli voitettua monet pelot ja kammot, ja olenkin useita kokemuksia rikkaampi. Sijoittuminen keväällä Indiedays Blog Awardseissa oli tietenkin yksi blogivuoden kohokohta, ja siitä suuri kiitos edelleen teille! Vuonna 2014 puhuttavimmat aiheet olivat nettikiusaaminen, syömishäiriöt ja perheenäidin treenaaminen. Kolme täysin erillistä aihetta, jotka valitettavasti nidottiin liian tiukasti yhteen.

Beauty osastolta suosituimmiksi postauksiksi nousivat rento nuttura hiusklipsin avulla, peittävä meikkipohja ongelmaiholle ja piiloon letitetty otsis.

2014c

Mahtuuhan sitä todellakin yhteen vuoteen vaikka mitä! Suuret kiitokset vielä matkaseurasta, ja loistavaa vuodenalkua!


17 Responses to “{ 2014 – kuvia ja muistoja }”

 1. Kauniilta näyttää menneen vuoden kuvat! Onneksi se onkin niin että vaikka elämä olisi välillä rankkaa, niin aika kultaa muistot ♥

 2. Kaisa says:

  Kiva koonti. Oli mukava katsoa varsinkin nuo beauty-jutut, koska en ollut niitä aiemmin nähnyt. Oot taitava!

 3. heidi says:

  Ihania kuvia! tuli niin ikävä kesää.. 🙂
  Hyvää Uutta vuotta!

 4. Katja says:

  Ihania muistoja ja nuo kesäkuvat, tuntuu ihan utopistiselta katsoa tällä hetkellä niitä! <3

 5. Aivan ihania kuvia ja näistä päätellen ei voisi koskaan kuvitella sitä mikä olo sinulla oli loppuvuodesta!! Ihanaa muistella kivoja asioita ja niistä saa paljon voimaa.

 6. Leena_L says:

  Ihania kuvia 🙂 Viime vuoden postaukset olen saanut kahlattua läpi, mutta vanhempiakin ajattelin vielä lueskella kunhan ehdin. Hyvää uutta vuotta <3

 7. LS says:

  Ihania kuvia! Taa blogi tuo iloa ja antaa voimia mun arkeen!!
  Odotan innolla taman vuoden postauksia 🙂
  Ja todellakin, ihana katsella noita kesakuvia! Suomen kesa <3

  • Onhan se kesä vain aika ihana! Mutta on tässä talvessakin oma hohtonsa, ja ilman sitä ei kesä tuntuisi kyllä kesältä! 🙂

   Toivotaan kivaa blogivuotta 2015. Vähän lempeämpi linja tosin otettava tähänkin juttuun! 🙂

 8. Katri says:

  Huh, olettepa tosiaan rempanneet! Ei ihme että väsytti! Kyllä minultakin ihan vei mehut tuo remppa.. Nyt ei muuta kuin uuteen nousuun! 🙂 Ihania juttuja kuitenkin teidänkin vuoteen mahtunut, ja kiva että olet niitä meillekin jakanut.. Kuvasi ovat aina niin rauhaisia. Tekee kyllä hyvää käydä postaukset läpi, pääsee taas siihen hyvään vireeseen! 🙂

  • Mä annan sen vireen aj nousun tulla nyt omaan tahtiinsa, ei pakottamalla mitään synny! 🙂

   Kyllä tuo remontinteko vain vie mehut. Ja kun se ei tosiaan ole mitään pikku tapetin vaihtoa, vaan ihan oikeesti purkamista ja uuden tekemistä… No, mutta tätä on haluttu, enkä kyllä poiskaan muuttaisi! 😀

 9. Hetukka says:

  Ah, miten ihania kuvia! Sun blogi on mun mielestä aina ollu hyvänmielen blogi, vaikka välillä onkin ikävempiä postauksia, mutta niin ylä- kuin alamäet kuuluu elämään. Pitkäst aikaa voin sanoa, että joku blogi on aito. Aina, ku itellä on huonompi päivä menossa, nii sun postaukset kyl piristää päivän ku päivän. Kiitos siitä, ja seuraavaan vuoteen tullaan perässä 🙂

Kommentoi